Sağol hayatımHavuçlu yumurta
Peynirli börek
Kırmızı biber közlemesi salatası
domates salatalık maydanoz
Veeee bal kaymak
Ayyyy pessssKızlar buarada yarın kaynosla kayinbabos kahvaltıya gelecekler.
Sizler misafire ne hazırlarsiniz kahvaltıda merak ettim
Maalesef sabah ezani okunuyordu ben hala uyaniktim offff offfHey gidinin hey siz anca uyuyun....
6 da kız uyandirdi bende hazirliklara giristim
Saat 7.30 oldu sadece açma yapabildim...
Sağol hayatım
Havuçlu yumurtami... ilk defa duydum..
Sigara böreği
Sade poğaça ya da açma çörek otlu
Patates salatası
Sosisli biberli Kızartma
Domates salatalık biber karisimli salata
cemenli yumurta
Ben anca okudum pess dogrusu niye acma falan ugrastinki 2 cocukla yediler unuttular haziri millet yerken dusunmez kac saat ugrasti iki cocukla masallah diyip madalyami takacaklar... Neyse ellerine sağlık...Ben patates kizartmasi ustune domates dosu krep peynir yumurta sucuk recel vs bir sofra hazirliyorum yada menemen falan yapiyorum geceden haberim varsa kek ve pogaca yada botegimde oluyor fazlasina gerek yokMisafirlerimi yolculadım. Güzel geçti.
Iyi bari kalmamislarGünaydın kızlar
Dun gece kaynanamlar bana geldi gece bende kaldılar sabah kahvaltısına peynirli börek yaptım yedik içtik şimdi onları yolculadım ogleden sonra komsum cagirdi oraya gidecem havada çok güzel
Misafirlerimi yolculadım. Güzel geçti.
biliyorum canim ama ne yapayım huyum bu güzel şeyler hazırlamayı istiyorum hep evime gelene elimden geldiğince. Kalabalıkdik. Beklemedigim kişilerde sürpriz yapıp geldi anca yetti hazırladıklarım. Sağol buarada senin menüde guzelBen anca okudum pess dogrusu niye acma falan ugrastinki 2 cocukla yediler unuttular haziri millet yerken dusunmez kac saat ugrasti iki cocukla masallah diyip madalyami takacaklar... Neyse ellerine sağlık...Ben patates kizartmasi ustune domates dosu krep peynir yumurta sucuk recel vs bir sofra hazirliyorum yada menemen falan yapiyorum geceden haberim varsa kek ve pogaca yada botegimde oluyor fazlasina gerek yok
Güle güle kullan sewosBiZde avm ye gittik kot ve gomlek aldim 40 beden kot pantolon oldu cok sukur
Iyi bari kalmamislar
Ohhhh
bayram da tam gunune geliyor 4gun tatil ohh gez sevoş gezBizde kismetse 23 nisan tatili icin adanaya gidecezzz
çiğdem kim beYeni nesil boyle sanirim cigdemgilde gelin aldi bizim gelinde sus cicegi gibi oturuyilar hic rahatsiz felanda olmuyirlar
Bugun ciktilar cok sukur
Sanami benziyorrrrrrrr anaammm babasinin kopyasi kiz sadece gozler sen kucuk okan bence
ellerine sağlıkta iki küçük çocuklu bi kadına kahvaltı veya yemeğe gidenlerin iç dunyasında ne yaşadığını merak ediyorum.Misafirlerimi yolculadım. Güzel geçti.
aman eksik kalmaKizlarrrrr sonunda miracin disi cikti cins oglum ustten dis patlatti saka gibi sol ust disi adanaya gidip geleyim ogluma dis hedigi yapacam insallah
38e duşmeyide planlıyomusnBiZde avm ye gittik kot ve gomlek aldim 40 beden kot pantolon oldu cok sukur
Ahh ahh kadınlar boşa erken yıpranmıyo işteBi dünya ütü yaptım canim çıktı resmen
Heeee saolGüle güle kullan sewos
Kilolari verdikçe yeni kıyafetler alıyon dimi..
Bana da şimdi hiçbişey olmuyor
Ayyyy pesss bende olsam tasinirim kör itin oldugu yereKalmamislarmi dun geceden sonra bu gecede bendeler bu eve taşındım tasinali bi rahat vermediler buradan taşınmak istemiyodum ama artık istiyom
Bende bugun yapacam yigildi yineBi dünya ütü yaptım canim çıktı resmen
Heee ohhhhbayram da tam gunune geliyor 4gun tatil ohh gez sevoş gez
çiğdem kim be
Biz tuzluk diyoruk geline
Tabiiikiiii38e duşmeyide planlıyomusn
Kesinlikle katiliyorum başoşAhh ahh kadınlar boşa erken yıpranmıyo işte
Erkekler dışarıda çalışınca dünyayı kurtardık sanıyo
Asıl kurtarılan dünya evde
Yiyomu yemek guzelgineli.yemeklerine salça tuz koyuyomuydunKalktigimdan beri kisturuyorum camasir topla ser evi topla yedir icir temizle uyut mirronun corbasini koydum pisti aksama taze fasulye pisiriyom oda ocakta oglan uyumuskem yapim dedim huysuz yine