Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladım cnm anlatmak istemiyorsan anlatma tabii sadece merak ettim
Bi çocuk için en önemli şeydir anne ve babasının birbirini sevmesi.
sağlık olsun napcan

Iyi Akşamlar kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla acil şifa versin. Bafs sende umarım hamilesindir hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın. Ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Beyaz eşyalarımı değiştireceğim Bosch almayı düşünüyorum şu an kullandıklarım Arçelik çamaşır makinem hariç 15 senedir iyi idare ettiler ama Arçelik almak istemiyorum Bosch kullananlar varmı bide kurutma makinesi kullanan varmı benim bebeklerim ikiz olacağı için almayı düşünüyorum kullananlar memnunum acaba. Şimdiden teşekkürler...

çok geçmiş olsun bafscım Allah eşine şifa versin canım

Geçmiş olsun nasıl bulasmis ki o hastalık kan yoluyla ve cinsel yolla geçmiyormu? Rabbim şifa versin tatlım
kuzu gibiyi ben deseydim derosun canına okurdunuz. Hey gidinin heyyyyy bizim herifede pek bu yöntemler sokmiyiii
evet canım aynen öyle kan yolu ve cinsel yolla bulaşıyor yada tükürüklede bulaşma ihtimali varmış berberde traş aletlerinden ortak kullanılan traş bıçağı diş fırçası falan vs bulaşabiliyormuş

çok geçmiş olsun bafscım Allah eşine şifa versin canım
amin canım sağol inşallah
hayırlıysa inşallah canım sağol.bosh çok iyi bir marka bosh kullanıp şikayet edene rastlamadım henüz çok güzel bir tercih yapmışsın bence değiştirme kararını

Geçmiş olsun nasıl bulasmis ki o hastalık kan yoluyla ve cinsel yolla geçmiyormu? Rabbim şifa versin tatlım
kuzu gibiyi ben deseydim derosun canına okurdunuz. Hey gidinin heyyyyy bizim herifede pek bu yöntemler sokmiyiii
off deroş sabah beri eşimle bende bunu konuşuyoruz nasıl bulaşmış olabilir diye bi yandanda aklıma fena şeyler gelmiyo değil dillendirmiyorum töbe töbe

anladım cnm anlatmak istemiyorsan anlatma tabii sadece merak ettim
Bi çocuk için en önemli şeydir anne ve babasının birbirini sevmesi.
sağlık olsun napcan
meraklı

Kışın olmazsa olmazlarimdan. Yapamam kurutmasiz. Super kullanışlı. O olmazsa çamaşırlar ne kadar sürede kurulanir kimbilir.. hemde yumuşacık yapıyor.

off deroş sabah beri eşimle bende bunu konuşuyoruz nasıl bulaşmış olabilir diye bi yandanda aklıma fena şeyler gelmiyo değil dillendirmiyorum töbe töbe
benim arkadasada nişanlısı demiş lojmanda kalırken başka birinin tiraj bicagiyla bulaşmış.

eşimde karakoldan şüpheleniyor kusan mı arasın sıç.n mı ararsın hepsi var diyo sarhoş çok geliyor diyor kavga edip gelmiş adam üstü kanlı kalemle ifadeye imza attırıyom bende kullanıyom diye berberden mi bulaştı ki diyo akşamdan beri araştırdık nasıl bulaşıyormuş diye tükürüklede bulaşabilir yazıyodu bir yerde de arada bende eşime itiraf et falan diye takılıyorum kaynım ameliyat olup geldi bende kaldı ya abisi yarasını pansumanlamıştı bi kaç kere benimde aklıma o geldi acaba omu kaptı getirdi diye aslında artık pekte önemi yok olan olmuş inşallah tez vakit iyileşir ben baktırdım rahatladım oğlanında tahlili çıksa inşallah ondada sıkıntı yoktur aşısı vardı çünkü ama yinede tedirgin oldum eşim zaten takmış durumda nerden bulaştı bu hastalık diye

Gunaydin hatunlar esimin sknuclarini gostermeye hastaneye gidiyok karga b.kunu yemeden yagmur varr burda bugün

yokk taktıramamıştır o çatala çıkamiyii bi onda şey var bizimkiler şey değil çatala biz çıkıyikk yeni çatalsız teknoloji gelişince taktırcekmiş
yoook çatala Bi çok kez çıkmışlığım vardır yani
çatala çıkmaktan,çok takma işlemi ürkütüyor beni neden bilmem

benim bütün beyaz eşyalarım bosch marka ve çok memnunum yıllardır bir sorun yaşamadım inşallah sende sorun yaşamadan güle güle kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…