Aynen bacım aynenGurbette olmak zor ve rezil birsey ailem yanimda olsa dusunurdum ama yok maalesef
Heee gelirikkkkAynen bacım aynen
Ben tabiiki her ihtimale karşı egenin işe yarayan bi çok kıyafetini ayırdım.
Ama ikinci çocuğum olsa bile kullanmak istemediğim şeyleri vericem bakalım
Bit pazarıma gelirsiniz artık
Kaynoşların aldığı hiç kullanmadığım kıyafetleri var
Hatta bebek çantası portbebe falan
Onları kaynoşgil almışlardı
Onların aldıklarına hiç acımıyorum valla
Bit pazarı değilmiş o bolum kıızHeee gelirikkkk
niye giz kotusunumu almislarrr
Vay be miraç bayağı zorladı desene. Yoksa sen istiyordun uçuncuyu.amaan çocuk omur törpüsü valla canları sağolsun.Ben cocuk defterini kapattim Rabbim olmayanlara versin bunlara iyi bir gelecek verirsek ne mutlu bu arada supriz birsey olursa basimizin ustunde
aynen cnm olan sadece kadınlara oluyor.Anlıyorum seni benim eşim geceleri oğlana bakıyor aradada geceleri kıza biberon veriyor uyutmaya çalışıyor buna rağmen çok zor iki tane küçük çocuk. Depresyondayim çoğu zaman... Bu stres ve kosturmaca çok zor...
Ama eninde sonunda Ege'ye kardes yapmak istiyceksin. Onun yalnız büyümesine için rahat etmiycek. Bunu da düşün. Herhalukarda olan yine kadınlara oluyor malesef...
Yeşillik te ye bol bol ben yeşilliğin çok faydasını gormuştum cnm.Sütum artsın kesilmesjn diye verdiğim çaba sonucu bu kiloya ulaştim. Hiçbişey olmuyor dusun artık
çok beğendimBegenemedinmi
Ayy bu aralar ege masal dinleyerek uyuyo.Kimse gelmemiş
Sanada gecmis olsun sevincim bugün daha iyisindir inşallah ben adet oldum tasimdan ses soluk yokAbbawwe boy kac 1.50 mi
Ellerine saglik
Bit pazari diye grup var orda satiyorlar
ben veriyirum koye gonderiyom esimin isyerine ginderiyorum suruyeli calisanlar varmis onlar kapisiyormus
gecmis olsun cnm
ben rahatsizim
bizde tarhana corba
kiymali makarna
salata ancak bu
sağol sevinçcim evet hem alerjik bir durum,göz kuruluğu var hemde gözleri bozulmuş..Cnm cok gecmis olsun yaaa uzuldum alerjik bir durumdami var kizardigina gore
insallah bu ay bebegin gelir beydosummm
evet sıkıcı bir durum gözlük takmak,ama mecbur olunca herşeyi yapıyorsun..Ayyy cnm yaaa tüh gozluk takmak hahikaten sıkıcı bi iş.
Geçen gün çarşıya giderken camsız gozluk takıp
Gozluklu insanları anlamaya çalıştım
Hakikaten daral geldi.
Ama mecbur olunca napcan kuzum takcan.
Takta bari daha fazla ilerlemesin.
Acaba havuç yesen by saatten sonra fayda edermiki.
Geldiğin için tlkler cnm merak etmiştim gerçekten
evet saracım annemlede fazla ilgileniyorum ve bu beni hem bedenen hem psikolojik olarak çok yoruyor nerdeyse kendi hayatım kalmadı gibi, annem üzülmesin diye kendimi paralıyorum ama off offff içimde biriktirdiğim o kadar çok şey varki ne diyeyim...buraya gelmeye bile enerjim kalmıyor bazen....RABBİM tüm hastalar ve benim anneme şifalar versin annelerimizi başımızdan eksik etmesin...hoş geldin canım geçmiş olsun bende annenle ilgilendiğin için gelmiyosun sandımdı
gözlerin için suni gözyaşı vermedimi doktor göz kuruluğundada aynı belirtiler olur çünkü gözlüğünün süreside geçmiş olabilir inşallah çabucak iyileşirsin seni aramızda görmek istiyorum ben
hayırdır inşallah,eee nasıldım yüzümüde gördünmüBeydos ruyamda seni gordum sohbet ediyoruz sana diyorumki insallah tez vakitte hamile haberini aliriz bir duyayim cocuklara cikolata dagitacagim diyom.
kiz gercek dagitirim ha sagsalim bir duyalim insallah
gozümüz hasta diye yazmıştık görmedin zaarBeydos
Nerdesin boncuk
Ellerine saglikBugün kanepeleri sildim
Kapıları sildim
Banyoyu parlattım fayanslarını sildim tamamen.
Fayanslar beyaz olduğu için gerçekten beyaz gibi duruyordu meğersem sarı olmuşlar abovv silince anladım.
Bugunluk bu kadar yaptım bunada şukur.
Camlar . Mutfak dolapları. Gardıroplar. Çerçeveler vs silinecek
Daha iyiyim canim saol hayirlisi senin icindeSanada gecmis olsun sevincim bugün daha iyisindir inşallah ben adet oldum tasimdan ses soluk yok
Amin canimsağol sevinçcim evet hem alerjik bir durum,göz kuruluğu var hemde gözleri bozulmuş..
inşallah bakalım hayırlısı bu ay gelirmi gelmezmi bilmem...sen nasıl oldun....
evet sıkıcı bir durum gözlük takmak,ama mecbur olunca herşeyi yapıyorsun..
bu saatten sonra havuç bana kar etmez canım,inan şu bilgisayar ekranına hiç bakmak istemiyorum çok acıyor gözlerim yaaa
evet saracım annemlede fazla ilgileniyorum ve bu beni hem bedenen hem psikolojik olarak çok yoruyor nerdeyse kendi hayatım kalmadı gibi, annem üzülmesin diye kendimi paralıyorum ama off offff içimde biriktirdiğim o kadar çok şey varki ne diyeyim...buraya gelmeye bile enerjim kalmıyor bazen....RABBİM tüm hastalar ve benim anneme şifalar versin annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
evet canım suni gözyaşıda kullanıyorum..sen nasılsın değerlerin düzeldimi,spora dewammı...
profilindeki resmi gordum dagitmammi kizzz ayni dakikasindaaaahayırdır inşallah,eee nasıldım yüzümüde gördünmü
inşallah sevoşşş,hamile kalırsam dağıt ha beynini yirim yoksa o kadar rüyana girmiş...
gozümüz hasta diye yazmıştık görmedin zaar
o yüzden sık gelemiyorum minnoşum
Bizim için beydoş Beren saatEllerine saglik
Daha iyiyim canim saol hayirlisi senin icinde
Amin canim
profilindeki resmi gordum dagitmammi kizzz ayni dakikasindaaaapetito ayicikli cikolata cocuklara
Bende kocanınan gezdin sandımdıBende bugun cocuklari gezsirdim okul tatildi
yani beren saatiEllerine saglik
Daha iyiyim canim saol hayirlisi senin icinde
Amin canim
profilindeki resmi gordum dagitmammi kizzz ayni dakikasindaaaapetito ayicikli cikolata cocuklara
Bizim için beydoş Beren saat
sağol sevinçcim evet hem alerjik bir durum,göz kuruluğu var hemde gözleri bozulmuş..
inşallah bakalım hayırlısı bu ay gelirmi gelmezmi bilmem...sen nasıl oldun....
evet sıkıcı bir durum gözlük takmak,ama mecbur olunca herşeyi yapıyorsun..
bu saatten sonra havuç bana kar etmez canım,inan şu bilgisayar ekranına hiç bakmak istemiyorum çok acıyor gözlerim yaaa
evet saracım annemlede fazla ilgileniyorum ve bu beni hem bedenen hem psikolojik olarak çok yoruyor nerdeyse kendi hayatım kalmadı gibi, annem üzülmesin diye kendimi paralıyorum ama off offff içimde biriktirdiğim o kadar çok şey varki ne diyeyim...buraya gelmeye bile enerjim kalmıyor bazen....RABBİM tüm hastalar ve benim anneme şifalar versin annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
evet canım suni gözyaşıda kullanıyorum..sen nasılsın değerlerin düzeldimi,spora dewammı...