hımmmm bende sütü dert ettin sandım halaAmin canim benim
Dert etmiyorum sütü artık 4 aylık oldu yine buna şükür. Benim derdim başka sorunlar.
Bende aynı
anne adayı ve geleceğin annesi olarak seninde anneler günün kutlu olsun. Her kadın bir annedir aslında..
Ayyy yok cnm Rabbim olmayanlara nasip eylesin amin mirro yetti banakimse dört dörtlük değil canım , bizimde sıkıntılarımız oluyo elbet ama severek evlendik zorla evlendirilmedikki biz seçtik bu adamları tabiki geleceğimizi de beraber planlıycaz, sen kocan için şehrini bırakıp İstanbul'a gittin el üstünde tutması Lazım ama insanoğlu nankör, inş hayallerindeki gibi bş adam olur.
Allah sabır versin bize :)
Aaa sen 3. Istiyordun neden vazgeçtin ama yaa
çok yoruluyoruz canım normal böyle hissetmen , bende aynı hissediyorum
Benim beydoşum nerdeeee
saol cnm evlatsiz gecirdigin son anneler gunu olsun Rabbim cifter cifter veersin insallah aminAnneler Gününüz kutlu olsun
Sağol fıstık içi nerelerdesin?ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL ANNELER
Sağol canim seninde kutlu olsun..Deroşcum senin de anneler günün kutlu olsn
Nasıl bi anneler günü geçirdn
Hee normalmişSağol canim seninde kutlu olsun..
Eşim kutlamadi...
Bol ütü
Börülce ağırlama
Is guc temizlik çamaşır bulasik vs vs şeklinde geçti...
Vışşşş benm herifin hiç aklına gelemeyecek bişey.Sabah hakanlar bana kahvalti hazirlamus kahvalti yapip oglanin yarinki dogumgunu icin biraz hazirlik yaotim balkonuda hazirladim dus aldim baga gittik kaynoslar davet etti onlarinda anneler gununu kutlayip yemek yedik eve geldik cok yoruldum uyuyaxagiz
Sağol cANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN GÜZEL ANNELER
Hee normalmiş
Bana hiç tıhaf gelmedi
çok gicik bi durum ayrı odada yatmasini hiç kabullenemem. Zaten gece o da 90 defa kalkıyor oglana o bakıyor gece kıza ben. Gece Aliş zırt pirt kalkar 2 yaşını dolduracak nerdeyse çocuk hala geceleri ikide bir uyanıyor. Inşallah düzene girer biran önceVışşşş benm herifin hiç aklına gelemeyecek bişey.
Bi gün olsun bu sabah 1saat fazla uyu çocuğa ben bakıyım demişliği yoktur.
Bizim yattığımız odada yatmıyo
Gidiyo kanepede yatıyo sabah oğlan onu rahatsız etmesin diye
Duşunceli insanla duşuncesiz insan arasındaki fark
Desen suç demesen günah napim kuşum.ne yapsam adamı değiştiremiyorm
çok gicik bi durum ayrı odada yatmasini hiç kabullenemem. Zaten gece o da 90 defa kalkıyor oglana o bakıyor gece kıza ben. Gece Aliş zırt pirt kalkar 2 yaşını dolduracak nerdeyse çocuk hala geceleri ikide bir uyanıyor. Inşallah düzene girer biran önce
Amin cnmGünaydın kızlar
Hayırlı haftalar hepimize