Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Amin canim benim

Dert etmiyorum sütü artık 4 aylık oldu yine buna şükür. Benim derdim başka sorunlar.

Bende aynı
anne adayı ve geleceğin annesi olarak seninde anneler günün kutlu olsun. Her kadın bir annedir aslında..
hımmmm bende sütü dert ettin sandım hala
o başka sorunlar hiç bitmiyo maalesef

kimse dört dörtlük değil canım , bizimde sıkıntılarımız oluyo elbet ama severek evlendik zorla evlendirilmedikki biz seçtik bu adamları tabiki geleceğimizi de beraber planlıycaz, sen kocan için şehrini bırakıp İstanbul'a gittin el üstünde tutması Lazım ama insanoğlu nankör, inş hayallerindeki gibi bş adam olur.

Allah sabır versin bize :)

Aaa sen 3. Istiyordun neden vazgeçtin ama yaa
çok yoruluyoruz canım normal böyle hissetmen , bende aynı hissediyorum

Benim beydoşum nerdeeee
Ayyy yok cnm Rabbim olmayanlara nasip eylesin amin mirro yetti bana
Anneler Gününüz kutlu olsun
saol cnm evlatsiz gecirdigin son anneler gunu olsun Rabbim cifter cifter veersin insallah amin

Sabah hakanlar bana kahvalti hazirlamus kahvalti yapip oglanin yarinki dogumgunu icin biraz hazirlik yaotim balkonuda hazirladim dus aldim baga gittik kaynoslar davet etti onlarinda anneler gununu kutlayip yemek yedik eve geldik cok yoruldum uyuyaxagiz

Sewossss
Hakosun doğum günü kutlu olsun
Allahım sana bagislasin yavrularini
Onlara sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Sabah hakanlar bana kahvalti hazirlamus kahvalti yapip oglanin yarinki dogumgunu icin biraz hazirlik yaotim balkonuda hazirladim dus aldim baga gittik kaynoslar davet etti onlarinda anneler gununu kutlayip yemek yedik eve geldik cok yoruldum uyuyaxagiz
Vışşşş benm herifin hiç aklına gelemeyecek bişey.
Bi gün olsun bu sabah 1saat fazla uyu çocuğa ben bakıyım demişliği yoktur.
Bizim yattığımız odada yatmıyo
Gidiyo kanepede yatıyo sabah oğlan onu rahatsız etmesin diye
Duşunceli insanla duşuncesiz insan arasındaki fark

Hee normalmiş
Bana hiç tıhaf gelmedi
:KK14:

Vışşşş benm herifin hiç aklına gelemeyecek bişey.
Bi gün olsun bu sabah 1saat fazla uyu çocuğa ben bakıyım demişliği yoktur.
Bizim yattığımız odada yatmıyo
Gidiyo kanepede yatıyo sabah oğlan onu rahatsız etmesin diye
Duşunceli insanla duşuncesiz insan arasındaki fark
çok gicik bi durum ayrı odada yatmasini hiç kabullenemem. Zaten gece o da 90 defa kalkıyor oglana o bakıyor gece kıza ben. Gece Aliş zırt pirt kalkar 2 yaşını dolduracak nerdeyse çocuk hala geceleri ikide bir uyanıyor. Inşallah düzene girer biran önce :KK51:

:KK14:

çok gicik bi durum ayrı odada yatmasini hiç kabullenemem. Zaten gece o da 90 defa kalkıyor oglana o bakıyor gece kıza ben. Gece Aliş zırt pirt kalkar 2 yaşını dolduracak nerdeyse çocuk hala geceleri ikide bir uyanıyor. Inşallah düzene girer biran önce :KK51:
Desen suç demesen günah napim kuşum.ne yapsam adamı değiştiremiyorm
Valla bazı çocukları 2 yaş ilgilendirmiyo.
İnşallah seninki düzelir artık

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum

sevinç bugün doğum günü koşturmacasındadır

beydoş gözleri ağırdığı için gelemez yine

bafs ne yapıyor acaba taşlarını kırdırdımı

deroşum iki çocukla atom karınca hızına yetişme yarışında

başak tatlım boş ver eşini bazen insanları olduğu gibi kabul etmektir mutluluk eşinde öyle bir insan ve sen böyle bir insanı sevmişsin ki evlenmişsin herşeyi çokda kafana takma oğlunla hayatın tadını çıkarmaya bak

nazemir antalyada geziyomuş demişti geçen gün sevinç çok kırgınım ben ona insan arada da olsa gelir bir haber verir bu kadar merak ettirmez

dün anneler günüydü malumunuz hiç kafama takmıyorum dediğim halde eşimin anneler günümü kutlamasıyla gözyaşlarıma hakim olamadım ama sonra anladımki hayatta mutlu olmak için anne olmak şart değil ben böyle mutlu ve huzurluyum anne olursam ne ala olmazsamda hayat herşeye rağmen çok güzel

X