Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım o günden sonra bende hastalandım şimdi gördüm cevabını, Allah yardımcınız olsun annene şifa versin.. Ama tamamen yatmıyor artık dimi ?
Oğlan bana benziyo canım :)

Sen varsın genç diye kalkmamıştır kız canım :))

Kolay gelsin canım utu bendede var ama ben yarın yapacam
sanada kolay gelsin canım...
aaaa çok güzel bir sürpriz olmuş,tıpatıp aynısını bende aileme yapmıştım çok yıllar önce çok güzel oluyor gerçekten..
annen ne kadar sevinmiştir....gelin kız kendini ağırdan satıyoo kardeşinin yanındada işe yarıyor baksana..
canım o günden sonra bende hastalandım şimdi gördüm cevabını, Allah yardımcınız olsun annene şifa versin.. Ama tamamen yatmıyor artık dimi ?
sağol canım amin,çok şükür canım tam yatmıyor....sanada çok geçmiş olsun bidenem neyin varki...

kızı benzetemedin ama neyseki oğlan benzemiş böyleside güzel...yaseminden haber varmı dumanım...

Yeni nesil boyle sanirim cigdemgilde gelin aldi bizim gelinde sus cicegi gibi oturuyilar hic rahatsiz felanda olmuyirlar
Kaç gün kalıyo kadın hastenede
Bugun ciktilar cok sukur
canım o günden sonra bende hastalandım şimdi gördüm cevabını
, Allah yardımcınız olsun annene şifa versin.. Ama tamamen yatmıyor artık dimi ?

Sanami benziyorrrrrrrr anaammm babasinin kopyasi kiz sadece gozler sen kucuk okan bence

Mirac uyuyorken yemegimi yaptim koydum esim aradi anasi aramis aksama yemege gelin beni aramiyormus tlf sessizde olurmusta oglan uyurmusta falan filan fesmekan 15 gun oldu kimseyi gormuyoruz rahatyik boyle iyiydi

Nerdesiniz beeeee

ben hastayım sevincim bana noluyo bende bilmiyorum çok iyiyken birden bire içim çekiliyor ayaklarım titriyo ayağa kalksam bayılacak gibi oluyorum şekerilacınıda içmiyorumki o yapıyo desem noluyor bilmiyorum bu tiroit ilacını içmeye başladıktan sonra bu peydah oldu Allah sağlık versin gerisi hiç bişeyin önemi yok aksi gibi yarına misafirimde var evde her yer her yerde daha hiçbir hazırlık yapmadım Allahım bana ve tüm hastalara sağlık versin

Yasemin şimdi haftaya sonuç alacak onu bekliyor canım.
Yeni nesil boyle sanirim cigdemgilde gelin aldi bizim gelinde sus cicegi gibi oturuyilar hic rahatsiz felanda olmuyirlar

Bugun ciktilar cok sukur

Sanami benziyorrrrrrrr anaammm babasinin kopyasi kiz sadece gozler sen kucuk okan bence
aaa yok artık ilk defa seni duydum Babasına benzeten aynı ben bu kez tamamen bana benziyo son halini görmedin sen :)

Cnm cok gecmis olsun rabbim sifa versin
Ilacin yan etkisidir belki
Dr soylede degistirsin bari
Misafir icinse allah kolaylik versin cnm

sevinç normalde benim tirpit sorunum yok değerlerim referans aralığında sadece tüp bebek tedavisinde 2,50 nin altında olması gerek diye ilaç kullanıyorum acaba ilaç bu yüzden ağır geliyor olabilirmi

beydoş d vitaminine baktırdınmı benim 8 olan değerim 35 e yükselmiş ikinci iğneyide içtim bakalım bu ay kaç çıkacak ama kollarımın ağrısının d vitaminiyle ilgisi yok çünkü şimdi ikisi birden ağrımaya başladı bıktım yaaaaa

Yasemin şimdi haftaya sonuç alacak onu bekliyor canım.
aaa yok artık ilk defa seni duydum Babasına benzeten aynı ben bu kez tamamen bana benziyo son halini görmedin sen :)
inşaallah hayırlı sevindirici sonucu alır...
yok kuzum baktıramadım,ama kolların ağrısı boyun fıtığındandır çünkü benimkide çok ğrıyor,geçmiş olsun canım ALLAH tüm hastalara şifa versin bizlerede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…