Aynen deroşcum çok doğru soylemişsinAynen herseyi kadının çektiği gibi...bunu da kadın çekiyor. O yuzden kadınlar daha çabuk çöküyor ve yaşlanıyorlar sonra erkekler beğenmeyip gözleri dışarda oluyor...
dediğin gibi yardım etmeseler bile biraz ilgi biraz sevgi istiyosun. Ama o da.yoksa.poffff berbat hissediyorsun kendini...evet para kazanıyorSan değer görüyorsun ev hanımi olmak sanki bizim tercihiniz mecbur çocuklara bakıyorsun başka yol mu var..
Aynen...Bende çok dertliyim
Yorgunum...
EnerjiM düşük...
Negatifim basbayagi..
Yuh öğrenmiş yaniKiz baso benim karsi komsumun ilk 3 cicugun arasinda 9 ay bilemedin 10 ay varmis kadin sonradan korunmayi ogrenmiste 4. Cocugu 4_5 sene sonra yapmis
Coo saol sarosummmmmmSevinc hakanın dogum günü kutlu olsun ömrü uzun hayırlı sağlıklı ve mutlu olsun
kimse dört dörtlük değil canım , bizimde sıkıntılarımız oluyo elbet ama severek evlendik zorla evlendirilmedikki biz seçtik bu adamları tabiki geleceğimizi de beraber planlıycaz, sen kocan için şehrini bırakıp İstanbul'a gittin el üstünde tutması Lazım ama insanoğlu nankör, inş hayallerindeki gibi bş adam olur.Kızlar siz kocalarınızdan memnunsunuz
Onlarla bi omur geçirmek istediğinizden eminsiniz
Bense emin değilim. Hatta o kadar anlayışsız be sinirliki. Kelimelere dokmek istemediğim başka şeylerde var yazmak istediğim ama kendime yakıştıramıyorum.
Bu adamla ikinci çocuk yapılır mı bi omur geçermi bunla hiç emin değilim
Allah sabır versin bize :)4. Ayına girdI kızım çok şükür. Bizimkide önceki gibi değil artık bıraktığımız yerde durmak istemiyor kaldırın gezdirin beni diye ağlıyor. Kucağımiza alınca susuyor hoşuna gidiyor ama çok yapmamaya çalışıyoruz. Oğluma bende üzülüyorum o yüzden en fazla ilgiyi ona göstermeye çalışıyorum.. bakalım ne kadar böyle devam edebilcez
Aaa sen 3. Istiyordun neden vazgeçtin ama yaaAllah yardimciniz olsun deros ve dumos rabbim beni bilmis arayi acmis Allahim olmayanlara versin biz o defteri kapattik gibi birisi kucuk sorumlulugu baska digeri okuyor daha bambaska bir sene sonra ortaokul artik isim zorrr kotu gecen hamilelik minik bir bebek tek basima beni korkutuyor
çok yoruluyoruz canım normal böyle hissetmen , bende aynı hissediyorumBende çok dertliyim
Yorgunum...
EnerjiM düşük...
Negatifim basbayagi..
Bende diyorum bazen belki çocuk buyudukten sonra düzelir bişeylerkimse dört dörtlük değil canım , bizimde sıkıntılarımız oluyo elbet ama severek evlendik zorla evlendirilmedikki biz seçtik bu adamları tabiki geleceğimizi de beraber planlıycaz, sen kocan için şehrini bırakıp İstanbul'a gittin el üstünde tutması Lazım ama insanoğlu nankör, inş hayallerindeki gibi bş adam olur.
Allah sabır versin bize :)
Aaa sen 3. Istiyordun neden vazgeçtin ama yaa
çok yoruluyoruz canım normal böyle hissetmen , bende aynı hissediyorum
Benim beydoşum nerdeeee
kimse istemez tabi Kuzucuklar Anne babasından ayrı büyüsün, çocuk Sorumluluğu bazılarına ağır geliyo inşallah Dediğin gibi Büyüyünce değişir. Senin koca maddi olarak sıkıntı yapıyor sanırım bazı şeyleri, sen Çalışmaya başlarsan belki daha farklı olur İstanbul da geçinmek zor bu yük ona ağır geliyo olabilir.Bende diyorum bazen belki çocuk buyudukten sonra düzelir bişeyler
Adam değişmese bile evliliğimiz geçinilebilir olabilir biraz daha.
Çünkü oğlumuda babasından ayırmak hiç istemryeceğim bişey
Bakalım dumoşum Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler sabrediyorum ısrarla
aaa ciddi bişey yoktur inşallah.. Hafta içi arayım çok üzüldümBu arada beydoşun gözleri rahatsız mış dumoşcum
Bu yüzden pek gelmiyor artık
İnşallah tez zamanda iyileşir gözleri
Olmuyo böyle beydoşsuz
Yokbe kuzum maddi durum falan hikaye.kimse istemez tabi Kuzucuklar Anne babasından ayrı büyüsün, çocuk Sorumluluğu bazılarına ağır geliyo inşallah Dediğin gibi Büyüyünce değişir. Senin koca maddi olarak sıkıntı yapıyor sanırım bazı şeyleri, sen Çalışmaya başlarsan belki daha farklı olur İstanbul da geçinmek zor bu yük ona ağır geliyo olabilir.
aaa ciddi bişey yoktur inşallah.. Hafta içi arayım çok üzüldüm
aynen canim böyle olmamalı ama ne yapmalı nasıl degistirmeli degismeski bu vakitte n sonra.Aynen deroşcum çok doğru soylemişsin
Hayat çok acımasız maalesef.
Hayata güzel bakmak istiyorum. Güzel taraflarını goruyum istiyorum ama neresinden bakarsam bakıyım rahatına düşkün kös kös evde pinekleyen ve bizi de pinekleten bi adam görünce mutlu ve enerjik olamıyorm.
Bu adamda böyle napiyim deyip gecemiyorum.
Böyle olmamalı bence bu değil hayat
Benimde şu süt olayı olmasa antedepresanlara basliycam o dereceyim..kimse dört dörtlük değil canım , bizimde sıkıntılarımız oluyo elbet ama severek evlendik zorla evlendirilmedikki biz seçtik bu adamları tabiki geleceğimizi de beraber planlıycaz, sen kocan için şehrini bırakıp İstanbul'a gittin el üstünde tutması Lazım ama insanoğlu nankör, inş hayallerindeki gibi bş adam olur.
Allah sabır versin bize :)
Aaa sen 3. Istiyordun neden vazgeçtin ama yaa
çok yoruluyoruz canım normal böyle hissetmen , bende aynı hissediyorum
Benim beydoşum nerdeeee
düşünsene Allah korusun bi gün hastalansak yatmak zorunda kalsak bize bakmazlar... Allah kocalarimiza muhtaç etmesin bizi....Yokbe kuzum maddi durum falan hikaye.
Çıkıp biraz dolaşmak için paraya ihtiyaç yokki.
Bi bayram akraba ziyareti için paraya ihtiyaç yok
Veya izinli olduğu bi gün çocuğu dışarı çıkarmak için paraya ihtiyaç yok.
Çocuğun butun yükünü ben sırtlanıyorum çocukla uğraşmak ona çok zor geliyo
Uşeniyo rahatından geri kalıyo
Ve bütün gün evde yorulduğum halde bide bana "naptın sanki"diyo ya işte beni çileden çıkarıyo.
Yardımı yok ama saygısıda yok.
Diyorum ya belki çocuk buyudukten ve benim bedenen sorumluluğum azaldığında bende çok fazla anlayış beklemem ondan
O zaman daha çekilebilir bi hale gelir. Bilemiyorum ki
Allah korusun Aman Yarabbimdüşünsene Allah korusun bi gün hastalansak yatmak zorunda kalsak bize bakmazlar... Allah kocalarimiza muhtaç etmesin bizi....
Ay niye bıkadar dert ettin sutu cnmaynen canim böyle olmamalı ama ne yapmalı nasıl degistirmeli degismeski bu vakitte n sonra.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
benim.durumum biraz daha farklı. Biraz aile odaklı sorunlar malesef... birazda genel anlamda fikir ayrılığı.. zıt kişilikler.. Bu zamana kadar gecinmissek hep benim alttan almalarim yumuşak oluslarimdan dolayi.. hep gönül Alan taraf ben oldum.
Benimde şu süt olayı olmasa antedepresanlara basliycam o dereceyim..
Beydosun gözleri ağrıyor giremiyor kuzum... bi de annesine gidip geliyor devamli kadının vakti yok canim
Değişmezler tabiiki bende biliyorum cnmaynen canim böyle olmamalı ama ne yapmalı nasıl degistirmeli degismeski bu vakitte n sonra.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
benim.durumum biraz daha farklı. Biraz aile odaklı sorunlar malesef... birazda genel anlamda fikir ayrılığı.. zıt kişilikler.. Bu zamana kadar gecinmissek hep benim alttan almalarim yumuşak oluslarimdan dolayi.. hep gönül Alan taraf ben oldum.
Benimde şu süt olayı olmasa antedepresanlara basliycam o dereceyim..
Beydosun gözleri ağrıyor giremiyor kuzum... bi de annesine gidip geliyor devamli kadının vakti yok canim
ÇOKAnneler Gününüz kutlu olsun
Amin canim benimAllah korusun Aman Yarabbim
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin deroşum
Dert etmiyorum sütü artık 4 aylık oldu yine buna şükür. Benim derdim başka sorunlar.Ay niye bıkadar dert ettin sutu cnm
Olmazsa olmasın her bebek anne sutuyle buyumek zorunda değilki kendini yıpratma sana da yazık ya
Bu kadar yorgunluğa süt napsın
İyice stres oldun he
Bende aynıDeğişmezler tabiiki bende biliyorum cnm
Zaten bu evlilik yürürse adam değişti diye değil ben daha çok sabrettim diye yürür
Zaten şimdiye kadar da sabretmedikmi
Seninde dediğin gibi her tartışmada ben ağzımı tutmasaydım çoktan biterdi. Hep sabreden ben oluyorm
anne adayı ve geleceğin annesi olarak seninde anneler günün kutlu olsun. Her kadın bir annedir aslında..Anneler Gününüz kutlu olsun