Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım buralardayım :)sevinc post: 40519644 .!.:Ewdeyik cay iciyokkk
Bafssds nerdesin kizzzzzz
Yok zaten 40lı yaşlarda değilgözünde canlandırdığın gibi değil özellikle küçük olan çokda güzel evlenmemiş olması armudun sapı üzümün çöpü demesinden hergün nemlendiricilerle bakılan cilt kırışırmı hiç
hem 40 lı yaşlarda kırışılmıyor canım bu bakım ve cilt tipinle alakalı
Güneş enerjisiyle çalışıyo gibiyizgünaydın kızlar bugün hava güneşli doğal olarak bende kendimi çok iyi hissediyorum
Güneş enerjisiyle çalışıyo gibiyiz
hafta sonuna misafirm var menümü şöyle düşündüm fikirlerinizi bekliyorum değişik tarifleriniz varsa bekliyorum
ıspanaklı kek
kuru biber patlıcan dolması
peynirli börek
patates salatası
elmalı kurabiye
Bence yeterli canim ustelik uyumlu menu
Makarna salatasida olabilrdi
Sabah kalktim dusumu aldim miroyu doyurdum a101 gittik indirim gunuydu
Alacaklarimizi aldik eve geldik miroyu uyuttum camasir serdjm kuruyani topladim miraca corba yapacam oglen komsuya cikacam aksam hastaneye arkadsimin yengesi dogum yapti bebek gormeye gidecem yogunluguma bakin ya bu arada yemek yapacam pofff
Hiç sut içmiyor olması kotu tabiikicanim bizim oğlan 1 yaşına girmemisti gece sütünü kesti. Icmiyordu. Çocuk hatta şuanda bile sut icmiyo. Ne yaptık ettik çocuğa sütü iciremiyoruz. Geceleri bile cenesini kilitliyor ağzını açmıyor. Icse verirdim. Ama yok malesef.
niye catlimki vücut senin yağlar senin.
Senin bilecegin iş. Sütun ne alemde kilolar gidince etkilendimi yoksa Miraç efendi iciyirmu daha?
Walla ben biberonla birlikte meme olayını sürdürmeye çalışıyorum yoksa kız aç kalır.
Sabak kalkar kalkmaz duş alan da seni duydumSabah kalktim dusumu aldim miroyu doyurdum a101 gittik indirim gunuydu
Alacaklarimizi aldik eve geldik miroyu uyuttum camasir serdjm kuruyani topladim miraca corba yapacam oglen komsuya cikacam aksam hastaneye arkadsimin yengesi dogum yapti bebek gormeye gidecem yogunluguma bakin ya bu arada yemek yapacam pofff
güzel mönü şimdiden ellerine sağlıkhafta sonuna misafirm var menümü şöyle düşündüm fikirlerinizi bekliyorum değişik tarifleriniz varsa bekliyorum
ıspanaklı kek
kuru biber patlıcan dolması
peynirli börek
patates salatası
elmalı kurabiye
maşşallah27 daireyi gezecen zaarSabah kalktim dusumu aldim miroyu doyurdum a101 gittik indirim gunuydu
angaradanmı bildiriyonSabak kalkar kalkmaz duş alan da seni duydum
Hee doğruu gerçi siz sabak sabak çarpıştığınız için
O kadar yoğunsan bebek görmeyi spnraya bırak
Supermenmisin sen
Uyarı ışığını gorene kadar zorluyon
Sabak kalkar kalkmaz duş alan da seni duydum
Supermenmisin sen
bende çok yoruldum yawwww
sabah kahvaltı sonrası evi toparla,sonra pazara git sonra gel aldılklarını yerleştir,sonra hemen annengile git yemekli misafir geldi onları ağırla ,sonra eve gel koştur,koştur yemek yap daha ütü de yapacam çok bitkinim
Kiymalo yumirta yayla corbasiıspanaklı kekin kremasıda beyaz olacağı için makarna salatasıda yoğurttan dolayı beyaz olacak o yüzden elemiştim canım iki beyaz olmasın diye ama menümü uyumlu bulmana sevindim
ooooh sefan olsun çok yoğunsun hakkaten yemek ne yapacan
Sabak kalkar kalkmaz duş alan da seni duydum
Supermenmisin sen
Sen çalışıyosun ama hayatımYooo bende sabah kalkar kalkmaz dus alırım