Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Mirac biraz uyududa utu yaptim dolmalik malzemem vardi kabak patlican biber onu doldurdum pisiyor yarin adanaya gidecem kismetse valiz bile hazir degil
Vaay sevoşşş yarışıyosun yine benle.
Bu hafta sonu otobusler çok kalabalık olur.
Bende hafta içi donuyum bari

Geçmiş olsun canım sizede.
Oğlunun dişi çürüdü mu noldu bu yaşta

geçmiş olsun benim oglanda huysuz azı dişleri temel atiyor alttan alttan. Allahim başka dert keder vermesin. Onları korusun bize bagislasin yavrularimizi...

Deros cnm simdi mevsimiymis balik yagi aldim oglana haftada 3 gun bir tatli kasigi veriliyormus cnm
benim oğlan icmeski hemen anlıyor kusturuyor kendini daha önce multivitamin denedim içereMedim. Ama sen içiyorSa mirac ver tabi

amin canim.
Geçmiş olsun. Kan değerlerine hepsine baktılarmi canim.. belki de stresdir nedeni ya da havalardanda olabilir. Insallah en kisa zamanda duzelirsin..

Yine bir 22 NİSAN daha
İnsanların hatırlaması ve kutlaması için can attığım o ozel günüm
Bugün benim doğum günüm ......
Ama nedense mutlu olmuyorum artık doğum günlerinde çünkü bir yaş daha gidiyo ömrümden
Acaba ben neden ilerleyen bu yaşlarımdan memnun olamıyorummm nedeeen
Tamam bugün güzel bigun iyiki doğmuşum falan feşmekan
Ama zaman çok çabuk geçiyo çooık

Allah şifa versin cnm inşallah mühim bişey yoktur

amin canım sağol

kan değerlerime baktırıyorum canım bişey yok şükür stres ve hava etkili sanırım

doğum günün kutlu olsun canım yeni bir yaş daha almanın sevincini yaşa üzülme her yaşın ayrı bir güzelliği vardır insana kattığı olgunluklar değerler vardır böyle düşün şeker şey

Vaay sevoşşş yarışıyosun yine benle.
Bu hafta sonu otobusler çok kalabalık olur.
Bende hafta içi donuyum bari
Bileti esim bir ay once almisti cnm en.ondeyiz miracta etrafi izler birazda uyursa hepsi 2-2.5 saaat

Iyiki dogdun basooooooo niye kiz olgunlasiyorsun iste rabbim sevdiklerimizle cocuklarimizla yaslanmak nasip etsin hayat herseye ragmen coookkk guzellll mutlu olmak istersen ucan kustan yin mutlu olursun

Sukur valizler hazir son parti camasirda yikaniyor sererim evim temiz ama firsatim olursa supurmek istiyorum sagsalim bir gideydik eyiydi

teşekkür ederim hatunlar
Bugün bayağı duşundum bu konu üstüne...

ohhhh hadi bakalım

Sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Bu akşam halamın torunu oldu oraya. Gitmiştik şimdi girdim yatağa

Beydoşşş nerelerdesin kuzum
Sevoşta hatın gızla sevişiyi zaar bize vakit ayıramadı
Hadi öptüm hepiniz tatlı rüyalar gorun

Topik sakin öpüyorum hepinizi tasimi kirdirdim dün ama ne gelen var ne giden kiramadilar mi acaba perşembe kontrolum var

Geçmiş olsun bafsı m çok zor taş ta kumda
İnşallah halledebilmişlerdir Allah şifa versin

Heee dugun alisverisi yaptik
Topik sakin öpüyorum hepinizi tasimi kirdirdim dün ama ne gelen var ne giden kiramadilar mi acaba perşembe kontrolum var
Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…