yok canim başka doğduğunda 2 aylık 3 aylık ve 4 aylık aşıları var sonraki Aşı 1 yaşında ondan sonra bi de 3.5 yaşında var o kadar...Orda aşı yokmu başka canım ?
Selam canlar nasılsınız ?? Ben darmadağınım diyebilirim :) çok yoruluyorum büyük kızım çok Asi ve huysuz oldu, Sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli..
Kız bak üçüncüsünü düşünen var sen hala ege ye kardes getirmeHa yinede aklının bi köşesinde olabilir duşıncesi var
Helsl olsunvalla
Hayırlısı tabii cnm
Kalabalık aile guzeldir
Allah izin verirse eşim 2 tane daha istiyo ama bende o kadar sabır ve psikoloji yok , işte yıllar sonra 3. Ye olur diyebiliyorum o da menopoza girmezsem malum riskli bölgedeydim..Ha yinede aklının bi köşesinde olabilir duşıncesi var
Helsl olsunvalla
Hayırlısı tabii cnm
Kalabalık aile guzeldir
ne iyiymiş bizde her ay nerdeyse bi aşı var , Kızın kaç aylık oldu ? Şimdi bizimki artık ilgi istiyo 6 Ay'ı doldurmasına az kaldı kucak istiyo oyun istiyo o Yüzden kızımla oynuyorum ediyorum filan ama bi yere kadar, en basiti havalar ısındı dışarı çıkmak istiyo çıkaramıyorum bu duruma ikimizde çok üzülüyoruz, bi yandan Hakk'ını yedim diyorum küçücük çocuk ilgiye Muhtaçken abla oluverdi bi yandan kardeşi olduğu için ileride çok dua edecek bize diyorum Karışık dıygulardayım.yok canim başka doğduğunda 2 aylık 3 aylık ve 4 aylık aşıları var sonraki Aşı 1 yaşında ondan sonra bi de 3.5 yaşında var o kadar...
Seni çok iyi anlıyorum
Bende çok yoruluyorum bitmiş durumdayım resmen.
Biz tek ilgiyi Alis e veriyoruz. Gelen misafirlere bile söylüyoruz onlarda Alis le ilgileniyorlar kızı kucağına kimse pek almıyor oğlum kiskanmasin asilesmesin diye... şu ana kadar oğlumla daha çok ilgilendiğimiz için o mutlu. Bi süre böyle devam etmek zorundayız. Allah sağlık versin bebislerimize bizede kolaylıklar versin. :)))
Kızlar siz kocalarınızdan memnunsunuzKız bak üçüncüsünü düşünen var sen hala ege ye kardes getirme
Kocan anlayışlıysa seni anlıyosaAllah izin verirse eşim 2 tane daha istiyo ama bende o kadar sabır ve psikoloji yok , işte yıllar sonra 3. Ye olur diyebiliyorum o da menopoza girmezsem malum riskli bölgedeydim..
Ee sen Ege'ye kardeş ne zaman yapıyorsun ? Büyüdü artık düşünüyorsan arayı fazla açma kafan kaldırmaz sonra.
ne iyiymiş bizde her ay nerdeyse bi aşı var , Kızın kaç aylık oldu ? Şimdi bizimki artık ilgi istiyo 6 Ay'ı doldurmasına az kaldı kucak istiyo oyun istiyo o Yüzden kızımla oynuyorum ediyorum filan ama bi yere kadar, en basiti havalar ısındı dışarı çıkmak istiyo çıkaramıyorum bu duruma ikimizde çok üzülüyoruz, bi yandan Hakk'ını yedim diyorum küçücük çocuk ilgiye Muhtaçken abla oluverdi bi yandan kardeşi olduğu için ileride çok dua edecek bize diyorum Karışık dıygulardayım.
4. Ayına girdI kızım çok şükür. Bizimkide önceki gibi değil artık bıraktığımız yerde durmak istemiyor kaldırın gezdirin beni diye ağlıyor. Kucağımiza alınca susuyor hoşuna gidiyor ama çok yapmamaya çalışıyoruz. Oğluma bende üzülüyorum o yüzden en fazla ilgiyi ona göstermeye çalışıyorum.. bakalım ne kadar böyle devam edebilcezAllah izin verirse eşim 2 tane daha istiyo ama bende o kadar sabır ve psikoloji yok , işte yıllar sonra 3. Ye olur diyebiliyorum o da menopoza girmezsem malum riskli bölgedeydim..
Ee sen Ege'ye kardeş ne zaman yapıyorsun ? Büyüdü artık düşünüyorsan arayı fazla açma kafan kaldırmaz sonra.
ne iyiymiş bizde her ay nerdeyse bi aşı var , Kızın kaç aylık oldu ? Şimdi bizimki artık ilgi istiyo 6 Ay'ı doldurmasına az kaldı kucak istiyo oyun istiyo o Yüzden kızımla oynuyorum ediyorum filan ama bi yere kadar, en basiti havalar ısındı dışarı çıkmak istiyo çıkaramıyorum bu duruma ikimizde çok üzülüyoruz, bi yandan Hakk'ını yedim diyorum küçücük çocuk ilgiye Muhtaçken abla oluverdi bi yandan kardeşi olduğu için ileride çok dua edecek bize diyorum Karışık dıygulardayım.
bende zaman zaman emin olamadigim oluyor. Özellikle çocuklar oldukdan sonra daha çok birbirimizi yemeye başladık. Ben çocuğu adam için değil oğlum için yaptım. Kardessiz olmuyor diye. Allah sağlık versin çocuklarımıza.Kızlar siz kocalarınızdan memnunsunuz
Onlarla bi omur geçirmek istediğinizden eminsiniz
Bense emin değilim. Hatta o kadar anlayışsız be sinirliki. Kelimelere dokmek istemediğim başka şeylerde var yazmak istediğim ama kendime yakıştıramıyorum.
Bu adamla ikinci çocuk yapılır mı bi omur geçermi bunla hiç emin değilim
Odalar buyuk olunca 6 m ancak yetiyor6mkare amma buyukmuş he
Sen halıları yıkarken küçük oğlan suya girmezmiş
Benimkiler pazar gitti yıkamaya
Bekliyorum bakalım
Olurmu hakan intihar eder kimseyi cagirmazsamAyy kızım sizde kendi aranızda bi pasta kesin
İlla milleti doyurmanmı lazım
Napim tarihi biliyorlar cagirmasam bile dolusurlarKaynoş taifesi bayram yapsın
Gereksiz benceanam sen eziyeti seviyon
amin 8 bitiyir insallahHakan 8mi 7mi oldu
Biz tanıştığımızda hala 5.5yaşındaydı
Ayy bilemedim yaşını
Nice senelere Hakancık hayırlı uzun omur versin Rabbim
Ayy derooş bizim bi tanıdık var. Bebeği 3 aylıkken ikinciye gebe kaldı.4. Ayına girdI kızım çok şükür. Bizimkide önceki gibi değil artık bıraktığımız yerde durmak istemiyor kaldırın gezdirin beni diye ağlıyor. Kucağımiza alınca susuyor hoşuna gidiyor ama çok yapmamaya çalışıyoruz. Oğluma bende üzülüyorum o yüzden en fazla ilgiyi ona göstermeye çalışıyorum.. bakalım ne kadar böyle devam edebilcez
Hımm sadece arkadaşları gelse mantıklı tabiiOglumun arkadaslarida gelecek başo
Miractan firsat bulup yapabildiklerimi yapacam
Öyle cnm bende ikinciyi yapsam oğlum için yaparım. Kardeş şart bencede. Ama bide evliliğin bittiğini düşünürsek iki çocukla hayat mücadelesi vermek daha zor.bende zaman zaman emin olamadigim oluyor. Özellikle çocuklar oldukdan sonra daha çok birbirimizi yemeye başladık. Ben çocuğu adam için değil oğlum için yaptım. Kardessiz olmuyor diye. Allah sağlık versin çocuklarımıza.
Hee cok bileHımm sadece arkadaşları gelse mantıklı tabii
Onlara cicili bicili şeyler yaparsın.
Ama kaynoşalara bi pasta kessen yeter akşamleyin
Çocuklar küçüksede buyuksede çileyi kadınlar çekiyor. O çocuklar buyuyo ama nasıl buyuyo gel de kadınlara sor.
İnsan erkeklerden yardım gormese bile anlayış bekliyo. Senin çektiğin eziyete saygı duymasını bekliyo.
Ama onu bile goremiyosan kendini değersiz hissediyosun.
Eve para getiriyosan yüce sin
Ama ev hanımıysan getirilen parayı yemekten başka Bi işe yaramıyosun
Onların gozınde
Benimki de oğlan 1.5 yaşındayken kızım doğdu.Ayy derooş bizim bi tanıdık var. Bebeği 3 aylıkken ikinciye gebe kaldı.
Büyük 1yaşındayken oburu doğdu.
Düşünsene ikiside bebek.
Daha büyüğün ilgiye öğrenmeye ihtiyacı var. Ama anne ilgilenemiyor.
Gerçi şimdi ikiside kocaman oldular. Aralarında 1 yaş var. İkiz gibi büyüdüler
Kadın çok rahat etti şimdik
Aynen herseyi kadının çektiği gibi...bunu da kadın çekiyor. O yuzden kadınlar daha çabuk çöküyor ve yaşlanıyorlar sonra erkekler beğenmeyip gözleri dışarda oluyor...Çocuklar küçüksede buyuksede çileyi kadınlar çekiyor. O çocuklar buyuyo ama nasıl buyuyo gel de kadınlara sor.
İnsan erkeklerden yardım gormese bile anlayış bekliyo. Senin çektiğin eziyete saygı duymasını bekliyo.
Ama onu bile goremiyosan kendini değersiz hissediyosun.
Eve para getiriyosan yüce sin
Ama ev hanımıysan getirilen parayı yemekten başka Bi işe yaramıyosun
Onların gozınde
yazıklar olsun hepsineHee cok bile
sana boyle dusunduren kocaya yaziklar olsun beer
Amin canim Sağol. Yani mutlu Evlilikse o zorluğa bi şekilde katlaniliyor..Allah yardimciniz olsun deros ve dumos rabbim beni bilmis arayi acmis Allahim olmayanlara versin biz o defteri kapattik gibi birisi kucuk sorumlulugu baska digeri okuyor daha bambaska bir sene sonra ortaokul artik isim zorrr kotu gecen hamilelik minik bir bebek tek basima beni korkutuyor