Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nazlinin aşısı vardı onu yaptırdık inşallah ateşi çıkmaz çok ağladı kıyameti kopardi
geçmiş olsun canım...
Kızlar bi gerginlik bir sínir var üzerimde..
Nedenini bilmiyorum ama gerginim...
benimde:KK14:
Şu an yağan bahar yağmurunun bereketinden bir damla da rahimlerimize düşse de meyvelerimiz gelse artik hayirlisiyla... Amiiiin :KK33:
aminnnn..
her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
sağlık olsun saracım inşaallah bizimde çocuğumuz ve isteyen herkesin hayırlısıyla olacak inşaalllah..gerçekten insanın her ay umutla bekleyişi ve sonunda hüsranla karşılaşması çok kötü ama ne yapalım vardır elbet RABBİM izin bildiği..bizimde imtihanlarımızdan biride bu demekki, benimde bu aydan yine ümidim yok...

[QUOTEra_28, post: 40379010, member: 238516"]her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir[/QUOTE]
Canim dogal yolla olma beklentimiz yok demissin doktor mu soyledi yani buna engel bilinen bir durumunuz mu var esinde yada sende benim annemin hala kizinin kizi gecen yaz dogum yapti hemsire tup bebek denemeleri vardi tutmadi ve doğal yolla geldi bebeği herkes cok sasirdi ve tabi cok sevinmisti simdi bir kizi var eliz bebek.. onlarin bilinen bir sebebi yoktu olmuyor diye tup bebek deniyorlardi...insallah seninde bebegin dogal yolla gelir Rabbim ol dedikten sonra kim mani olabilir..Lütfen uzulmemeye çalış.

geçmiş olsun canım...

benimde:KK14:

aminnnn..

sağlık olsun saracım inşaallah bizimde çocuğumuz ve isteyen herkesin hayırlısıyla olacak inşaalllah..gerçekten insanın her ay umutla bekleyişi ve sonunda hüsranla karşılaşması çok kötü ama ne yapalım vardır elbet RABBİM izin bildiği..bizimde imtihanlarımızdan biride bu demekki, benimde bu aydan yine ümidim yok...

sağol canım inşallah bizimde bebeğimiz olacak hayırlısıyla sen niye ümitsizsin çok varmı regl olmana

Canim dogal yolla olma beklentimiz yok demissin doktor mu soyledi yani buna engel bilinen bir durumunuz mu var esinde yada sende benim annemin hala kizinin kizi gecen yaz dogum yapti hemsire tup bebek denemeleri vardi tutmadi ve doğal yolla geldi bebeği herkes cok sasirdi ve tabi cok sevinmisti simdi bir kizi var eliz bebek.. onlarin bilinen bir sebebi yoktu olmuyor diye tup bebek deniyorlardi...insallah seninde bebegin dogal yolla gelir Rabbim ol dedikten sonra kim mani olabilir..Lütfen uzulmemeye çalış.

tatlım bir kez doğal yolla hamile kaldım bir daha olmadı doktorlara baksan doğal yolla olmaması için sebeb yok ama olmayınca bende beklentiye girmeyeyim diyorum diyorumda içten içe hep bekliyorum işte inşallah bizimde olacak inanıyorum ama artık beklemek istemiyorum

Nazlinin aşısı vardı onu yaptırdık inşallah ateşi çıkmaz çok ağladı kıyameti kopardi
Oyyy kuzum benim hic kiyamamm
Kız huzursuz... Aşı.... !!!!!!
Kör olasi asi
her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir

aminnn amin insallah benim bir arkadasta senin gibi tup bebek tedavisi gordu olmadi rabbjm dogal yolla verdi ilki dogdu 4 ay sonra ikinciye hamile kaldi Dilek kapilari acik olur insallah

Yan bloka yeni komsu tasinmisti ona hayirli olsuna gittikkk mirac 1 sn durmadi onun pesine kosmaktan ayak tabanlarim sisti
:KK70::KK70::KK70:

Bizde carsiya gittik cocuklarla. 2 saatte gittik geldik birax degisiklik oluyoBenim icin
benim kimseye oturmaya gitmek içimden gelmiyo.... sadece açık havada dolaşmak hoşuma gidiyor gerçi onu da burnumdan getiriyorlar ama neyse :cool:

sağol canım inşallah bizimde bebeğimiz olacak hayırlısıyla sen niye ümitsizsin çok varmı regl olmana
geçen ay 12 sinde oldum ama artık her ay beklenen tarihten daha erken olduğum için net bilmiyorum,ama sanki çok yakın bugünlerde olurum gibi geliyor,belirtiler o yönde...

bana ödül vermişler 1.yıl 2. yıl 3. yıl doldurmuşum ,bari evlere bir şey gönderseler :KK14:

Selâm kızlar nasılsınız.. Benim kız hasta onunla uğraşıyorum Oğlanın da dişi çıkıyor sanırım off çok yorucu çook...

Beydağllı canım varmı bi gelişme ? Yasemin'den haber getirdim , yarın saat 9.30 da tüp bebek transferi Yapılıyor dua istiyor senden.. Inş sonunda bebeğine kavuşacak o da en kısa zamanda senden de güzel haber alalım inşallahhh

Selâm kızlar nasılsınız.. Benim kız hasta onunla uğraşıyorum Oğlanın da dişi çıkıyor sanırım off çok yorucu çook...

Beydağllı canım varmı bi gelişme ? Yasemin'den haber getirdim , yarın saat 9.30 da tüp bebek transferi Yapılıyor dua istiyor senden.. Inş sonunda bebeğine kavuşacak o da en kısa zamanda senden de güzel haber alalım inşallahhh
gecmis olsun cnm isin cok zorrr allah yardimcin olsun arkadasininda rabbim gonlune gore versin insallah

ayyyyyyy çok amaaaa çokkkkkk sevindim ne zamandır aklımdaydı yasemin,ne yaptı diye çok merak ediyordum... RABBİM inşaallah yüzünü güldürür,çok selam söyle dualarım onunla inşaallah tutar inşaallah...
sizede çok geçmiş olsun canım ALLAH yardımcın olsun ikiside küçük işin zor tabii,bende bir gelişme yok dumanım doktora gittik bir sorun yok biraz daha beklicez bakalım hayırlısı...

Slâm kızlar nasılsınız.. Benim kız hasta onunla uğraşıyorum Oğlanın da dişi çıkıyor sanırım off çok yorucu çook...

Oğlan kaç aylık oldu canim
?
Evet yorucu walla yapacak bişey yok malesef
yaa inanirmisin yemek yapmak içimden gelmiyor bugünlerde özellikle çünkü o kadar yoruluyorumki...

Oyyy kuzum benim hic kiyamamm

Kör olasi asi

aminnn amin insallah benim bir arkadasta senin gibi tup bebek tedavisi gordu olmadi rabbjm dogal yolla verdi ilki dogdu 4 ay sonra ikinciye hamile kaldi Dilek kapilari acik olur insallah

amin canım inşallah duaların kabul olur

:KK70::KK70::KK70:

Bizde carsiya gittik cocuklarla. 2 saatte gittik geldik birax degisiklik oluyoBenim icin
benim kimseye oturmaya gitmek içimden gelmiyo.... sadece açık havada dolaşmak hoşuma gidiyor gerçi onu da burnumdan getiriyorlar ama neyse :cool:

açık havada yürümek iyidir her zaman insanı rahatlatır

Dünden beri çok huysuz mizmiz sürekli ağlıyor. Inşallah geçer. Sanırım onunda etkisi var uykusuzluk yorgunluk..

geçer canım geçerde sen yoruluyosun o oluyo eşin yardımcı oluyormu canım

geçen ay 12 sinde oldum ama artık her ay beklenen tarihten daha erken olduğum için net bilmiyorum,ama sanki çok yakın bugünlerde olurum gibi geliyor,belirtiler o yönde...

hayırlısı beydoşum inşallah bu sene hamila kalacaz hepimiz inanıyorum bu yönde dua ediyorum olacak olacak

günaydın kızlar önce mesajlara cevap yazayım dedim di :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22: sonra günaydın dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bugün çok yoğunum sanırım gripte oluyorum ama yinede hepimiz için güzel bir gün olsun

X