Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gonderde bakalim tosunumun son haline
Yarın göndereyim canım
beydoş d vitaminine baktırdınmı benim 8 olan değerim 35 e yükselmiş ikinci iğneyide içtim bakalım bu ay kaç çıkacak ama kollarımın ağrısının d vitaminiyle ilgisi yok çünkü şimdi ikisi birden ağrımaya başladı bıktım yaaaaa
o iğneyi içmek zor olmuyormu Cnm ? D vit eksikliğinden benimde her tarafım ağrıyordu kemiklerim sızlıyordu resmen ,kol ağrıların ondan olabilir

Kızlar misafirlerimi gönderdim yaptığım ikramlıklarımı çok beğendiler kuru biber patlıcan dolması yapmadım onun yetine bizim yöresel yemegimiz olan yalancı dolma yaptım bayıldılar bende cok yorgunum sabahın saat altısından beri ayaktayım mutfağı topladım evi düzelttim havalandirdim şimdi oturdum

Ellerine saglik hayatim
Kızlar misafirlerimi gönderdim yaptığım ikramlıklarımı çok beğendiler kuru biber patlıcan dolması yapmadım onun yetine bizim yöresel yemegimiz olan yalancı dolma yaptım bayıldılar bende cok yorgunum sabahın saat altısından beri ayaktayım mutfağı topladım evi düzelttim havalandirdim şimdi oturdum

Kızlar buarada yarın kaynosla kayinbabos kahvaltıya gelecekler.
Sizler misafire ne hazırlarsiniz kahvaltıda merak ettim

Amin insallah

Saol cnm ya sorma bitirdi bizi kazma dis
Biz hala Çekiyoruz canim yine çoğu zaman uyku yok 12. Diş çıktı hala yedi bitirdi bizi.

adet oldum kızlar.
offf herseyin hayırlısı demek istiyorum ama yeter artık da demek istiyorum. Bu son ay olur inşallah. Ne diyeyim. :KK14:

yok kız bu sefer tam günün de geldi canım çok sıkılıyor yoruldum artık:KK51:
Bende aynı yorgunlugunu hissettim bu mesajında. Tuhaf çabucak hamile kalırdin ya ona şaşırıyorum şimdi.
eline sağlık tabi beğenirler.. hey gidin in hey bende bi zamanlar güzel güzel şeyler hazirlardim şimdi zor yemeğimizi hazirliyorum:KK51:

X