kızlarr ben geldim az bir süre geçmesine rağmen hepinizi çok özledim,sevinç ,başak sağolun kızlar merak etmişsiniz...
bu ara çok yoğun ve yorgunum birde bu ay kendimi hamile zannediyordum fazlasıyla,ama sonuç hüsran olunca bu ay her defasından daha çok üzüldüm sanki ama ne diyeyim hayırlısı olsun..üzerine birde gözlerim rahatsızlandı ekrana bakmakta zorlanıyorum gözlerim kan gibi oluyor doktor gözlüğü hiç çıkartma demişti ama ben sadece akşamları takıyordum artık oda yetersiz geliyor, ışıktan bile rahatsız oluyorum..ama size dayanamadım ve yazayım dedim...
inşallah hepiniz iyisinizdir...
DUMANNN yaseminden haber varmı onuda çok merak ediyorum
Ayyy cnm yaaa tüh gozluk takmak hahikaten sıkıcı bi iş.kızlarr ben geldim az bir süre geçmesine rağmen hepinizi çok özledim,sevinç ,başak sağolun kızlar merak etmişsiniz...
bu ara çok yoğun ve yorgunum birde bu ay kendimi hamile zannediyordum fazlasıyla,ama sonuç hüsran olunca bu ay her defasından daha çok üzüldüm sanki ama ne diyeyim hayırlısı olsun..üzerine birde gözlerim rahatsızlandı ekrana bakmakta zorlanıyorum gözlerim kan gibi oluyor doktor gözlüğü hiç çıkartma demişti ama ben sadece akşamları takıyordum artık oda yetersiz geliyor, ışıktan bile rahatsız oluyorum..ama size dayanamadım ve yazayım dedim...
Çok aradık saroşcum 30yılYuh pes yok artık ne bicim bir insan bu nerden buldunuz bunu cok aradinizmi
Abim iş buldu daha 2hafta anca oldu.abbooowwww kiz 7 bela haaa
kiz baso abin is buldumu dugun tarihi bellimi mobilya almislar nerden almislar
saol cnm
kızlarr ben geldim az bir süre geçmesine rağmen hepinizi çok özledim,sevinç ,başak sağolun kızlar merak etmişsiniz...
Çok aradık saroşcum 30yıl
Yuhhh bir sene onceden mobilya pessssAbim iş buldu daha 2hafta anca oldu.
Düğün tarihi 2016 nisan olarak konuşmuşlar.
Mobilyalar mağazada bekliycek 1sene
Dıiuğune kadar borcu bitsin dediler
ALLAH PİŞMAN ETTİRMESİN NE DİYEK
bayağı aramışsınız eeeee geç bulununcada böyle buldumcuk oluyolar işte
evet bolbol dinlenmek gerek az cok deme dayaemdikce cogalir pes edip biberon dayarsan olmazzzzYatılı misafir vardı
Allah razı olsun. Yardımı dokunuyor
Oğlana o bakıyor kıza ben
Oğlumun karnını doyuruyorum ona veriyorum oynuyor onunla ilgileniyi
Is guc bitmiyor hiç
Sütüm çok azaldı kız doymuyor
Habire yiyom süt arttsin diye
Ama yorgunluk ve uykusuzluk olunca ne kadar yiyip icsende bosmus.. üstüne bi de stressssssss
Çok bekledik bu gelini çoookbayağı aramışsınız eeeee geç bulununcada böyle buldumcuk oluyolar işte
DöndümKiz baso ist dondun
Heee gelin ata binmiş yaaa nasip demişYuhhh bir sene onceden mobilya pessss
evet bolbol dinlenmek gerek az cok deme dayaemdikce cogalir pes edip biberon dayarsan olmazzzz
Simdikiler boyle serbestler Allahim gelecek nesillerimizi esirgesin anan niye gitmiyi onlarlaHeee gelin ata binmiş yaaa nasip demiş
Bunlar herşeye kesin gözüyle bakıyo
Hatın gızla bizim oğlan ikisi hafta sonu memlekete gidecekler yalnız.
Bize ters valla ama kız onların sonuçta kendileri bilir
Annem onlarla niye gitsin kııızSimdikiler boyle serbestler Allahim gelecek nesillerimizi esirgesin anan niye gitmiyi onlarla