Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gözünde canlandırdığın gibi değil özellikle küçük olan çokda güzel evlenmemiş olması armudun sapı üzümün çöpü demesinden hergün nemlendiricilerle bakılan cilt kırışırmı hiç

hem 40 lı yaşlarda kırışılmıyor canım bu bakım ve cilt tipinle alakalı
Yok zaten 40lı yaşlarda değil
Zayıflıktan kırışıyo xs giyen birinin ne kadar zayıf olacağını düşünüyorum da. Çevremdede var o yüzden hiç hoş gozukmuyr

hafta sonuna misafirm var menümü şöyle düşündüm fikirlerinizi bekliyorum değişik tarifleriniz varsa bekliyorum

ıspanaklı kek
kuru biber patlıcan dolması
peynirli börek
patates salatası
elmalı kurabiye

Sabah kalktim dusumu aldim miroyu doyurdum a101 gittik indirim gunuydu
Alacaklarimizi aldik eve geldik miroyu uyuttum camasir serdjm kuruyani topladim miraca corba yapacam oglen komsuya cikacam aksam hastaneye arkadsimin yengesi dogum yapti bebek gormeye gidecem yogunluguma bakin ya bu arada yemek yapacam pofff

Bence yeterli canim ustelik uyumlu menu
Makarna salatasida olabilrdi

ıspanaklı kekin kremasıda beyaz olacağı için makarna salatasıda yoğurttan dolayı beyaz olacak o yüzden elemiştim canım iki beyaz olmasın diye ama menümü uyumlu bulmana sevindim

Alacaklarimizi aldik eve geldik miroyu uyuttum camasir serdjm kuruyani topladim miraca corba yapacam oglen komsuya cikacam aksam hastaneye arkadsimin yengesi dogum yapti bebek gormeye gidecem yogunluguma bakin ya bu arada yemek yapacam pofff

ooooh sefan olsun çok yoğunsun hakkaten yemek ne yapacan

canim bizim oğlan 1 yaşına girmemisti gece sütünü kesti. Icmiyordu. Çocuk hatta şuanda bile sut icmiyo. Ne yaptık ettik çocuğa sütü iciremiyoruz. Geceleri bile cenesini kilitliyor ağzını açmıyor. Icse verirdim. Ama yok malesef.

niye catlimki vücut senin yağlar senin.
Senin bilecegin iş. Sütun ne alemde kilolar gidince etkilendimi yoksa Miraç efendi iciyirmu daha?
Walla ben biberonla birlikte meme olayını sürdürmeye çalışıyorum yoksa kız aç kalır.
Hiç sut içmiyor olması kotu tabiiki
Ama 2uaşından sonra gece beslenmesinin kesilmesi vucudun dinlenmesi gerekiyormuş.
Ve annenin ruh sağlığı için tabiiki
Bide sende iki tane bebek var
Bari birisi uyusun gece

Sabak kalkar kalkmaz duş alan da seni duydum:110:
Hee doğruu gerçi siz sabak sabak çarpıştığınız için:-)
O kadar yoğunsan bebek görmeyi spnraya bırak
Supermenmisin sen:110:
Uyarı ışığını gorene kadar zorluyon

hafta sonuna misafirm var menümü şöyle düşündüm fikirlerinizi bekliyorum değişik tarifleriniz varsa bekliyorum

ıspanaklı kek
kuru biber patlıcan dolması
peynirli börek
patates salatası
elmalı kurabiye
güzel mönü şimdiden ellerine sağlık :kk77:
maşşallah:nazar:27 daireyi gezecen zaar:110:
angaradanmı bildiriyon:110:

:confused:bende çok yoruldum yawwww:confused:
sabah kahvaltı sonrası evi toparla,sonra pazara git sonra gel aldılklarını yerleştir,sonra hemen annengile git yemekli misafir geldi onları ağırla ,sonra eve gel koştur,koştur yemek yap daha ütü de yapacam çok bitkinim:KK51:

Yooo bende sabah kalkar kalkmaz dus alırım

:confused:bende çok yoruldum yawwww:confused:
sabah kahvaltı sonrası evi toparla,sonra pazara git sonra gel aldılklarını yerleştir,sonra hemen annengile git yemekli misafir geldi onları ağırla ,sonra eve gel koştur,koştur yemek yap daha ütü de yapacam çok bitkinim:KK51:

Kolay gelsin canım utu bendede var ama ben yarın yapacam

ıspanaklı kekin kremasıda beyaz olacağı için makarna salatasıda yoğurttan dolayı beyaz olacak o yüzden elemiştim canım iki beyaz olmasın diye ama menümü uyumlu bulmana sevindim

ooooh sefan olsun çok yoğunsun hakkaten yemek ne yapacan
Kiymalo yumirta :21:yayla corbasi

Hepsini hallettim hastaneye yemek bile yaptim

Beydoşcum ankaradan bildiriyorum hayatım.
Dun akşam habersiz geldik.
Sürpriz yaptık bizimkilere. Evin kapısına gelince annemi aradım napıyısunuz felan diye.
Sonra zile bastım. Anne zil çalıyo galiba sen kapıya bak sonra konuşuruz dedim telefonu kapattık.annem kapıyı açınca şok oldu:-)

Bu akşamda gelin gız geldi oturmaya.
Kız hiç bişeye elini surmedi. Ne kadar ilginç yaaa
Evde bi gelinin olup olmadığı hiç belli değil.
Oturuyo koşeye bize bakıyo.
Bizim oğlanda kızın g.tonden ayrılmıyo
Tobe Yarabbim
İyisi bizi bulmaz zaten

X