Yarın göndereyim canımGonderde bakalim tosunumun son haline
o iğneyi içmek zor olmuyormu Cnm ? D vit eksikliğinden benimde her tarafım ağrıyordu kemiklerim sızlıyordu resmen ,kol ağrıların ondan olabilirbeydoş d vitaminine baktırdınmı benim 8 olan değerim 35 e yükselmiş ikinci iğneyide içtim bakalım bu ay kaç çıkacak ama kollarımın ağrısının d vitaminiyle ilgisi yok çünkü şimdi ikisi birden ağrımaya başladı bıktım yaaaaa
Hadi hayırlı olsun patır patır ağrısız sızısızı diğerleriden kolayca çıkar inşKizlarrrrr sonunda miracin disi cikti cins oglum ustten dis patlatti saka gibi sol ust disi adanaya gidip geleyim ogluma dis hedigi yapacam insallah
Amin insallahHadi hayırlı olsun patır patır ağrısız sızısızı diğerleriden kolayca çıkar inş
Saol cnm ya sorma bitirdi bizi kazma disSewos gözünaydın sonunda çıktı dişi
Cocuguda mahvetti inşallah öbür dişleri kolay çıkar
gözünaydın sevinç hayırlı olsun miraçın dişi...Kizlarrrrr sonunda miracin disi cikti cins oglum ustten dis patlatti saka gibi sol ust disi adanaya gidip geleyim ogluma dis hedigi yapacam insallah
Saol canimgözünaydın sevinç hayırlı olsun miraçın dişi...
adet oldum kızlar.
yok kız bu sefer tam günün de geldi canım çok sıkılıyor yoruldum artıkSaol canim
Hadi yaaaane bu boyle erken erken umutlandirmiyi bile
yok kız bu sefer tam günün de geldi canım çok sıkılıyor yoruldum artık
adet oldum kızlar.
Kızlar misafirlerimi gönderdim yaptığım ikramlıklarımı çok beğendiler kuru biber patlıcan dolması yapmadım onun yetine bizim yöresel yemegimiz olan yalancı dolma yaptım bayıldılar bende cok yorgunum sabahın saat altısından beri ayaktayım mutfağı topladım evi düzelttim havalandirdim şimdi oturdum
Saol saracim nihayet cikti disimizSevinc mirac dis cikarmis hayirli olsun canım
Biz hala Çekiyoruz canim yine çoğu zaman uyku yok 12. Diş çıktı hala yedi bitirdi bizi.Amin insallah
Saol cnm ya sorma bitirdi bizi kazma dis
offf herseyin hayırlısı demek istiyorum ama yeter artık da demek istiyorum. Bu son ay olur inşallah. Ne diyeyim.adet oldum kızlar.
Bende aynı yorgunlugunu hissettim bu mesajında. Tuhaf çabucak hamile kalırdin ya ona şaşırıyorum şimdi.yok kız bu sefer tam günün de geldi canım çok sıkılıyor yoruldum artık
eline sağlık tabi beğenirler.. hey gidin in hey bende bi zamanlar güzel güzel şeyler hazirlardim şimdi zor yemeğimizi hazirliyorumKızlar misafirlerimi gönderdim yaptığım ikramlıklarımı çok beğendiler kuru biber patlıcan dolması yapmadım onun yetine bizim yöresel yemegimiz olan yalancı dolma yaptım bayıldılar bende cok yorgunum sabahın saat altısından beri ayaktayım mutfağı topladım evi düzelttim havalandirdim şimdi oturdum
Kızlar buarada yarın kaynosla kayinbabos kahvaltıya gelecekler.
Sizler misafire ne hazırlarsiniz kahvaltıda merak ettim