Sağol hayatım.. iyiki doğmuşum hayatiniza renk katmisim
kıskanç
Sağol bitanem inşallah
Deroş bile unutmuş teşekkür ettiğini sen neden onemsedin bu kadar hayatım.yalnız söylemeyim dedim ama deroşumun hakkının yenmesine razı gelmedi gönlüm BAŞAK cım deroş senin doğum günü mesajını görmüş ve teşekkür etmiş bak aşağıya alıntıladım görmediğini söyleyip mesajları dikkatle okumayan sensin canım benim inanmazsan 11181 .nci sayfaya bak orda da görürsün
Sağol bitanem hakikatli hatunsun. Inanirmisin başak öyle yazdığında ben yazdığımı biliyordum ama usendim geriye gidip bakmaya. Uzatmadim öyle dedimyalnız söylemeyim dedim ama deroşumun hakkının yenmesine razı gelmedi gönlüm BAŞAK cım deroş senin doğum günü mesajını görmüş ve teşekkür etmiş bak aşağıya alıntıladım görmediğini söyleyip mesajları dikkatle okumayan sensin canım benim inanmazsan 11181 .nci sayfaya bak orda da görürsün
ben tek tek alıntı yapmıştım senin mesajini da görmüştüm ama sen oyle yazinca üzerinde durmadim vakit yoktu çocuklardanDeroş bile unutmuş teşekkür ettiğini sen neden onemsedin bu kadar hayatım.
Ayrıca onemsemediğimden falan değil bazen gözümüzden kaçabiliyo msjlar.
Yoksa kimsenin hakkını bilerek yemem
Ne güzel dualar etmissinRabbim bugününü yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin
AMİN
He sağol cnm uzatmamışsın mevzuyuSağol bitanem hakikatli hatunsun. Inanirmisin başak öyle yazdığında ben yazdığımı biliyordum ama usendim geriye gidip bakmaya. Uzatmadim öyle dedimeskiden arayıp bulurdum şimdi fırsat yok zor buraya yaziyorum
ben tek tek alıntı yapmıştım senin mesajini da görmüştüm ama sen oyle yazinca üzerinde durmadim vakit yoktu çocuklardan
İnşallah canım yaDün kızımın aşısı vardı walla çok mız mız dünden beri
1 aşısı kaldı 4 aylık aşısı ondan sonra 1 yaşına kadar aşı yok. Inşallah bu asilar korur çocuklarımızı hastalıklardan..
Deroş bile unutmuş teşekkür ettiğini sen neden onemsedin bu kadar hayatım.
amin cnm gecmis olsun nefret ediyom asilardanDün kızımın aşısı vardı walla çok mız mız dünden beri
1 aşısı kaldı 4 aylık aşısı ondan sonra 1 yaşına kadar aşı yok. Inşallah bu asilar korur çocuklarımızı hastalıklardan..
Aminnnn canim cokkk aminnnRabbim bugününü yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin
AMİN
Deroş bile unutmuş teşekkür ettiğini sen neden onemsedin bu kadar hayatım.
Dün kızımın aşısı vardı walla çok mız mız dünden beri
Bugun resmen yeniden dogmus gibiyim oglan 6 da kalkti guc bela uyuttum 11 e kadar uyumusuzaylar yillar olduuu bu saate kadar uyumayaliiii
estağfurullah bazen herkes görmeyebiliyo msjları.haklısın üstüme vazife olmayan bir şey yapmışım ama deroşa haksızlık olsun istemedim iki çocukla burayı ihmal etmiyor yazıyor buna rağmen görülmüyosa sessiz kalmak istemedim o kadar
Sağol kız hısım çıktı neohhh ellerine saglik gozun aydinnn bende yoruldum hisim cikti asama manti ve tavuk kofte salata var
Hıdırellez için pikniğe gittinizmi kızlar
ben işte olduğum için gidemedim ama kaynanamları çağırdım bize dün gece gül ağacına dileklerimizi astık bu sabahta suya bıraktık sabah erkenden kalktım saat 6 gibi peynirli börek yaptım limonlu kek yaptım yağ otu kızarttım yumurta haşladım peynir zeytin çeşitleriyle reçel bal kaymakla mükellef bir sofra hazırladım hepsinide uyandırdım bugün Hıdırellez diye erken kalkılır diyerek çok güzel ve eğlenceli bir kahvaltı yaptık
öğlendede bahçede salıncakta sallandık görümcemle çok zevkliydi
akşamada fırında tavuk pirinç pilavı salata turşu mercimek çorbası ve karnıyarık yapacam çerezlerde aldım akşama balkonda keyif yapacaz
hış isteSağol kız hısım çıktı ne
Estağfurullah canim benim. bunda bişey yok aksine teşekkür ederim ben kendi adıma.haklısın üstüme vazife olmayan bir şey yapmışım ama deroşa haksızlık olsun istemedim iki çocukla burayı ihmal etmiyor yazıyor buna rağmen görülmüyosa sessiz kalmak istemedim o kadar
Dimi ne kadar mutlu oluyor insan öyle enerjik kalkıyor kiBugun resmen yeniden dogmus gibiyim oglan 6 da kalkti guc bela uyuttum 11 e kadar uyumusuzaylar yillar olduuu bu saate kadar uyumayaliiii