- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
hış iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hış iste
Benmde booon hışım çıktıAnaaammm kimse yok bizde butun gun elektrik yoktu sarjim cok az oldugu icin giremedim
Burdada cok guzel oglani bekliyom okuldan gelsin iki tane yazlik kilim var onlari yikayacam 6 m2 halilarim yikamaya gitti kucujleride ben yikayacamGinaydıın hayırlı cumalar
Hava kapalı yağmırlı sıkıcı boğucu
İkisini bir miYarin hakanimin dogumgunu ama ptesi kutlayacagiz bu son birdaha ikisini bir kitlayacam zor ve yorucu oluyor tek basima
Ayyu napin orta yolu bulirum zaaarrrİkisini bir mi
Aralarında 2ay var
6mkare amma buyukmuş heBurdada cok guzel oglani bekliyom okuldan gelsin iki tane yazlik kilim var onlari yikayacam 6 m2 halilarim yikamaya gitti kucujleride ben yikayacam
Ayy kızım sizde kendi aranızda bi pasta kesinAyyu napin orta yolu bulirum zaaarrr
Kaynoş taifesi bayram yapsınMenu
makarna salatasi
dogumgunu pastasi
patatesli borek
peynirli pogaca
cikolata toplari
muffin
hindistan cevizli kurabiye
Orda aşı yokmu başka canım ?Dün kızımın aşısı vardı walla çok mız mız dünden beri
1 aşısı kaldı 4 aylık aşısı ondan sonra 1 yaşına kadar aşı yok. Inşallah bu asilar korur çocuklarımızı hastalıklardan..
İkisi birden buyuduğunde çok rahat ettiğini goreceksn cnmOrda aşı yokmu başka canım ?
Selam canlar nasılsınız ?? Ben darmadağınım diyebilirim :) çok yoruluyorum büyük kızım çok Asi ve huysuz oldu, Sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli..
O konuda güvenemiyorum kendime :)) en azından minikde kreşe başlayana kadar yok tabi deliririm daha erken olursaİkisi birden buyuduğunde çok rahat ettiğini goreceksn cnm
Tabii uçuncuyu yapmazsan:)
Ha yinede aklının bi köşesinde olabilir duşıncesi varO konuda güvenemiyorum kendime :)) en azından minikde kreşe başlayana kadar yok tabi deliririm daha erken olursa