Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinnnnnnnn
Kizlar cok yogun bir haftasonu gecirdim. Hafta sonu kocisim evde oldugu icin telefonu hic almadim elime onemli gunler bu ara tadimiz kacmasin dedim:KK48: cumartesi gun boyu disardaydik o arkadaslariyla bende arkadaslarimla pazar gunude is guc aksamda annnemlere gittik abimler yegenim kardesim baya eglendik. Tabi isler birikti. Hava kotu oldugu icin camasirlar yigildi banyoda bugun cok is varr
Ege daha iyi ama şiş inmedi
antibiyotik ini düzgün içiremedim
ateşi artık çıkmıyor. Calpol u kestim
ama iyi uyku yapıyordu calpol
melisa çayı içiriyodum uyku yapsın diye
şurup kadar etkili olmadı
Kiyamam ya herkes hasta bu aralar cok gecmis olsunn. Bizimkilerde kiriliyo valla gecen hafta abimde acillik olmus atesini dusurememisler. Yeni bi mikrop var diyorlar ama ne kdr dogru bilmiyorum
inşalllah soğanın faydası olur cnm
tadısı nasıl içebiliyosun çok şükür
Sogan kurunu ben sevdim cok rahat iciyorum. Ama internette arastirdigim kadariyla hamile kalirsam bebegide atiyormus birde rahimi inceltiyormus hazir yumurtluyorken biraktim simdi bu ayda tutmazsa ara vericem bir ay sogan kuru sonrasinda incir kuru yapip oyle devam ediyim calismalara

Sogan kuru bebegi atmaz lilos o sadece kistik yapiya etki eder prof saracoglu bizzat acikladiydi cnm

Sevos doktor dediki sende kist falan yok cok fazla yumurta var hepsi ayni anda buyumeye calisiyo o yuzden yumurtanin kalitesi dusuyormus. Nette de bebegide atar falan okuyunca biraktim bugun tekrar devam ediyim ozaman ben. iki gunden bisey olmaz heralde

BAŞAK egeciğe geçmiş olsun ,büyükler zor dayanıyor çocuklar nasıl dayansın bu hastalığa inşaallah bir an evvel iyileşir....

Bu topikde ben olmasam başıboş sahipsiz gariban topik. Iyiki varım. Iyi ki doğmuşum... :110:
heeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeee:110:
Günaydın mutlu hayırlı pazarlar...
kızlar bizim bugun kirkimiz çıkıyor Allah nasip ederse.
hayırlı olsunn vay be günler su gibi geçiyor:nazar:
Heyy gidinin gidisii bebeğim dusmeseydi bu vakitler dogacakti.Rabbim sağlıkla bir evlat daha nasip eyle inşallah aminn
amin canım inşaallah...
Merhaba kızlar

Deroscum kirkiniz çıkmış hayirli olsun

Sevosum hayirdir kaynananlar niye hergun sizdeler

Bafscim doktorun niye hapis yatacak sucu neki

beydosum nerelerdesin

başak sen ne yapiyosun
pazar günleri pek giremiyorum saracım,malum kociş evde..
Burada yagmur yağıyor hava soğuk
dün burdada çok yağdı...
goruştuk bugün fiyatlar uçuk değil taksitte yapıyolar:110:
Sınavdan kalınca ücret artar dimi diye sorduk.
adam bana baktı ne mezunusun diye sordu
üniversite okuyorum:110:dedim.
senin sınavdan kalma ihtimalin yokki, dedi:110:
lakin acelesi yok dedik, Bi kaç ay sonra yazılmaya karar verdim:110:fırfıra gerek yok:63: arabamız olur yakında zaar:63:ehliyet almakta fayda var:110:
walla iyi edersin al bir kenarda dursun inşaallah sonra arabanızda gelir,bende almak istiyorum ama çok panik biri olarak trafikte araba kullanamam diyorum hep vazgeçiyorum..

Heyy gidinin gidisii bebeğim dusmeseydi bu vakitler dogacakti.Rabbim sağlıkla bir evlat daha nasip eyle inşallah aminn
herşeyin hayırlısı
hayırlısı ile gelsin bebeğin tez vakitte

Merhaba kızlar

Deroscum kirkiniz çıkmış hayirli olsun

Sevosum hayirdir kaynananlar niye hergun sizdeler

Bafscim doktorun niye hapis yatacak sucu neki

beydosum nerelerdesin

başak sen ne yapiyosun
Sağol bitanem evet çıktı çok şükür.
Rahatlariz inşallah bundan sonra biraz.

[ QUOTE="basakss, post: 39964942, member: 309493"]süt içiyosa sütüne kat deroş, yapcak başka bişeyimiz yok.
biz bazen halasının kızıyla kıskandırıyoruz, bak sen içmezsen bu içer falan diye.büyüdükçe,zorlaşıyorlar.
inşallah akıllı uslu çocuk olurlar bundan sonra

amin cnm
Rabbim hayırlısını versin inşallah
::110:

ayy bugün burdadahava yağmurlu ve soğuk.
ona rağmen bizde çarşıya gittik biraz alışveriş yaptık.
bide sürücü kursuna gittik bilgi almak için
ehliyet alıcam inşallah bakalım:)
sen dünde gelmedin neler yaptın[/QUOTE]Süte denedim ama farketmisti Heme n

Uzulme kiz deli Rabbimin mucizesi Allah yardim eder dogana kadar oglan 3 yasina yaklasir

Oldum kosturmaktan misafir abim kaynosgil ev almis basini gitmis iki gundur kosturuyom

Hayirli olsun cnm eeee bir carpismayla kutlarsin zaaar :110:

ayyy sinir oldum yaaaa
kaynim aradi carsiya cikacaktik bir kahve icecek sandik gel dedik hepsi cikmis gelmis deli oldummmmmmmdaha onceki gun bizdelerdi
Heeee çocuklardan fırsat bulursak kutlarik:110:
Bir haftada 3 kilo gitti :21:
Bravo sewos yaaa çok sevindim.. hadi bakalım Azmin elinden hiçbişey kurtulmaz:KK19:
Ege daha iyi ama şiş inmedi
antibiyotik ini düzgün içiremedim
ateşi artık çıkmıyor. Calpol u kestim
ama iyi uyku yapıyordu calpol
melisa çayı içiriyodum uyku yapsın diye
şurup kadar etkili olmadı
Melisa çayı sakinlestiriyo diyorlar aslında zararı dokunmiycaginu bilsem alış'e veririm sakinlesir çocuk belki biraz:KK51:

heeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeee:110:

hayırlı olsunn vay be günler su gibi geçiyor:nazar:

amin canım inşaallah...

pazar günleri pek giremiyorum saracım,malum kociş evde..

dün burdada çok yağdı...

walla iyi edersin al bir kenarda dursun inşaallah sonra arabanızda gelir,bende almak istiyorum ama çok panik biri olarak trafikte araba kullanamam diyorum hep vazgeçiyorum..
Sağol canim
3 kilo verdin diyemi seviniyon:110:gözünaydın :110:
bende 2 gündür öskürüyom cigerim söküldü çok ağrıyor,nasıl bir mikrop atıyolarsa ortalığa herkes aynı dertten müzdarip:63:
Çok geçmiş olsun
ortalık salgın kaynıyor buralarda öyle canim

Sevos doktor dediki sende kist falan yok cok fazla yumurta var hepsi ayni anda buyumeye calisiyo o yuzden yumurtanin kalitesi dusuyormus. Nette de bebegide atar falan okuyunca biraktim bugun tekrar devam ediyim ozaman ben. iki gunden bisey olmaz heralde
Netten dogru arastir :110: ozellikle pkolular sogan kuru yapiyor :110:
3 kilo verdin diyemi seviniyon:110:gözünaydın :110:
bende 2 gündür öskürüyom cigerim söküldü çok ağrıyor,nasıl bir mikrop atıyolarsa ortalığa herkes aynı dertten müzdarip:63:

heee seviniyom tabikisi:110:
sanada gecmis olsun

geçmiş olsun egeciğe şimdi nasıl
sağol canım iyi çık şükür

Günaydın disciye gidiyoruz.
geçmiş olan cnm
Gunaydinnnnnnnn
Kizlar cok yogun bir haftasonu gecirdim. Hafta sonu kocisim evde oldugu icin telefonu hic almadim elime onemli gunler bu ara tadimiz kacmasin dedim:KK48: cumartesi gun boyu disardaydik o arkadaslariyla bende arkadaslarimla pazar gunude is guc aksamda annnemlere gittik abimler yegenim kardesim baya eglendik. Tabi isler birikti. Hava kotu oldugu icin camasirlar yigildi banyoda bugun cok is varr

Kiyamam ya herkes hasta bu aralar cok gecmis olsunn. Bizimkilerde kiriliyo valla gecen hafta abimde acillik olmus atesini dusurememisler. Yeni bi mikrop var diyorlar ama ne kdr dogru bilmiyorum

Sogan kurunu ben sevdim cok rahat iciyorum. Ama internette arastirdigim kadariyla hamile kalirsam bebegide atiyormus birde rahimi inceltiyormus hazir yumurtluyorken biraktim simdi bu ayda tutmazsa ara vericem bir ay sogan kuru sonrasinda incir kuru yapip oyle devam ediyim calismalara
ooo kocanla ayrımı takıldınız
herkes arkadaşlarıyla ne guzel
keşke benimde öyle Bi fırsatım olsa.
incir kurunu yapmıştım ben gızel yumurtlatıyo tatlım
inşallah soğan bebeği atmıyodur hiç öyle bişi duymamıştık

BAŞAK egeciğe geçmiş olsun ,büyükler zor dayanıyor çocuklar nasıl dayansın bu hastalığa inşaallah bir an evvel iyileşir....
sağol cnm inşallah

herşeyin hayırlısı
hayırlısı ile gelsin bebeğin tez vakitte

Sağol bitanem evet çıktı çok şükür.
Rahatlariz inşallah bundan sonra biraz.

[ QUOTE="basakss, post: 39964942, member: 309493"]süt içiyosa sütüne kat deroş, yapcak başka bişeyimiz yok.
biz bazen halasının kızıyla kıskandırıyoruz, bak sen içmezsen bu içer falan diye.büyüdükçe,zorlaşıyorlar.
inşallah akıllı uslu çocuk olurlar bundan sonra

amin cnm
Rabbim hayırlısını versin inşallah
::110:

ayy bugün burdadahava yağmurlu ve soğuk.
ona rağmen bizde çarşıya gittik biraz alışveriş yaptık.
bide sürücü kursuna gittik bilgi almak için
ehliyet alıcam inşallah bakalım:)
sen dünde gelmedin neler yaptın
Süte denedim ama farketmisti Heme n

Heeee çocuklardan fırsat bulursak kutlarik:110:

Bravo sewos yaaa çok sevindim.. hadi bakalım Azmin elinden hiçbişey kurtulmaz:KK19:
Melisa çayı sakinlestiriyo diyorlar aslında zararı dokunmiycaginu bilsem alış'e veririm sakinlesir çocuk belki biraz:KK51:[/QUOTE]
zararı olmaz heralde kuşum nolcak
ben sütüne kattım Bi kaç gün, uyku yapmadı sanırım ama
sakinleşti açıkçası
Bi ara hırçınlaşmıştı her şeyi fırlatıyodu
bıraktı o huyunu

X