- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
gunaydın canııımgünaydınlar herkese
bu sabahta ben oğlanı aşağı bıraktım
azcık daha kestiricem bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canııımgünaydınlar herkese
tobe estağfurullahinşallah bu ay egeye kardeş gelir
kargalar b.kunu saat 7de yiyi
9a b.kmu kalır
bosch güzel Bi markabenim bütün beyaz eşyalarım bosch marka ve çok memnunum yıllardır bir sorun yaşamadım inşallah sende sorun yaşamadan güle güle kullanırsın
ııııııııyyyyğ iğrenç
gunaydın canııım
bu sabahta ben oğlanı aşağı bıraktım
azcık daha kestiricem bakalım
tobe estağfurullah
Boch
bosch güzel Bi marka
bildiğim en kotu boş annemin bul. Makinesi
Insallahhh basooooo yedi beniiiiabovvv diş sancısıyla hastalık birleşince daha fena.
bizimde geçen yaz enfeksiyonla diş sancısı aynı anda olmuştu
gece hastanede yatmıştık oğlsns serum taktılardı,ateşi duşmuyodu
bu gunler,geçer sevoş
zahmeti gider rahmeti kalır
bu günleri düşünüp of yerine ohh dersin
Kiz bilincli soyledim kuzuya dondugu icin hemde sut doken kedi gibiaynen dimi
hemen deroşa saf denirdi
deroş hiç bişi demiyo hslbuki
Sukurler olsun bugun biraz iyiSewos
Mirac nasıl ?
akillim catala cikip ayirmasi zor sonrasi 30 saniyelik tik dedimi bitiyoyoook çatala Bi çok kez çıkmışlığım vardır yani
çatala çıkmaktan,çok takma işlemi ürkütüyor beni neden bilmem
Gunaydin kizlar hayirli cumalar mirac bugun bir parca daha iyi sukur uyumusken cayimi iceyim iki sepet camasir katlanmayi bekliyor bir sepette serilmeyi
hamilemisin yoksa saracım,ay inşaallah öyledir ne güzel sürpriz olurkızlar size bişey diyecem merak ediyorum sizdede böyle olurmu
dün gece gecenin bir yarısı canım turşu biberi çekti ama öyle böyle değil yemesem rahat edemeyecektim kalktım bi kaç tane yedim yesem daha yerdim ya rahatsız olmayayım diye yemedim sonra bir anda canım yeşil soğan ve biber dolma çekti geçen günde kabak ve patlıcanla türlü yemeği yaptım tencerenin kapağını bi açtım mis gibi maydanoz kokuyor yok böyle bişey eşime soruyorum o koku almıyor ama ben her kaşığımda sanki maydanoz yedim çok lezzetliydi geçen haftada çok sevdiğim bir yemeği yapmıştım sofraya getirdim midem almadı oturdum peynir ekmek domates salatalık yedim iştahla hormonlarım benimle dalga mı geçiyor
sanada hayırlı cumalar,mironun iyi olmasına sevindim...Gunaydin kizlar hayirli cumalar mirac bugun bir parca daha iyi sukur uyumusken cayimi iceyim iki sepet camasir katlanmayi bekliyor bir sepette serilmeyi
kızlar size bişey diyecem merak ediyorum sizdede böyle olurmu
dün gece gecenin bir yarısı canım turşu biberi çekti ama öyle böyle değil yemesem rahat edemeyecektim kalktım bi kaç tane yedim yesem daha yerdim ya rahatsız olmayayım diye yemedim sonra bir anda canım yeşil soğan ve biber dolma çekti geçen günde kabak ve patlıcanla türlü yemeği yaptım tencerenin kapağını bi açtım mis gibi maydanoz kokuyor yok böyle bişey eşime soruyorum o koku almıyor ama ben her kaşığımda sanki maydanoz yedim çok lezzetliydi geçen haftada çok sevdiğim bir yemeği yapmıştım sofraya getirdim midem almadı oturdum peynir ekmek domates salatalık yedim iştahla hormonlarım benimle dalga mı geçiyor
hamilemisin yoksa saracım,ay inşaallah öyledir ne güzel sürpriz olur
Cnm bu anlattiklarini hamileliklerimde yasiyorum benn ayy insallahhh saracimmm insallahhh cumalar yuzu suyu hurmetine
bu arada gecmis olsun cnm
ayy sorma saroşcum iyi oldu vallaooooh iyi yaptın canım görümcek görsün sabahın köründe elin kapısına dayanmak nasıl bir şeymiş
yok anam be şuan düşünmüyorum ya.niye şaşırdın tızım fenamı olur ege büyüdü artık ona bir kardeş lazım
aynen hiç güzel yıkamıyorniyeki temiz yıkamıyomuydu
bende dünden beri çamaşır seriyom kız fırt diye kurıyolar ohhhGunaydin kizlar hayirli cumalar mirac bugun bir parca daha iyi sukur uyumusken cayimi iceyim iki sepet camasir katlanmayi bekliyor bir sepette serilmeyi
ben umurlandırmk istemem cnm çünkü umutlandırmak kolay ama,sonunu da düşünmek lazım.kızlar size bişey diyecem merak ediyorum sizdede böyle olurmu