Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nevresim ve carsaflar bir makine yikandi asildi diğer makine de bitmek üzere
Evi süpürcem
Oğlani uyutcam
Bi sürü ütü var
Yemek yok

Bi günü diğerini tutmuyor canım ama genel olarak huysuz biraz. Oglanda zati huysuz ve sürekli ilgi oyun istiyor...
Sen hala direniyormusun ege'ye kardes yapmamak için
Aynen cnm direniyorum
Ben kaldıramam iki tane küçük çocuk stresini tek başına. Bunu iyi biliyorum.benm herifin rahatına duşkunluğunden bıktım zaten.

Ama geçen gün halamın gelinine bebek görmeye gittiğimizde özendim.
Egenin doğumunda maddi dırumumuz bayağı sıkışıktı bu yüzden bi çok şey içimde kaldı
Almak isteyipte alamadığım çokşey oldu.
İkincisi olursa içimde kalanları almak için hevesleniyorum .
Ama kısmet yinede istemiyorum ikinciyi

Kızlar kkda hatunlar çocuklarının
Kuçulen eşyalarını oyuncaklarını vs uygun fiyatlı satıyorlar.
Bende satmaya karar verdim.
Mesela egeye aldığımız ayakkabılar eskimeden küçülüyor
İyi durumda olan eşyalarını satabilirim güzel fikir
Elinde duracağına işe yarasın.
Çevremizde ihtiyaç sahibi birileri de yok kimseye vermedim

Anlıyorum seni benim eşim geceleri oğlana bakıyor aradada geceleri kıza biberon veriyor uyutmaya çalışıyor buna rağmen çok zor iki tane küçük çocuk. Depresyondayim çoğu zaman... Bu stres ve kosturmaca çok zor...

Ama eninde sonunda Ege'ye kardes yapmak istiyceksin. Onun yalnız büyümesine için rahat etmiycek. Bunu da düşün. Herhalukarda olan yine kadınlara oluyor malesef...

Ikinci seansa gittim geldim gecen tas ikiye bölünmüş dedi doktor bakalim bu sefer ne oldu agrim yok yine ama bu sefer kirarken cok zorlandım aksama menü verin kixlar napic bilemedim babamlarida cagirdim bende kalın diye yemek yok

75 kiloya cikmisim
Abbawwe boy kac 1.50 mi
Nevresim ve carsaflar bir makine yikandi asildi diğer makine de bitmek üzere
Evi süpürcem
Oğlani uyutcam
Bi sürü ütü var
Yemek yok
Ellerine saglik
Bit pazari diye grup var orda satiyorlar
ben veriyirum koye gonderiyom esimin isyerine ginderiyorum suruyeli calisanlar varmis onlar kapisiyormus
Ikinci seansa gittim geldim gecen tas ikiye bölünmüş dedi doktor bakalim bu sefer ne oldu agrim yok yine ama bu sefer kirarken cok zorlandım aksama menü verin kixlar napic bilemedim babamlarida cagirdim bende kalın diye yemek yok
gecmis olsun cnm
ben rahatsizim
bizde tarhana corba
kiymali makarna
salata ancak bu

Ben cocuk defterini kapattim Rabbim olmayanlara versin bunlara iyi bir gelecek verirsek ne mutlu bu arada supriz birsey olursa basimizin ustunde

Ellerine saglik canim bende tarhana corba bulgur pilo nohut yaptim

Bizim burdaki suriyeliler o kadar yardım alıyoki
Ellerindekileri satıyolar
Bende onlara vermekten vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…