Sagol saracim kirdirdim ama kirilmadi sanirim agrim sizim yok dusmedide insallah saglicakla atlatirimbafs cım geçmiş olsun taş kırdırmışsın çok zordur annemde kırdırdı ordan biliyorum
Cok gecmis olsun canim iyi olursun insallahsevinçcim merak etmişsin canım sağol başağın tahmin ettiği gibi tatilde değildim sağlık sorunlarım var onlarla uğraşıyorum
beydoşu bende merak ediyorum ama o annesiyle ilgilendiği için gelemiyor diye tahmin ediyorum birde tatil olunca eşi evde olduğu için gelemiyordur
Heee eyi tabii dudak kıvırmıcak
Jartiyeride hiç anlamam ne iş goruyo
Çarpışmadan önceki son durakmı
Neyseki çok para harcamamışın.
Az tutmuş o kadar aldıklarına rağmen
Gile gile giysinler koştursunlar evin içinde
Nasıl oldun cnm ani fenalaşmalar devam ediyomu
Sagol saracim kirdirdim ama kirilmadi sanirim agrim sizim yok dusmedide insallah saglicakla atlatirim
Cok gecmis olsun canim iyi olursun insallah
Saol başo ne bilim fantazi zaar jartiyer olayi
Kaynostayik
Gec kalmistiniz zaten
Ama olsun yinede torunlarını ozlemislerdir
Maraton başladı deseneGünaydın bugün 5 de uyandım
Maraton başladı desene
Geçmş olsunbu defa Miraç la ilgili değil grip oldum ses soluk kaçtı nefes alamadım ki uyuyayim
Geçmiş olsun canımbu defa Miraç la ilgili değil grip oldum ses soluk kaçtı nefes alamadım ki uyuyayim
Bizim ççifte kumrularda dün oturma grubu yemek ve yatak odasını felan aldılar.
Mağazaya çağırıp bizede gösterdiler.
Hatın gız oturma gurubunu yatak olmayanlardan istiyomuş kimse yatmasın diyeLakin bulamamışlar yatsk olmayanından
Yuh dedim artık kız yatılı misafir istemediğini gözümüze sokuyo
Şimdiden yaptığı planlara bak
Aman hayatta kalmam onların evinde
abbooowwww kiz 7 bela haaaBizim ççifte kumrularda dün oturma grubu yemek ve yatak odasını felan aldılar.
Mağazaya çağırıp bizede gösterdiler.
Hatın gız oturma gurubunu yatak olmayanlardan istiyomuş kimse yatmasın diyeLakin bulamamışlar yatsk olmayanından
Yuh dedim artık kız yatılı misafir istemediğini gözümüze sokuyo
Şimdiden yaptığı planlara bak
Aman hayatta kalmam onların evinde
saol cnmGeçmiş olsun canım