Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımgeçmiş olsun canım
kazasız belasız kullan ben almaya korkuyorumbenimde ehliyetim var
sağol deroşum ben grip değilim boğazım ve öksürük çok fenaSağol canim
Çok geçmiş olsun
ortalık salgın kaynıyor buralarda öyle canim
sağolNetten dogru arastir ozellikle pkolular sogan kuru yapiyor
heee seviniyom tabikisi
sanada gecmis olsun
limon suyunun iyi geldiğini bende duydum,bir dene olmadı cildiyeye git..senin cildin yağlımı..Bende neyden muzdaribim biliyomusunuz şişkolar
sevoş hariç pardonsevoş hassastı
KEPEK EVET KEPEK
BIKTIM ARTIK HİÇ OLMAZDI KEPEK
KAÇ AYDIR SAÇLARIMDA KEPEKLER KAR GİBİ YAĞIYOLAR
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE
BİLUMUM ŞAMPUANLAR KULLANDIM HAYLA AYNI
ŞİMDİDE ELSEVE ŞAMPUAN DENİYORUM
OLMAZSA YEŞİL SABUN ALCAM
ODA OLMAZSA LİMON SUYU DENİYCEM ODA OLMAZSA KAFAMI KESTİRİCEM
mumbarı götürdün diyet,miyet gitti zaarBir tane elma yiyorummmm
kizlar ekmegi unuttum kahvaltida bile yarim dilim zor yiyorum pilav en fazla iki yemek kasigi bolca salata ve sebze
aksamda mumbar varmis bayilirimmmm
walla deroşum bu ay o kadar üstüne düşmedik ne zamn canımız isterse o zamn yaptık bakalım HAKTAN hayırlısı..Beydos çalışmalar nasıl gidiyor?
Tam gaz devammi?
Inşallah bu ay
bafsss şimdi sana bişey yazacam arkadaşım sakın yanlış anlama burdan tanıdığım kadarıyla,sen birşey olmazsa bile bu niye böyle deyip şu internet zıkkımından kendine bir sürü dert buluyosun ,zaten sorunun belli..bu doktor işini bu kadar abartmayıp biraz daha rahat olsan daha iyi olur biliyorum elinde değil ama eşinde etkileniyor demek..bana göre birazda haklı ..ben bile artık doktorlara sinir oluyorum insanları çok oyalıyorlar...kızlar çok moralim bozuk eşimle tartıştık.Ama gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım bu sefer bu düşükler bizi çok yormuş.Adam nuh diyor peygamber demiyor tutturmuş senin bişeyin yok diye içim kan ağlaya ağlaya çocuk denememeye karar verdim çünkü eşim böyle düşünüp doktor denilice strese girerken ben bir hamilelik geçiremem.Zaten çok kızgınım en kötüsüde anlamıyor olması akşamdan beri ağlıyorum şuan gözlerim acıyor eşimde yemek yemeden işe gitti.Bende durumlar böyle anlaşıldı benim artık kabullenmem gerekiyor bu evlilikte çocuk aramızda büyük bir sorun oldu buna sebeb olan doktorlarında Allah cezasını versin
çok geçmiş olsun deroş yaa çocuklar hasta olunca daha zordur eminim..Nazlı ve alis nezle oldu kızlar daha doğrusu herifden bulasti burun tıkalı keyfi yok emmek istemiyo.....!
günaydın saracımgünaydın kızlar
iyi ya eşim diğer doktorun dediğini tutturuyor iğne kullanma luzumsuz diyeCanim benim bi doktorda kararkıl. Yoluna devam et. Sonuçta iğne kullanicaksin . Herşey iyi olur sen kafanı rahat tut...
genel olarak temizliğini beğenmediğin kaynoşmu çok temiz yapıyoEvet basak mumbar = bagirsak = zevk meselesi = keyif = kahyasi
yokkız saç yine uzuyosaçlarını kazıt kesin çözüm
anladık daline aşık olmuşunlimon suyunun iyi geldiğini bende duydum,bir dene olmadı cildiyeye git..senin cildin yağlımı..
bende elsev kullanıyordum güzel şampuan ama artık dalin kullanıyorum
dalinle saçlarım ipek gibiii
tertemiz yumuşacık mis gibiiii
dalinle gözlerimiz yanmadannn
neşeyle çıkarız banyoodannn
dalin,dalin,dalin şampuaannnn
mumbarı götürdün diyet,miyet gitti zaar
walla deroşum bu ay o kadar üstüne düşmedik ne zamn canımız isterse o zamn yaptık bakalım HAKTAN hayırlısı..
evet kız nerden bildin saçlarım gür ve kalın telliGunaydin kizlaaar....
dun hic bakamadjm bu aralar cok yogun okul bi bitsede kurtulsam valla sinavlat sunumlar derken dun gece yine 2 de yattim
canim benim okuyunca esim geldi gozumun onune hepsi ayni bunlarin benim esimde hastaneye gitmeye korkuyor durup dururken icat cikarma diye ama bu bebek konusunda hassas bizim daha ilk oldugu icin galiba. Yoksa herseye karsidir, doktor konusu da da gercekten iyi birini bulmak cok onemli canim ya asil onlar yipratiyorlar bizi
saclarin eminim gur ve kalin tellidir. Esimdede ayni sorun vardi dermatolog bi sampuan onerdi eczanelerde satiliyor adi ketoral haftada iki kere onunla yikiyor cok iyi geldi bence bi dene derim basoscum
Bi arkadasimda bimden cam yagi almis 15 damla sampuanin icine damlatip karistiriyormus o cok iyi gelmis kepege esimde ise yaramadi ama
Eşim diyorki kendiliğinden olmuyorsa olmasın çocuk,4 düşük 5 düşük yapıyorlar 6.da doğuyor zaten doktorda dedi senin birşeyin yok diyor.Ben buna kızıyorum.Ben onunla doktora gitmeyi bırakalı çok oldu beydoş zaten ben yaptırılabilecek herşeyi yaptırdım araştırma anlamında doktorla işim yok ki artık.Kaç keredir doktorlar spermiyogram istediler eşim bi zahmet onu bile veremedi günde paket paket sigaraya devam ediyor.Doktora karşı çıkıyor.Ben oğlumda 9 ay boyu toplasan 10 kere doktora gitmedim küçücük bir ilçedeydim.Oda benim şuankide ortada bir sorun var ben 2 dir kürtaj oluyorum hiçbirşey olmamış gibi mi davranayım? ben zaten doktor bulduğumu söyledim artık tek doktora devam edeceğim dedim kavga konusu oldu.Doktorlara bende sinir oluyorum .Oğlanın dişi çürümüş dişçiye götürdük dün eşim kavgayı oradan başlatıp konuyu bana çevirdi.Antalyada dişçiye ilk gittik benim eşim özel hastaneye karşı birde bununla uğraşıyorum senelerdir,neyse devletim ağız diş sağlığı merkezine gittik rezil olup muayene olamadanda döndük sonra tıp fakültesine gittik bunlar ayrı ayrı yerlerde tabi neyse işimizi hallettik randevu verdiler başka güne muayene ettikten sonra.Bana dişçiye kendiniz gitseydiniz sen götür vs en çokta buna sinirlendim.bafsss şimdi sana bişey yazacam arkadaşım sakın yanlış anlama burdan tanıdığım kadarıyla,sen birşey olmazsa bile bu niye böyle deyip şu internet zıkkımından kendine bir sürü dert buluyosun ,zaten sorunun belli..bu doktor işini bu kadar abartmayıp biraz daha rahat olsan daha iyi olur biliyorum elinde değil ama eşinde etkileniyor demek..bana göre birazda haklı ..ben bile artık doktorlara sinir oluyorum insanları çok oyalıyorlar...
çok geçmiş olsun deroş yaa çocuklar hasta olunca daha zordur eminim..
günaydın saracım
şunu anladım ki bafs cum eşinde olsa el işte.neyse kızlar umarım sizide sıkmamışımdır.Pazara gitmem gerekiyor pazarı görüp geleceğim sonrada annemle dışarıya çıkıp ciğerciye gideceğiz,oradanda alışveriş merkezine eşim nöbetten çıktı uyur bugün zaten benimde onu kaldırmaya hiç niyetim yok,ikimizde çok sinirliyiz hala.
çok zor canım ya erkekler sanırım bu mevzularda kadınlardan daha hassaslar tedaviyi kabul edemiyolar doğal yolla olsun istiyolarBen yaşadıklarımdan dolayı evhamı abartmış olabilirim ama yanımda beni anlayan birisi hiç olmadı bu konuda,hepsini geçtim ben oğlumdan sonra ilk hamile kaldığımda hakkarideydik daha hiç düşük yapmamıştım,eşim dediki bana senin yüzünden oldu bu çocuk 3. yü ben istediğimde yapacağım,buradan dönerken uçak parası olacak demişti ..Zaten bunun üzerine ben çok içerlemiştim ve kısa bir süre sonrada bebği kaybettiğimizde ona hatırlatmıştım hala içimde yaradır dünde söyledim ona bu yüzden çok pişman olduğunu ve özür dilediğini söyledi ama ben bunu ölene kadar unutmayacağım.Sonra ben eşimle doktor aramızda sorun oluyor diye bu konuyla ilgili doktora gitmeyi bıraktım birdaha çocuk olmayacak diye kabullenip kafamdan attım en son gittiğim doktor adetlerimin azalmasına karşın hamile kalmayı 6 ay dene kalamazsan rahim filmi çekelim kürtajdan dolayı rahimde sıkıntı olabilir dedi ben bunu eşime söylememiştim ve o günden sonrada bu mevzuyu kafamda bitirmiştim.tayin çıkıp antalyaya gelirken tatilde eşim çocuk mevzunu açtı bana bende en son böyle olduğunu benim çocukla ilgili doktorun sıkıntılı konuştuğunu ona bu mevzuları bana söyleme artık demesinden dolayı bundan bahsetmediğimi söyledim bunun arasında 8 ay falan var yaklaşık.eşim bana dedi ki: "Yani bana tuzak kurdun" biri bana bu adamın ne istediğini söylesin gerçekten anlayamıyorum.Neyse beni kolumdan tutup kadın doğumcuya götürdü.Sonra anlaşma yaptım dedimki bak bu yolda beni üzeceksen ben kafamdan sildim unutalım Allah oğlumuza ömür versin.Benimle doktora gelmeyeceksen vs yalnız bırakacaksan ben istemiyorum.Tamam dedi bana neyse bu arada tatil devam ediyor ben hamile kalmışım yine haberim yok sonrasını biliyorsunuz....Daha neler neler su 2 senede bebk kayıpları yaşadım evet ama bunları yaşarken çok derin yaralar açtı peki kim yola benimle beraber gelmesi gereken
neyse kızlar umarım sizide sıkmamışımdır.Pazara gitmem gerekiyor pazarı görüp geleceğim sonrada annemle dışarıya çıkıp ciğerciye gideceğiz,oradanda alışveriş merkezine eşim nöbetten çıktı uyur bugün zaten benimde onu kaldırmaya hiç niyetim yok,ikimizde çok sinirliyiz hala.
Canim sabun daha kotu yapar iyice kurutur sac diplerini ama su ev yapimi sabunlar var izmirde falan yapiyorlar egerki bulabilirsenevet kız nerden bildin saçlarım gür ve kalın telli
şampuanların etkisi kişiden kişiye değişiyor
şimdi elseve i kullanıyorum ama buda fayda etmicek belli
bugün yeşil sabun alcam.
şampuanı kesicem sadece sabun kullanıcam
bakalım
canim bafsim yasadigin seyler kolay degil belki esinde sana belli etmek istemiyordur uzuntusunu senin doktora gitmemeni uzuldugun icin istemiyor olabilirmi? Cunku nerde kotu bisey duysam bende hemen kendime yakistiriyorum esim artik anlatmiyor hicbiseyi doktora ilk ve son kezgittigimde muayeneden sonra giyinirken doktorla birseyler konustular ve bana anlatmadi sordum ne dedi diye defalarca soylemedi deli etti beni....o yanimdayken o kdr kotu oldumki aglamaya falan basladim ya bebegimiz olmazsa ya anne olamazsam ne yapariz diyeneyse kızlar umarım sizide sıkmamışımdır.Pazara gitmem gerekiyor pazarı görüp geleceğim sonrada annemle dışarıya çıkıp ciğerciye gideceğiz,oradanda alışveriş merkezine eşim nöbetten çıktı uyur bugün zaten benimde onu kaldırmaya hiç niyetim yok,ikimizde çok sinirliyiz hala.
sağolun kızlar destekleriniz için size yazdıktan sonra esim uyandı hala icimden icomden sinirliyim ama onfa birsey kalmamış dünden eser biz kadınları hep böyle kandiriyor bu erkeklerşunu anladım ki bafs cum eşinde olsa el işte.
aynı yastığa baş koyduğun kişi bile yabancı oluyo sana
seni eşin bile anlamazsa kim anlarki
hayat çok acımasız
çok zor canım ya erkekler sanırım bu mevzularda kadınlardan daha hassaslar tedaviyi kabul edemiyolar doğal yolla olsun istiyolar
ama butun zorlukları kadınlar yaşıyo oooooooof of
yazdıklarının hepsini okudum öncelikle sen bizi sıkmazsın sadece sen değil hiçbiriniz hiçbirimizi sıkmaz çünkü burada hergün laylaylom yapmıyoruz insanız biz zaman zaman üzülüp zaman zaman seviniyoruz ve bunuda hep beraber paylaşarak üzüntülerimizi azaltıyor sevinçlerimizi artırıyoruz o yüzden rahat ol canım
eşine gelince oda her erkek gibi biraz odunluk yapsada kendince haklı tarafları var doktorlar onunda aklını karıştırmış ayrıca sen sorunsuzca hamile kalıp doğum yapmışsın evet kayıpların var ama doktorlar bunlarda bir sebep göremiyorsa sende biraz rahat ol akışına bırak hamile kalınca illaki doktora gidecek ve gereken tahlilleri yapacak önleminizi alacaksınız o zaman eşinde ben doktora gelmiyorum diyemeyecek çünkü düşünmesi gereken bir bebek olacak canım benim yıpratma kendinide eşinide evladınızıda
Sizin yorum ve tavsiyelerinizdende yola çıkarak uzatmadim brnde.annemle cigercide ciger yedik gezdik dolastik paxarida gorup eve döndük cok iyi geldik simdi alisverisi yerlestirecegim oglanin odevleri yaptiracagim erken biterse avmye gidesim var attim kendimi disarlara bugun evde yemegimde var iyi olduCanim sabun daha kotu yapar iyice kurutur sac diplerini ama su ev yapimi sabunlar var izmirde falan yapiyorlar egerki bulabilirsen
canim bafsim yasadigin seyler kolay degil belki esinde sana belli etmek istemiyordur uzuntusunu senin doktora gitmemeni uzuldugun icin istemiyor olabilirmi? Cunku nerde kotu bisey duysam bende hemen kendime yakistiriyorum esim artik anlatmiyor hicbiseyi doktora ilk ve son kezgittigimde muayeneden sonra giyinirken doktorla birseyler konustular ve bana anlatmadi sordum ne dedi diye defalarca soylemedi deli etti beni....o yanimdayken o kdr kotu oldumki aglamaya falan basladim ya bebegimiz olmazsa ya anne olamazsam ne yapariz diye
diger sefer gittigimde gelmek istemedi benimle israr etmedim bende muayeneden cikinca aradim bi bebek istiyomusun istemiyormusun tek basina olmuyor dedim eger destek olmayacaksan ben ugrasmicam dedim. Sonra esim dediki sen ogun aglayinca ben coknuzuldum gitmeyelim doktora sen cok uzuluyorsun benim icin onemli olan sensin dedi. Canim ya belki senin esinde boyle dusunuyordur sana kiyamiyordur bazilari yansitamaz duygularini seni boyle rahatlatmak istiyordur aklinca. biz yeniyiz daha yillar gecince eminim benim kocada oyle olacak erkekler yuzeysel dusunuyorlar herseyi