Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Off çok yoruldum ben adamada cok ağır konustum doktorlar parasini alip keyif yapiyor birinin dedigi biri tutmuyor anca onlarin söylemleri bise kavga sebebi oluyor yazikk cok yazikk

kıyamam sana kafanı kestirme sen bize lazımsın:KK60:

elsevin şampuanını bende kullanıyorum ve çok memnunum ama hiç kepek sorunum olmadı ancak sana bir öneride bulunayım saçlarını yıkadıktan sonra son durulama suyuna sirke kat saçlarını öyle durula korkma sirke kokmuyosun ve saçların pırıl pırıl parlıyor:KK39::KK39::KK39::KK39:
teşekkür ederim Bi tanecim sevilmek güzel şey:KK60:
sirkeli suyu birkez denedim
ama bi daha yapmadım
olmadı Bi daha deneyim bakıyım
elseve in kepekli saçlar için olanını aldım ama faydasını görmezsem yeşil sabun
oda olmazsa limon sirke vs
en son kafa,kesiminden once de doktora gidşcem söz:KK70:

Sacindaki kepek pul pul mu
yok bildiğin normal kepek
Mecburiyetlerr cnm pofff kaynim memur ona şık bi gomlek alacam

kiz arkadasta oyleydi basa cikamadi cildiyeye gitti strestenmis bir ilac yazdi su gibi onu kullaninca gecti sampuan sampuan dolasacagina bir dr gideydin olmadi aile hekm sor:110:
kepektemi stresten oluyomuş
vay anasını bu stres adamı öldürür haa

Canim ben kendim gidiyordum zatende en son gittigimize esimle gitmistim o doktorda senin biseyin yok hicbiseye ihyiyac yok vss esimde onu tekrarlayipp duruyor beni deli ediyorrr
Canim benim bi doktorda kararkıl. Yoluna devam et. Sonuçta iğne kullanicaksin . Herşey iyi olur sen kafanı rahat tut...

ama bi daha yapmadım
saçlarını kazıt kesin çözüm:KK70:

Bir tane elma yiyorummmm
kizlar ekmegi unuttum kahvaltida bile yarim dilim zor yiyorum pilav en fazla iki yemek kasigi bolca salata ve sebze
aksamda mumbar varmis bayilirimmmm
mumbar bağırsaktan yapılan dolma değilmi
hani dışkının geçtiği bağırsak

Napiyon kiz kirk kutlamasi yaptinizmi:21:
ne kutlaması ayol tobe Yarabbin:110:

kızlar çok moralim bozuk eşimle tartıştık.Ama gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım bu sefer bu düşükler bizi çok yormuş.Adam nuh diyor peygamber demiyor tutturmuş senin bişeyin yok diye içim kan ağlaya ağlaya çocuk denememeye karar verdim çünkü eşim böyle düşünüp doktor denilice strese girerken ben bir hamilelik geçiremem.Zaten çok kızgınım en kötüsüde anlamıyor olması akşamdan beri ağlıyorum şuan gözlerim acıyor eşimde yemek yemeden işe gitti.Bende durumlar böyle anlaşıldı benim artık kabullenmem gerekiyor bu evlilikte çocuk aramızda büyük bir sorun oldu buna sebeb olan doktorlarında Allah cezasını versin
tuh ya canım benim gerçekten zor sınavlar bunlar
eşinin de yanında olması çok önemli bu konuda
çünkü tek başına yapmıyosun
iyi Bi doktor bulup değiştirmemeli aslında
hepsi ayrı söylüyor yoksa

Nazlı ve alis nezle oldu kızlar daha doğrusu herifden bulasti burun tıkalı keyfi yok emmek istemiyo.....!
oyy geçmiş olsun cnm ikisinin birden burnunu silecen zor

ama bi daha yapmadım

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Bafs cnm cok zaman esime caktirmadan neler yaptim bir bilsen erkek milleti sıkıya gelmiyor maalesef helede ilk cicuk sorunsuz olunca adamlar kac dusuk yaparsan yap sorun yok olsa ilkindede olurdu diyorlar:110:

Gunaydin kizlaaar....
dun hic bakamadjm bu aralar cok yogun okul bi bitsede kurtulsam valla sinavlat sunumlar derken dun gece yine 2 de yattim

QUOTE="bafs32, post: 39984737, member: 448238"]kızlar çok moralim bozuk eşimle tartıştık.Ama gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım bu sefer bu düşükler bizi çok yormuş.Adam nuh diyor peygamber demiyor tutturmuş senin bişeyin yok diye içim kan ağlaya ağlaya çocuk denememeye karar verdim çünkü eşim böyle düşünüp doktor denilice strese girerken ben bir hamilelik geçiremem.Zaten çok kızgınım en kötüsüde anlamıyor olması akşamdan beri ağlıyorum şuan gözlerim acıyor eşimde yemek yemeden işe gitti.Bende durumlar böyle anlaşıldı benim artık kabullenmem gerekiyor bu evlilikte çocuk aramızda büyük bir sorun oldu buna sebeb olan doktorlarında Allah cezasını versin[/QUOTE]
canim benim okuyunca esim geldi gozumun onune hepsi ayni bunlarin benim esimde hastaneye gitmeye korkuyor durup dururken icat cikarma diye ama bu bebek konusunda hassas bizim daha ilk oldugu icin galiba. Yoksa herseye karsidir, doktor konusu da da gercekten iyi birini bulmak cok onemli canim ya asil onlar yipratiyorlar bizi
Bende neyden muzdaribim biliyomusunuz şişkolar
sevoş hariç pardon:110:sevoş hassastı:110:
KEPEK EVET KEPEK
BIKTIM ARTIK HİÇ OLMAZDI KEPEK
KAÇ AYDIR SAÇLARIMDA KEPEKLER KAR GİBİ YAĞIYOLAR
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE
BİLUMUM ŞAMPUANLAR KULLANDIM HAYLA AYNI
ŞİMDİDE ELSEVE ŞAMPUAN DENİYORUM
OLMAZSA YEŞİL SABUN ALCAM
ODA OLMAZSA LİMON SUYU DENİYCEM ODA OLMAZSA KAFAMI KESTİRİCEM
saclarin eminim gur ve kalin tellidir. Esimdede ayni sorun vardi dermatolog bi sampuan onerdi eczanelerde satiliyor adi ketoral haftada iki kere onunla yikiyor cok iyi geldi bence bi dene derim basoscum
Bi arkadasimda bimden cam yagi almis 15 damla sampuanin icine damlatip karistiriyormus o cok iyi gelmis kepege esimde ise yaramadi ama

X