Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende neyden muzdaribim biliyomusunuz şişkolar
sevoş hariç pardon:110:sevoş hassastı:110:
KEPEK EVET KEPEK
BIKTIM ARTIK HİÇ OLMAZDI KEPEK
KAÇ AYDIR SAÇLARIMDA KEPEKLER KAR GİBİ YAĞIYOLAR
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE
BİLUMUM ŞAMPUANLAR KULLANDIM HAYLA AYNI
ŞİMDİDE ELSEVE ŞAMPUAN DENİYORUM
OLMAZSA YEŞİL SABUN ALCAM
ODA OLMAZSA LİMON SUYU DENİYCEM ODA OLMAZSA KAFAMI KESTİRİCEM

KEPEK EVET KEPEK
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE

kıyamam sana kafanı kestirme sen bize lazımsın:KK60:

elsevin şampuanını bende kullanıyorum ve çok memnunum ama hiç kepek sorunum olmadı ancak sana bir öneride bulunayım saçlarını yıkadıktan sonra son durulama suyuna sirke kat saçlarını öyle durula korkma sirke kokmuyosun ve saçların pırıl pırıl parlıyor:KK39::KK39::KK39::KK39:

maşallah bu ne samimiyet birgün onlar sizde birgün siz onlarda Allah bozmasın canım

kaynına ne hediye aldın
Mecburiyetlerr cnm pofff kaynim memur ona şık bi gomlek alacam
KEPEK EVET KEPEK
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE

kiz arkadasta oyleydi basa cikamadi cildiyeye gitti strestenmis bir ilac yazdi su gibi onu kullaninca gecti sampuan sampuan dolasacagina bir dr gideydin olmadi aile hekm sor:110:

U
KEPEK EVET KEPEK
HAKİKİ ZEYTİNYAĞI
SİRKE
:KK70:

kızlar çok moralim bozuk eşimle tartıştık.Ama gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım bu sefer bu düşükler bizi çok yormuş.Adam nuh diyor peygamber demiyor tutturmuş senin bişeyin yok diye içim kan ağlaya ağlaya çocuk denememeye karar verdim çünkü eşim böyle düşünüp doktor denilice strese girerken ben bir hamilelik geçiremem.Zaten çok kızgınım en kötüsüde anlamıyor olması akşamdan beri ağlıyorum şuan gözlerim acıyor eşimde yemek yemeden işe gitti.Bende durumlar böyle anlaşıldı benim artık kabullenmem gerekiyor bu evlilikte çocuk aramızda büyük bir sorun oldu buna sebeb olan doktorlarında Allah cezasını versin

kızlar çok moralim bozuk eşimle tartıştık.Ama gerçekten çok üzüldüm ve kırıldım bu sefer bu düşükler bizi çok yormuş.Adam nuh diyor peygamber demiyor tutturmuş senin bişeyin yok diye içim kan ağlaya ağlaya çocuk denememeye karar verdim çünkü eşim böyle düşünüp doktor denilice strese girerken ben bir hamilelik geçiremem.Zaten çok kızgınım en kötüsüde anlamıyor olması akşamdan beri ağlıyorum şuan gözlerim acıyor eşimde yemek yemeden işe gitti.Bende durumlar böyle anlaşıldı benim artık kabullenmem gerekiyor bu evlilikte çocuk aramızda büyük bir sorun oldu buna sebeb olan doktorlarında Allah cezasını versin
Canim hangi erkek anliyorki benim esimde doktora gitmemi hep boş işler peşindesin derdi. Ona rağmen gizli gizli gittim doktorlara çünkü benim artık moralimi bozmaya başlamıştı. O yüzden bozma moralini. Sen yoluna bak. Isine nasıl geliyorsa öyle yap.

Nazlı ve alis nezle oldu kızlar daha doğrusu herifden bulasti burun tıkalı keyfi yok emmek istemiyo.....!

Canim hangi erkek anliyorki benim esimde doktora gitmemi hep boş işler peşindesin derdi. Ona rağmen gduruyor beni deli ediyorrrrzli gittim doktorlara çünkü benim artık moralimi bozmaya başlamıştı. O yüzden bozma moralini. Sen yoluna bak. Isine nasıl geliyorsa öyle yap.
Canim ben kendim gidiyordum zatende en son gittigimize esimle gitmistim o doktorda senin biseyin yok hicbiseye ihyiyac yok vss esimde onu tekrarlayipp duruyor beni deli ediyorrr

X