Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün hava çooooook guzell .
çamaşır astım balkonaaa
Bi posta daha attım makineye yıkanıyo.
sıcak sıcak cayır cayır güneşe çamaşır asmayı çok seviyorum.
bide katlaması olmasa

bende güneşli havalarda iş yapmayı balkona çamaşır asmayı çok seviyorum çok enerjik oluyorum güneşi görünce :21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

:KK51:ciksaydi şu dışta artık. Bizimki bir yaşında çıkardı seninki de bu sıralar çıkarırda kurtulursun diyecem ama kurtulmuyo insan biz hala diş sancılarını çekiyoruz. Bitmiyoki... :KK14:

sinirini adamdanmi aldın?
Nasıl koydun kız merak ettim? Git başka odadami yat dedin. Biz kavga etsek de ayrı odalarda yatmak yasak:KK51: bizde kural bu. :cool:

sanada Günaydın tombis:KK22:

bizde de o kural var deroşum kavgada etsek ayrı yatmak yok

haksiz yere bana bagirdi bende ona sesimi yukselttim sonra ne bagiriyosun diye bana bir daha bagirdi bende cik git dedim cikmam dedi yuru git dedim :110:
bizdede o kural vardi cnm mirac rahat etsin diye arada salona yolluyorum kac gecedir uykusuz bilincli kovdum:63:
eyiiii bu akşam adamın gönlünü al bari..

bende güneşli havalarda iş yapmayı balkona çamaşır asmayı çok seviyorum çok enerjik oluyorum güneşi görünce :21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bizde de o kural var deroşum kavgada etsek ayrı yatmak yok
ben kavgalara hiç tahammül edemiyorum. Bana fazla ağır geliyor. Kaldıramiyorum.

çok sigara iciyon bırak şu illeti artik:KK70::KK70:

Bafs
Taze hamis :KK76:
Hamis kaldın unuttun bizi hemen :110:
askolsun ben unuturmuyum hiç eşime spermiyogram vermiştik ya onu götürdük bugün doktora hepatit b çıkmış eşimde onun için banada bakıldı eşimede ileri tetkikler istedi doktor hastanedeydim bugün aile ve yakınlarına bakılsın dedi doktor aşı yapılsın gerekenlere dedi eşimede tedavi verilecek Rabbim şifa versin inşallah tez vakit ben aşılıydım babam küçükken özel aşı getirtip yaptırmıştı benim sonuçlarım temiz geldi bağışık çıktım oğlanada doğduğunda yaptırmıştık onada tahlil baktırıp gerekliyse aşı yapılacak temiz gelir inşallah bunlarla uğraşıyorum pazartesiye kadar kanama vs sıkıntı olmazsa banada beta hcg bakılacak tekrar gebelik ozaman kesinleşecek arada bakıyorum sabah basoya laf yetiştiriydim görmedin mi :KK48:

askolsun ben unuturmuyum hiç eşime spermiyogram vermiştik ya onu götürdük bugün doktora hepatit b çıkmış eşimde onun için banada bakıldı eşimede ileri tetkikler istedi doktor hastanedeydim bugün aile ve yakınlarına bakılsın dedi doktor aşı yapılsın gerekenlere dedi eşimede tedavi verilecek Rabbim şifa versin inşallah tez vakit ben aşılıydım babam küçükken özel aşı getirtip yaptırmıştı benim sonuçlarım temiz geldi bağışık çıktım oğlanada doğduğunda yaptırmıştık onada tahlil baktırıp gerekliyse aşı yapılacak temiz gelir inşallah bunlarla uğraşıyorum pazartesiye kadar kanama vs sıkıntı olmazsa banada beta hcg bakılacak tekrar gebelik ozaman kesinleşecek arada bakıyorum sabah basoya laf yetiştiriydim görmedin mi :KK48:
Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin
afiyet olsun bizde hastaneden çıkınca babama gittik orada çayla sucuklu kaşarlı tost yedik geç kalınca annem patlıcan oturtma yapmış fırında yanınada pilav mevsim salata yedik geldigimde sofra hazırdı çay içicez şimdi :KK50:
Ohhhhhh anam olsa neler yapardi bana
aaabbbooowwww sevo ne kovdun adama yatak odasında çok ayıpp :KK67:

iyi etmisim bugun sut dokmus kuzu gibi :110::110:

Bafs kız senin aneyle baba neden ayrılmıştı
hiç goruşuyolarmı şuanda merak ettim özel olmazsa cvp verirmsn

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim yine dr geliyoruz grip baslangici diş ve aşi hepsi bir araya gelmis ilac verdi iyi olur insallah uykusuzluktan onumu goremiyorum arsba evdeydi herifi isten almaya gittim onumu zor gordum valla
abovvv diş sancısıyla hastalık birleşince daha fena.
bizimde geçen yaz enfeksiyonla diş sancısı aynı anda olmuştu
gece hastanede yatmıştık oğlsns serum taktılardı,ateşi duşmuyodu
bu gunler,geçer sevoş
zahmeti gider rahmeti kalır
bu günleri düşünüp of yerine ohh dersin

saol canım amin başka birşey diye gittik başka hastalık öğrenip geldik Allah beterinden korusun

Bafsingoo
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah önemli bişi değildir
amin canım sağol

Bafs kız senin aneyle baba neden ayrılmıştı
hiç goruşuyolarmı şuanda merak ettim özel olmazsa cvp verirmsn
oyy çok zor soru sordun basoo çok uzun hikaye ve anlatmayı hiç sevmediklerimden kısaca şöyle söyleyeyim yaklaşık 10 senedir ayrılar resmi olarak bu sene boşanacağa benziyorlar

kurtlar vadisi izliyoree yani aslında ben izlemiyoree ev halkı izliyoree ben size bakıyoree :KK37:

Geçmiş olsun nasıl bulasmis ki o hastalık kan yoluyla ve cinsel yolla geçmiyormu? Rabbim şifa versin tatlım

kuzu gibiyi ben deseydim derosun canına okurdunuz. Hey gidinin heyyyyy:110: bizim herifede pek bu yöntemler sokmiyiii:KK51:

Geçmiş olsun nasıl bulasmis ki o hastalık kan yoluyla ve cinsel yolla geçmiyormu? Rabbim şifa versin tatlım
kuzu gibiyi ben deseydim derosun canına okurdunuz. Hey gidinin heyyyyy:110: bizim herifede pek bu yöntemler sokmiyiii:KK51:
aynen dimi
hemen deroşa saf denirdi:-)
deroş hiç bişi demiyo hslbuki

X