Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiki doğdun deroş iyiki doğdun deroş iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun deroooooş

mutlu seneler canım eşinle çocuklarınla beraber gönlünden geçen her güzel şeyin seni bulmasını diliyorum iyiki doğdun iyiki tanıdım seni canım arkadaşım

tüm bunlardan sonra bence dışarıda bir yemeği ve güzel bir geceyi hakettiğini düşünüyorum

Bana bu kadar yaygara yapılmadıydı
İkirciklenme söz konusu zaar
Kiskacccsarr

ellerine saglik canimbenim
dogumgunu boyle bitmez herhal
neleri hakettigini dusunuyorum

DEROŞŞŞŞ, mutlu yıllarrr iyiki doğdun,iyiki tanıdık seni eşinle,çocuklarınla uzun sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum
seni anan bizim için doğurmuş

Spora devam canım iyi olmaya calisiyorum annenede gecmis olsun Rabbim annelerimizi başımızdan ayirmasin
amin canım sağol...
Balkonuma maydanoz sogan sarimsak nane biber ektim domateste ekecem sebboy ve ipek cicegi de ektim baska çiçeklerde ekecem cok guzel oldu
aaa ne güzel insanın kendi yetiştirdiği daha bir başka oluyor dimi afiyetle yiyin,senin ev işi ne oldu saracım taşınmaktan vazmıgeçtiniz...
aynen
Biz seni böyle benimsedik bence değiştireceksen de başka Bi beren resmi olsun
öylemi diyon,ama şimdi gözlerim çok ağrıyor fazla bakamadığımdan mütevellit sonra bulurum zaar bir resim
Gunaydin hanimhanimciklar mirac saolsun 7 de uyandi sut icti uyumadi bende evi toplasim yataklari kapattim camasir vardi bir makiba onu attim bu arada facede nazoyu gordum antalyada geziyor valla
öylemiiiii
ellerine sağlık,artık gecenin sonu nasıl biter bilinmez

aaaaaaaaa öylemi iyiki doğmuş deroşum
Sağol bitanem

iyi ki bende sizi tanidim hayatıma renk verdiniz. Gerçek hayattada tanımak isterdim yani yüz yüze.

tüm bunlardan sonra bence dışarıda bir yemeği ve güzel bir geceyi hakettiğini düşünüyorum
yok canim nerdeeee çocuklardan dolayi dışarda yemek yok zaten bize. En son evlilik yıldönümünde gitmiştik oglani kuzenlerinin yanına bırakmıştık. Ama şimdi hep yorgun ve uykusuzuz

Kiskacccsarr

ellerine saglik canimbenim
dogumgunu boyle bitmez herhal
neleri hakettigini dusunuyorum
Çok şey hakediyom.ama malesef hiçbiri olmuyo
DEROŞŞŞŞ, mutlu yıllarrr iyiki doğdun,iyiki tanıdık seni eşinle,çocuklarınla uzun sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum
seni anan bizim için doğurmuş
inşallah canim cok teşekür ederim tatlum.. He kız anam bu Kk da surteyim diye doğurMuş beni

mutlu yıllarrr deroşşş
Sağol tatlım

hiçbişey yok canim biz bitmisiz

Benm doğum günü tebriğimi gormemişin
Gormemismiyim. Sana da teşekkür ederim Basos.iyiki varsınız.. en zor günlerimde yanımda oldunuz hepiniz.. Allahım ne muradıniz varsa versin hepinizin gönlüne göre..

. istanbula geldiğimde tanisalimmi

Günaydın kızlar
Hayırli ve sağlıklı mutlu bir gün olur inşallah hepimiz için.

Gormemismiyim. Sana da teşekkür ederim Basos.iyiki varsınız.. en zor günlerimde yanımda oldunuz hepiniz.. Allahım ne muradıniz varsa versin hepinizin gönlüne göre..

. istanbula geldiğimde tanisalimmi
Olur tanışalım pembe kurkumden tanırsın

Poffff basooo benim is hic bitmiyorrrr evin duzeni bozulmasin diye kendimi yirtiyirumm
Onu bende yapıyırdum
Devamlı topluyom supuruyom
O yüzden belim sırtım ağrıdan kopuyo.
Bazen eğildiğimde öyle kalıyorum kalkamıyorum düşün artık.
Ama bu kadar çok temiz tutmaya çalışınca daha çok yoruluyo insan.
Bi ara hergun supurge yapmaktan ve toplamaktan vazgeçtim. Rahat olduğunu fark ettim.
Ama her zaman uygulayamıyom

Aaaaşama babam geliii angaradan
Sulu pattis pirinç pilovu ıspanaklı börek ve salata yapıyırum

Rabbim bugününü yüzü suyu hürmetine hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı akıllı uslu eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hiç bir kulunu darda bırakmasın kalbimizden geçen tüm güzel dilekleri kabul etsin fazla kilolarımızdan kurtulmamız için irade versin
AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…