Dun dr donusude kaynosa ugradik ugramaz olaydik dogum gununden beri ne arayan var ne soran cocuk 3 gundur yaniyor asi yapildi umurlari degil hala borulcenin veletinin pesinde dort donuyorr sacma sapan bir yemek yapmis ac kaldik borulcenin kocasi miraca carpti cocuk beyin ustu yere cakildi bayildi resmen herif sinirlendi 8 de kalktik eve geldik yemek yedik heriflede birbirimize girdik odadan kovdum sabaha kadarda miracla ugrastim
Yok canim ya nerde heyecan falan yok deger düşük olunca hic sevinemedik bir sessizlik hakim evde iyi dusunelim iyi olsun insallahBafs kizzzz heyecandan uyuyabildinmi merak ettim?
Bide eşın ne yaptı çok sevinmistir adamcaz
Aaa gercekten mi insallah benimde yukselir ilaclarimi basladim hersey Allah tan ben ustume duseni yapiyorum Rabbim kucagima almayi nasip etsin insallah coraspirin cleksan progestan decavit folbiol baslattiBafs gec yumurtlamissin iste ne umutsuzluga kapiliyon dumosun muydu neydi eysanda hemen moralini bizma
Canim ya cok gecmis olsunDun dr donusude kaynosa ugradik ugramaz olaydik dogum gununden beri ne arayan var ne soran cocuk 3 gundur yaniyor asi yapildi umurlari degil hala borulcenin veletinin pesinde dort donuyorr sacma sapan bir yemek yapmis ac kaldik borulcenin kocasi miraca carpti cocuk beyin ustu yere cakildi bayildi resmen herif sinirlendi 8 de kalktik eve geldik yemek yedik heriflede birbirimize girdik odadan kovdum sabaha kadarda miracla ugrastim
Yok canim ya nerde heyecan falan yok deger düşük olunca hic sevinemedik bir sessizlik hakim evde iyi dusunelim iyi olsun insallah
düzelir inşaallah canım,çocuk büyütmek çok zor bir iş yaaaaSaol beydosum ama duzelme yok cildiracammm
siz 5 de ayaktasiniz ben hic uyumadim cildiracam yaaa dr gityik dis geliyor diyor ates ates bittim artik
her aşı dönüşü uğrama sende kaynoşgile her uğradığında bişey oluyor,geçen seferde börülcenin çocuğu miraça birşey yapmıştı yine olan hep bu çocuğa oluyorDun dr donusude kaynosa ugradik ugramaz olaydik dogum gununden beri ne arayan var ne soran cocuk 3 gundur yaniyor asi yapildi umurlari degil hala borulcenin veletinin pesinde dort donuyorr sacma sapan bir yemek yapmis ac kaldik borulcenin kocasi miraca carpti cocuk beyin ustu yere cakildi bayildi resmen herif sinirlendi 8 de kalktik eve geldik yemek yedik heriflede birbirimize girdik odadan kovdum sabaha kadarda miracla ugrastim
ayy ben olsam doktora götürürdüm o kadar sert çarptıysa eğerDun dr donusude kaynosa ugradik ugramaz olaydik dogum gununden beri ne arayan var ne soran cocuk 3 gundur yaniyor asi yapildi umurlari degil hala borulcenin veletinin pesinde dort donuyorr sacma sapan bir yemek yapmis ac kaldik borulcenin kocasi miraca carpti cocuk beyin ustu yere cakildi bayildi resmen herif sinirlendi 8 de kalktik eve geldik yemek yedik heriflede birbirimize girdik odadan kovdum sabaha kadarda miracla ugrastim
valla he çok sevişiyolar kaynoşgilledüzelir inşaallah canım,çocuk büyütmek çok zor bir iş yaaaa
her aşı dönüşü uğrama sende kaynoşgile her uğradığında bişey oluyor,geçen seferde börülcenin çocuğu miraça birşey yapmıştı yine olan hep bu çocuğa oluyorgörmeden duramıyon zaar
De sende ben gec kalkiyorum sabahlari diye uyy gozunun capagiyla cok gicik bir durumbasakss .!.:Çay içmeye çalışıyom içemiyom, hep soğuk içiyom.
sabah gözümüzü açar açmaz kapı çalıyo
çoluk çocuk b.k böcük doluşuyolar.
ne yediğimden bişi anlıyom ne içtiğimden pooff
ben bunlardan ne zaman kurtulurum acaba???????????kafamda deli sorular
gıcık Bi durum hayatım hemde ne.De sende ben gec kalkiyorum sabahlari diye uyy gozunun capagiyla cok gicik bir durum
Ayyyyy ben cokmu merakliyim gitmeye herif uzuliyor onun gonlu olsun diye bir iki saat ugrayalim dedik ac susuz yola dustuk birde kavga ettikabooooow neler olmuş öyle canım miraca çok geçmiş olsun koca adam nasıl çarptı çocuğa körmüydü tövbe tövbe seninde ne işin var her dakka kaynoşunda görmeden duramıyon heeee adama niye çattın oda üzülmüştür
valla he çok sevişiyolar kaynoşgille
aslında sevişmeye çalışıyılar dövüşüyolar.
ginaydın biydoş
Saol beydosum ama duzelme yok cildiracammm
siz 5 de ayaktasiniz ben hic uyumadim cildiracam yaaa dr gityik dis geliyor diyor ates ates bittim artik
sinirini adamdanmi aldın?Dun dr donusude kaynosa ugradik ugramaz olaydik dogum gununden beri ne arayan var ne soran cocuk 3 gundur yaniyor asi yapildi umurlari degil hala borulcenin veletinin pesinde dort donuyorr sacma sapan bir yemek yapmis ac kaldik borulcenin kocasi miraca carpti cocuk beyin ustu yere cakildi bayildi resmen herif sinirlendi 8 de kalktik eve geldik yemek yedik heriflede birbirimize girdik odadan kovdum sabaha kadarda miracla ugrastim
sanada Günaydın tombisgünaydın hatunlar
ciksaydi şu dışta artık. Bizimki bir yaşında çıkardı seninki de bu sıralar çıkarırda kurtulursun diyecem ama kurtulmuyo insan biz hala diş sancılarını çekiyoruz. Bitmiyoki...
sinirini adamdanmi aldın?
Nasıl koydun kız merak ettim? Git başka odadami yat dedin. Biz kavga etsek de ayrı odalarda yatmak yasakbizde kural bu.
sanada Günaydın tombis