ben umurlandırmk istemem cnm çünkü umutlandırmak kolay ama,sonunu da düşünmek lazım.
hemen bu kadar erken aşerildiğini sanmıyorum
belirtiler için çok erken bence
tabiiki dileğimizolmasından yana inşallah
anladım canım sen öyle bişi dememişsintatlım bende hamilemiyim aşeriyormuyum demedimki sizde biyle şeyler yaşadınızmı dedim zaten
ama kaç gün yaşadıklarım bunlar işte
koca meme napıyon keyfin yerinde
Ayyyyuyyyyyyyyyyuuuuuuuuyuyyyyyyyyyyyuyyyyyy bingonun yeni çıkan yumuşatıcısından aldım siyah renkli kırmızı çiçekli
kokusu iğğğğğğğreeeeenççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
alırken kokladım ama idare eder Bi kokusu vardı. Yıkandıktan sonra daha güzel olur dedim ama tam tersi oldu pofff
anladım canım sen öyle bişi dememişsin
ama kızlar yazmış ya o yüzden dedim.
öyle umutlanıp üzülmeni istemem
kızlar hemen gebrliğe yormuşlar
Offf kızlar yaa canım sıkıldı
dun bizimkiler dünürlere gitmişler düğün tarihi belirlemek için.
abim kaç aydır iş bulamıyo, bu yüzden düğün gecikiyo.
benim saf anam da laf olsun diye" birlikte oturmayı kabul etseydiniz maddi sıkıntınız olmazdı" demiş, öylesine. Bizimkiler zaten istemiyor birlikte oturmayı asla isyemiyolar gelini yanlarında, ama annem laf olsun diye demiş işte,
gelinde suratını asmış, mutfağa gitmiş tabağı çanağı vuruyomuş homurdanıyomuş, annemde o anda mutfağa girmiş, annemin yüzüne bakmamış surtukkkkkkkk.
daha neler neler...
çok canım sıkıldı keşke biran once evlenselerdi kurtulsaydık. Nişanlılık uzayınca Bi sürü sorun oluyo
yumoşun beyazıda süperVernelin beyaz renkli yumulatıcısından şaşmam yıllardır çok seviyorum kokusunu
yumoşun beyazıda süper
ama onu denemedim
deniycem hepsini hepsini denemek istiyorummmmmm
bide ben beyazlara ayrı renklilere ayrı kullanmayı seviyorum
ya zaten asıl suç bizim oğlanda, ağırlığını koymamışki, kendisi ailesine saygı göstermiyor gelin niye saygı göstersin.gelininizin yaptığı ayıp aynı evde oturmamayı en baştan konuşmuşsanız annende bi daha bu konuyu açmasa iyi olurdu ama bu süreç çok yıpratıcı oluyo iki taraf içinde herkes kendince haklı herken kendi dediği olsun istiyo ama düğünden sonra düzelirler ortalık süt liman olur inşallah ama başakcım yanlış anlama canım bizim kendi annelerimizde olsalar kaynana kaynanadır bide gelinin tarafında düşün tarafsız olarak ha bu gelinin saygısızlığını haklı gösterir mi asla
Ayyyyuyyyyyyyyyyuuuuuuuuyuyyyyyyyyyyyuyyyyyy bingonun yeni çıkan yumuşatıcısından aldım siyah renkli kırmızı çiçekli
kokusu iğğğğğğğreeeeenççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
alırken kokladım ama idare eder Bi kokusu vardı. Yıkandıktan sonra daha güzel olur dedim ama tam tersi oldu pofff
ben farklı kokular sevdiğim için ayrı ayrı koksun istiyorum.yumuşatıcıyımı ayrı ayrı kullanıyosun canım ben ne deterjanı ne de yumuşatıcı ayrı ayrı kullanmam
ya zaten asıl suç bizim oğlanda, ağırlığını koymamışki, kendisi ailesine saygı göstermiyor gelin niye saygı göstersin.
bende kaynanama çok kızdım ama hiç bu şekilde surat asmadım homurdanmadım, onlar evdeyken.. heleki dahs nişanlıyken,
evlendikten sonra annene babana bakmam diyomuş bide
bizim oğlanda pohpohluyo onu
almışlar avuçlarına istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar.
sanki bizimkilerde sana muhtaçtı.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
hadi kıoızz aynısını mı almıştınheeee benimde basima geldi ota b.ka kullandimda bitti sukur
Baska isinmi yok seninnnben farklı kokular sevdiğim için ayrı ayrı koksun istiyorum.
bide renklilerde toz deterjan kalıntısı oluyo sinir oluyorum.
o yüzden sıvı tercih ediyorum
hadi kıoızz aynısını mı almıştın
niye tembihlemedin bizi
valla bizim oğlanın başını yiycek daha çooooookk.ayyyy hapi yutmussunuz canim sizzzz pesssss bu ne cesaret daha nisanli evlenselere neler yaparbizim gelinde surat asmaya cok merakli asiri derecedede kiskanc vayyy kardesimin haline
noldu lenBaska isinmi yok seninnn
Bizimkide oyle onu almazsa olurum saniyor hic bir meziyet yok guzel degil becerikli degil kariyer yok aile desen hic yok bir tutar yani yok ama bizi begenmiyorrrrvalla bizim oğlanın başını yiycek daha çooooookk.
ama kendi,düşen ağlamaz, bizim kide dünyada tek o kız kalmış gibi davranıyor.
bohçaya halam dantel takım koymuştu.
o takımı kullanmam ben demiş gelin hanım.
dayım var şehirler arası çalışıyor arada annemlerde kalıyo,
evlendikten sonra dayın bizde kalmasın demiş
surtuğe bak sen.
annemler dururken sana niye gelsin dayım.
kız iyice koymuş ağırlığını
bizim saf oğlanda ne dese haklısın diyo