Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinçcim merak etmişsin canım sağol başağın tahmin ettiği gibi tatilde değildim sağlık sorunlarım var onlarla uğraşıyorum

beydoşu bende merak ediyorum ama o annesiyle ilgilendiği için gelemiyor diye tahmin ediyorum birde tatil olunca eşi evde olduğu için gelemiyordur
Cok gecmis olsun canim iyi olursun insallah
Heee eyi tabii dudak kıvırmıcak
Jartiyeride hiç anlamam ne iş goruyo
Çarpışmadan önceki son durakmı

Neyseki çok para harcamamışın.
Az tutmuş o kadar aldıklarına rağmen
Gile gile giysinler koştursunlar evin içinde

Saol başo ne bilim fantazi zaar jartiyer olayi

Sagol saracim kirdirdim ama kirilmadi sanirim agrim sizim yok dusmedide insallah saglicakla atlatirim

öyle bir defada kırılmıyor canım bir kaç seans kırdırıyosun taşın büyüklüğüne göre ve hemen dökmüyosun birkaç gün sonra başlıyor ağrısı bol bol su içmelisin kumları dökmek için ve yürümelisin döktüğün zaman kesin anlarsın aşırı bir sancı ve mide bulantısı oluyor

Canım bilgi vermen çok iyi oldu bende kafama takıyorum kaç gündür neden hala düşmüyor diye perşembe yine gideceğim dussede rahatlasam keşke="sara_28, post: 40701066, member: 238516"]öyle bir defada kırılmıyor canım bir kaç seans kırdırıyosun taşın büyüklüğüne göre ve hemen dökmüyosun birkaç gün sonra başlıyor ağrısı bol bol su içmelisin kumları dökmek için ve yürümelisin döktüğün zaman kesin anlarsın aşırı bir sancı ve mide bulantısı oluyor[/QUOTE]
Canim

Bizim ççifte kumrularda dün oturma grubu yemek ve yatak odasını felan aldılar.
Mağazaya çağırıp bizede gösterdiler.
Hatın gız oturma gurubunu yatak olmayanlardan istiyomuş kimse yatmasın diye:110: Lakin bulamamışlar yatsk olmayanından:110:
Yuh dedim artık kız yatılı misafir istemediğini gözümüze sokuyo
Şimdiden yaptığı planlara bak
Aman hayatta kalmam onların evinde:63:

Hatın gız oturma gurubunu yatak olmayanlardan istiyomuş kimse yatmasın diye:110: Lakin bulamamışlar yatsk olmayanından:110:

Yuh pes yok artık ne bicim bir insan bu nerden buldunuz bunu cok aradinizmi

abbooowwww kiz 7 bela haaa
kiz baso abin is buldumu dugun tarihi bellimi mobilya almislar nerden almislar
Geçmiş olsun canım
saol cnm

X