teşekkür ederim Bi tanecim sevilmek güzel şeykıyamam sana kafanı kestirme sen bize lazımsın
elsevin şampuanını bende kullanıyorum ve çok memnunum ama hiç kepek sorunum olmadı ancak sana bir öneride bulunayım saçlarını yıkadıktan sonra son durulama suyuna sirke kat saçlarını öyle durula korkma sirke kokmuyosun ve saçların pırıl pırıl parlıyor
yok bildiğin normal kepekSacindaki kepek pul pul mu
kepektemi stresten oluyomuşMecburiyetlerr cnm pofff kaynim memur ona şık bi gomlek alacam
kiz arkadasta oyleydi basa cikamadi cildiyeye gitti strestenmis bir ilac yazdi su gibi onu kullaninca gecti sampuan sampuan dolasacagina bir dr gideydin olmadi aile hekm sor
Canim benim bi doktorda kararkıl. Yoluna devam et. Sonuçta iğne kullanicaksin . Herşey iyi olur sen kafanı rahat tut...Canim ben kendim gidiyordum zatende en son gittigimize esimle gitmistim o doktorda senin biseyin yok hicbiseye ihyiyac yok vss esimde onu tekrarlayipp duruyor beni deli ediyorrr
saçlarını kazıt kesin çözümteşekkür ederim Bi tanecim sevilmek güzel şey
sirkeli suyu birkez denedim
ama bi daha yapmadım
olmadı Bi daha deneyim bakıyım
elseve in kepekli saçlar için olanını aldım ama faydasını görmezsem yeşil sabun
oda olmazsa limon sirke vs
en son kafa,kesiminden once de doktora gidşcem söz
mumbar bağırsaktan yapılan dolma değilmiBir tane elma yiyorummmm
kizlar ekmegi unuttum kahvaltida bile yarim dilim zor yiyorum pilav en fazla iki yemek kasigi bolca salata ve sebze
aksamda mumbar varmis bayilirimmmm
ne kutlaması ayol tobe YarabbinNapiyon kiz kirk kutlamasi yaptinizmi
tuh ya canım benim gerçekten zor sınavlar bunlarkızlar çok moralim bozuk eşimle tartıştık.Ama gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım bu sefer bu düşükler bizi çok yormuş.Adam nuh diyor peygamber demiyor tutturmuş senin bişeyin yok diye içim kan ağlaya ağlaya çocuk denememeye karar verdim çünkü eşim böyle düşünüp doktor denilice strese girerken ben bir hamilelik geçiremem.Zaten çok kızgınım en kötüsüde anlamıyor olması akşamdan beri ağlıyorum şuan gözlerim acıyor eşimde yemek yemeden işe gitti.Bende durumlar böyle anlaşıldı benim artık kabullenmem gerekiyor bu evlilikte çocuk aramızda büyük bir sorun oldu buna sebeb olan doktorlarında Allah cezasını versin
oyy geçmiş olsun cnm ikisinin birden burnunu silecen zorNazlı ve alis nezle oldu kızlar daha doğrusu herifden bulasti burun tıkalı keyfi yok emmek istemiyo.....!
teşekkür ederim Bi tanecim sevilmek güzel şey
sirkeli suyu birkez denedim
ama bi daha yapmadım
olmadı Bi daha deneyim bakıyım
elseve in kepekli saçlar için olanını aldım ama faydasını görmezsem yeşil sabun
oda olmazsa limon sirke vs
en son kafa,kesiminden once de doktora gidşcem söz
Tam net degil cnm bugun netlesir yazarinresim bekliyorum canım
menüleri netleştirdinmi neler yapıyosun doğumgününe
Nazlı ve alis nezle oldu kızlar daha doğrusu herifden bulasti burun tıkalı keyfi yok emmek istemiyo.....!
Evet basak mumbar = bagirsak = zevk meselesi= keyif = kahyasi
Kaynos cok temiz yapiyor cnm evde pistigini bile anlamiyorsun missssssmumbar dolmasını bende çok severim ama temiz ve güzel yapılacak herkesin yaptığını yiyemiyorum bir tek annem yaparsa yiyorum
Gunaydin sarossssssssgünaydın kızlar
Kaynos cok temiz yapiyor cnm evde pistigini bile anlamiyorsun missssss
Gunaydin sarossssssssmiraca kahvalti hazirliyommm
Gel tabi hayatimellerine sağlık kahvaltıya ne var bende gelemmi
saclarin eminim gur ve kalin tellidir. Esimdede ayni sorun vardi dermatolog bi sampuan onerdi eczanelerde satiliyor adi ketoral haftada iki kere onunla yikiyor cok iyi geldi bence bi dene derim basoscumBende neyden muzdaribim biliyomusunuz şişkolar
sevoş hariç pardonsevoş hassastı
KEPEK EVET KEPEK
BIKTIM ARTIK HİÇ OLMAZDI KEPEK
KAÇ AYDIR SAÇLARIMDA KEPEKLER KAR GİBİ YAĞIYOLAR
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE
BİLUMUM ŞAMPUANLAR KULLANDIM HAYLA AYNI
ŞİMDİDE ELSEVE ŞAMPUAN DENİYORUM
OLMAZSA YEŞİL SABUN ALCAM
ODA OLMAZSA LİMON SUYU DENİYCEM ODA OLMAZSA KAFAMI KESTİRİCEM
Gel tabi hayatim
Mirac sut ekmej yunurta peynir pekmez ceviz badem ve tereyag yedi