- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
aynenyani beren saatihiç alakamız yok
petitomu dağıtacan sağol arkadaşım
sende gülşen bubikoğluen iyisi ben avatarı değiştireyim..
Biz seni böyle benimsedik bence değiştireceksen de başka Bi beren resmi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenyani beren saatihiç alakamız yok
Durumlar iyi cnmGünaydın. Hatunlar nasıl durumlar
Ne güzel güle güle yiyinBalkonuma maydanoz sogan sarimsak nane biber ektim domateste ekecem sebboy ve ipek cicegi de ektim baska çiçeklerde ekecem cok guzel oldu
Kıııııızz nerelerdesin Unuttun biziHayırlı cumalar:)))
YohhhBende kocanınan gezdin sandımdı
heee canimmm insallahhhyani beren saatihiç alakamız yok
Sevinc hastamisin simdi nasıl oldun gecmis olsun canım
Benm oldu cnmMerhaba arkadaşlar. Birşey soracaktım. Hamile arkadaşlar daha iyi bilir. En son 3 nisanda adet oldum. Bugün sabah hafif bel ağrısı ile uyandım. 5 dk geçti. Gün içerisinde hafif kasık ağrılarım oldu. Şuan ne ağrı ne birşey. sadece sık sık tuvalete gidiyorum ve akıntım var. Ve adet olmadım. Bunlar adet belirtisimi yoksa bebekmi? Hamile olan arkadaşlar hamile kaldığınız ay adet gününüzde akıntınız oldumu. akıntım kokulu veya koyu değil. şeffaf.
inşallah canım. tek isteğim. ama bilmiyorum. gün içinde ağrılarım olunca bide akıntım olunca adet olacam sanıyorum. sabah nir olsada test yapsam. beklemesi çok zor. geçen ay hsg çektirdim. tüplerim açık temiz çıktıBenm oldu cnm
Sonra sok sık çişim gelmeye başladı
Hafif kasık ağrıları başladı
Sanırım hamilesin inşallah
akıntın çok oluyormuyduBenm oldu cnm
Sonra sok sık çişim gelmeye başladı
Hafif kasık ağrıları başladı
Sanırım hamilesin inşallah
Aşırı çok olmasada adet görecekmiş gibi oluyordu cnm.akıntın çok oluyormuydu
Bana bu kadar yaygara yapılmadıydıIyiki dogdun iyiki dogdun iyikiii dogdunnnn deroooossss
İşte hamile olduğum halde benimde ağrılarım bi sure devam etti.inşallah canım. tek isteğim. ama bilmiyorum. gün içinde ağrılarım olunca bide akıntım olunca adet olacam sanıyorum. sabah nir olsada test yapsam. beklemesi çok zor. geçen ay hsg çektirdim. tüplerim açık temiz çıktı
Gunaydin hanimhanimciklar mirac saolsun 7 de uyandi sut icti uyumadi bende evi toplasim yataklari kapattim camasir vardi bir makiba onu attim bu arada facede nazoyu gordum antalyada geziyor valla
Sağol hayatım.. iyiki doğmuşum hayatiniza renk katmisimBugun derosun dogumgunuymussss iyiki dlgdun derooosssss
Iyiki dogdun iyiki dogdun iyikiii dogdunnnn deroooossss
kıskançBana bu kadar yaygara yapılmadıydı
İkirciklenme söz konusu zaar
Sağol bitanem inşallahDoğum günün kutlu olsun nice senelere deroşcum
Bugun derosun dogumgunuymussss iyiki dlgdun derooosssss