Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abooooow neler olmuş öyle canım miraca çok geçmiş olsun koca adam nasıl çarptı çocuğa körmüydü tövbe tövbe seninde ne işin var her dakka kaynoşunda görmeden duramıyon heeee adama niye çattın oda üzülmüştür

Bafs gec yumurtlamissin iste ne umutsuzluga kapiliyon dumosun muydu neydi eysanda hemen moralini bizma
Aaa gercekten mi insallah benimde yukselir ilaclarimi basladim hersey Allah tan ben ustume duseni yapiyorum Rabbim kucagima almayi nasip etsin insallah coraspirin cleksan progestan decavit folbiol baslatti

Canim ya cok gecmis olsun

Yok canim ya nerde heyecan falan yok deger düşük olunca hic sevinemedik bir sessizlik hakim evde iyi dusunelim iyi olsun insallah

onca zaman bekledin dua ettin burda ağladın üzüldün sonra hamile olduğunu öğrendin ama heyecan yok sessizlik var öylemi ................................ doktorun sana bunun daha çok erken hatta bikaç günlük bir gebelik olduğunu söylemedimi tecrübelerime dayanarak ben bunu anlıyorsam doktorununda bilmesi gerek sen şimdi idrar tahlili yapsan bu değerle çıkmaz orda ancak kanda belli olur adetin kaç gün geçtiki iki günde bir kan ver değer iki katı olarak artıyorsa sorun yok demektir yok artmıyorsa bi çok kadının farkında olmadığı gibi hamilelik yaşayıp sessiz düşük dedikleri olayı yaşarsın ki inşallah böyle olmaz sağlıklı bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın

Saol beydosum ama duzelme yok cildiracammm

siz 5 de ayaktasiniz ben hic uyumadim cildiracam yaaa dr gityik dis geliyor diyor ates ates bittim artik
düzelir inşaallah canım,çocuk büyütmek çok zor bir iş yaaaa
her aşı dönüşü uğrama sende kaynoşgile her uğradığında bişey oluyor,geçen seferde börülcenin çocuğu miraça birşey yapmıştı yine olan hep bu çocuğa oluyorgörmeden duramıyon zaar

ayy ben olsam doktora götürürdüm o kadar sert çarptıysa eğer
kafa çok önemli çünkü.
herifin ailesiyle görüşmek her zaman için huzur bozuyo arkadaş pehh

valla he çok sevişiyolar kaynoşgille
aslında sevişmeye çalışıyılar dövüşüyolar.

ginaydın biydoş

Çay içmeye çalışıyom içemiyom, hep soğuk içiyom.
sabah gözümüzü açar açmaz kapı çalıyo
çoluk çocuk b.k böcük doluşuyolar.
ne yediğimden bişi anlıyom ne içtiğimden pooff
ben bunlardan ne zaman kurtulurum acaba???????????kafamda deli sorular

[QUOTra_28, post: 40157989, member: 238516"]onca zaman bekledin dua ettin burda ağladın üzüldün sonra hamile olduğunu öğrendin ama heyecan yok sessizlik var öylemi ................................ doktorun sana bunun daha çok erken hatta bikaç günlük bir gebelik olduğunu söylemedimi tecrübelerime dayanarak ben bunu anlıyorsam doktorununda bilmesi gerek sen şimdi idrar tahlili yapsan bu değerle çıkmaz orda ancak kanda belli olur adetin kaç gün geçtiki iki günde bir kan ver değer iki katı olarak artıyorsa sorun yok demektir yok artmıyorsa bi çok kadının farkında olmadığı gibi hamilelik yaşayıp sessiz düşük dedikleri olayı yaşarsın ki inşallah böyle olmaz sağlıklı bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın[/QUOTE]
Amin canim ben ne çok istiyorum inşallah iyi olsun dun sonucu gorunce saatlerce agladim ama kayiplardan sonra ne hissedeceğini bilemiyor insan esim dediki biz cok yorgunuz senden tek sey istiyorum yine olumsuz olursa metanetli ol tabiki umut ediyorum derdimden büyük Rabbim var olmazları olduran insallah gec dollenmedir insallah bu sefer gelir bebeğim

De sende ben gec kalkiyorum sabahlari diye uyy gozunun capagiyla cok gicik bir durum

De sende ben gec kalkiyorum sabahlari diye uyy gozunun capagiyla cok gicik bir durum
gıcık Bi durum hayatım hemde ne.
benm herif kaç kere azarladı sabaaan köründe ne işiniz var bidaha erken gelmeyin diye ama anlamıyorlar ki.
onların küçük kız sabah 7de kalkıyo. Tutturuyomış güyaa egeye gidecem diye. Egede seviniyo onlar gelince.Amaan ne bilim ya zor işler:

Ayyyyy ben cokmu merakliyim gitmeye herif uzuliyor onun gonlu olsun diye bir iki saat ugrayalim dedik ac susuz yola dustuk birde kavga ettik
valla he çok sevişiyolar kaynoşgille
aslında sevişmeye çalışıyılar dövüşüyolar.

ginaydın biydoş

Kizz seytan gorsun yuzlerini bana kalsa evlerinin onunden gecmem bu defa onlar merak edip damlayip dusuyorlar eve yayiliyorlar cildirtiyolar beni ama dun bir karar aldim teraziye koydum onlarin evinde cildiracagima kendi evimde beni cildirtmalarina karar verdim daha kolay kolay gitmem

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim yine dr geliyoruz grip baslangici diş ve aşi hepsi bir araya gelmis ilac verdi iyi olur insallah uykusuzluktan onumu goremiyorum arsba evdeydi herifi isten almaya gittim onumu zor gordum valla

Saol beydosum ama duzelme yok cildiracammm

siz 5 de ayaktasiniz ben hic uyumadim cildiracam yaaa dr gityik dis geliyor diyor ates ates bittim artik
ciksaydi şu dışta artık. Bizimki bir yaşında çıkardı seninki de bu sıralar çıkarırda kurtulursun diyecem ama kurtulmuyo insan biz hala diş sancılarını çekiyoruz. Bitmiyoki...

sinirini adamdanmi aldın?
Nasıl koydun kız merak ettim? Git başka odadami yat dedin. Biz kavga etsek de ayrı odalarda yatmak yasak bizde kural bu.

günaydın hatunlar
sanada Günaydın tombis

haksiz yere bana bagirdi bende ona sesimi yukselttim sonra ne bagiriyosun diye bana bir daha bagirdi bende cik git dedim cikmam dedi yuru git dedim
bizdede o kural vardi cnm mirac rahat etsin diye arada salona yolluyorum kac gecedir uykusuz bilincli kovdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…