Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sağol canim güzel menu ama ben bunların hepsini yapamamki malesef çocuklarla zor yani. Ben fırında patates pirzola
pirinç pilavı
yeşil salata
cevizli tarçınlı kek
muhallebili kadayıf
baklava cevizli(hazir)
Ikinci menu
Yogurtlu corba
Sulu kofte
Karniyarik
pirinc pilavi
Bol yesillikli salata
yogurtlu mor lahana
yogurtlu havuc
masada cok guzel gorunuyor biri turuncu biri mor ortada da yesil salata hos bi goruntu oluyor
tavuk gogsu bebe biskuvili
bu da çok güzel. Birisi bana yapsada ben yesem

motor takiyok dinlenme yok

boyle rahat ederik 30 kisiyi ayni odaya sigdiramamya evim tek oda olsaydi olurdu
yaw heee heeeee kocaman büsbüyük evin var
güzel
ben zati tombisim inkar etmiyom

ayy yeni gördüm artık menü vermemin anlamı yok sanırım neler yaptın? du aşagılara bakim yazmışmısın

Günaydınn nasılsınız kızlar? Sevinç nasıl oldunuz canım ? Biz hala hastayız Yatıp dinlenemesek de iyileşme sürecine girdik .. Beydağllı ne yaptın canım Dr a gittinmi tekrardan ?

Günaydınn nasılsınız kızlar? Sevinç nasıl oldunuz canım ? Biz hala hastayız Yatıp dinlenemesek de iyileşme sürecine girdik .. Beydağllı ne yaptın canım Dr a gittinmi tekrardan ?
Dumosum bugun dogumgunumuz anam agladi buyuk oglan iyice nezle mirac cok ilgilenemiyorum diye bunalimda bu gunude sagsalim bir atlatirssk insallah

Iyiki doğdun Miraç iyiki doğdun Miraç iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Miraç

Doğum günün kutlu oldun anana babana vatanına milletine hayırlı evlat ol omrun hep sağlıklı huzurlu mutlu ve bereketli olsun

Gunaydin kizlarr dun dedigim gibi cok fena hastayim sesim kisildi surekli oksuruyorum bu sene hic hastalanmadim derken kendi nazarim degdi heralde
Canim ellerine saglik bebegin oldugunu dusunemedim. Yapamam demissin ama bebekle dokturmusun masallah
Genislet oku sende

Aaaaaa tam tersi bence

abbooowwww eskiler usenenin cocugu olmaz der
Yaaa deme oyle olsun benim cocugummm isten ayrildiktan sonra oldum calisirken hersey cok duzenliydi simdi evdeyim diye yarin yaparim sonra yaparim diye erteliyorum surekli. Kapim bile calmadigi icin gun boyu aman biri gelir derdimde yok
Miracim iyiki dogdun canim oglum..
bugun buyuk gun Rabbim yuzumu kara cikarmasin....
Hayirli cumalar kizlar
Iyiki dogdun mirac... saglikli mutlu huzurlu nice yillarinz olsun canim... kolay gelsin simdiden sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…