Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Havuçlu yumurta

Peynirli börek

Kırmızı biber közlemesi salatası

domates salatalık maydanoz

Veeee bal kaymak
Sağol hayatım
Havuçlu yumurtami... ilk defa duydum..

Sigara böreği
Sade poğaça ya da açma çörek otlu
Patates salatası
Sosisli biberli Kızartma
Domates salatalık biber karisimli salata
cemenli yumurta

Hey gidinin hey siz anca uyuyun....
6 da kız uyandirdi bende hazirliklara giristim
Saat 7.30 oldu sadece açma yapabildim...

Kızlar buarada yarın kaynosla kayinbabos kahvaltıya gelecekler.
Sizler misafire ne hazırlarsiniz kahvaltıda merak ettim
Ayyyy pessss
Canim karisik kizartma sigara boregi veya poaca yumurta salatasi
Zeytin peynir salatalik domat recel ne varsa cocuklu kadin ne yapabilirse menemen de olur
Hey gidinin hey siz anca uyuyun....
6 da kız uyandirdi bende hazirliklara giristim
Saat 7.30 oldu sadece açma yapabildim...
Maalesef sabah ezani okunuyordu ben hala uyaniktim offff offf

Sağol hayatım
Havuçlu yumurtami... ilk defa duydum..

Sigara böreği
Sade poğaça ya da açma çörek otlu
Patates salatası
Sosisli biberli Kızartma
Domates salatalık biber karisimli salata
cemenli yumurta

Havuclari rendele az yagda sotele yumurtalari tuz ekleyerek cirp sinra havuclara ekle karıştır cabucak pisiyo ve cok lezzetli resimi var bende atarim birazdan

Günaydın kızlar

Dun gece kaynanamlar bana geldi gece bende kaldılar sabah kahvaltısına peynirli börek yaptım yedik içtik şimdi onları yolculadım ogleden sonra komsum cagirdi oraya gidecem havada çok güzel

Misafirlerimi yolculadım. Güzel geçti.
Ben anca okudum pess dogrusu niye acma falan ugrastinki 2 cocukla yediler unuttular haziri millet yerken dusunmez kac saat ugrasti iki cocukla masallah diyip madalyami takacaklar... Neyse ellerine sağlık...Ben patates kizartmasi ustune domates dosu krep peynir yumurta sucuk recel vs bir sofra hazirliyorum yada menemen falan yapiyorum geceden haberim varsa kek ve pogaca yada botegimde oluyor fazlasina gerek yok

biliyorum canim ama ne yapayım huyum bu güzel şeyler hazırlamayı istiyorum hep evime gelene elimden geldiğince. Kalabalıkdik. Beklemedigim kişilerde sürpriz yapıp geldi anca yetti hazırladıklarım. Sağol buarada senin menüde guzel

Bizde kismetse 23 nisan tatili icin adanaya gidecezzz
bayram da tam gunune geliyor 4gun tatil ohh gez sevoş gez
Yeni nesil boyle sanirim cigdemgilde gelin aldi bizim gelinde sus cicegi gibi oturuyilar hic rahatsiz felanda olmuyirlar

Bugun ciktilar cok sukur

Sanami benziyorrrrrrrr anaammm babasinin kopyasi kiz sadece gozler sen kucuk okan bence
çiğdem kim be
Biz tuzluk diyoruk geline

Misafirlerimi yolculadım. Güzel geçti.
ellerine sağlıkta iki küçük çocuklu bi kadına kahvaltı veya yemeğe gidenlerin iç dunyasında ne yaşadığını merak ediyorum.
Hakikaten büyük zorluk bel ağrısı ve stres

Kizlarrrrr sonunda miracin disi cikti cins oglum ustten dis patlatti saka gibi sol ust disi adanaya gidip geleyim ogluma dis hedigi yapacam insallah
aman eksik kalma
Hemen diş şekeri siparişi ver

Güle güle kullan sewos
Kilolari verdikçe yeni kıyafetler alıyon dimi..
Bana da şimdi hiçbişey olmuyor
Heeee saol
Kalmamislarmi dun geceden sonra bu gecede bendeler bu eve taşındım tasinali bi rahat vermediler buradan taşınmak istemiyodum ama artık istiyom
Ayyyy pesss bende olsam tasinirim kör itin oldugu yere
Bi dünya ütü yaptım canim çıktı resmen
Bende bugun yapacam yigildi yine
bayram da tam gunune geliyor 4gun tatil ohh gez sevoş gez
çiğdem kim be
Biz tuzluk diyoruk geline
Heee ohhhh en yakin arkadasim sus cicegi sus
38e duşmeyide planlıyomusn
Tabiiikiiii
Ahh ahh kadınlar boşa erken yıpranmıyo işte
Erkekler dışarıda çalışınca dünyayı kurtardık sanıyo
Asıl kurtarılan dünya evde
Kesinlikle katiliyorum başoş

Kalktigimdan beri kisturuyorum camasir topla ser evi topla yedir icir temizle uyut mirronun corbasini koydum pisti aksama taze fasulye pisiriyom oda ocakta oglan uyumuskem yapim dedim huysuz yine

Kalktigimdan beri kisturuyorum camasir topla ser evi topla yedir icir temizle uyut mirronun corbasini koydum pisti aksama taze fasulye pisiriyom oda ocakta oglan uyumuskem yapim dedim huysuz yine
Yiyomu yemek guzelgineli.yemeklerine salça tuz koyuyomuydun
Uykusu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…