Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dun gelin gormeye gittik granit pilav tenceresi goturdum cok begendiler. Gelinde iki dirgem bir cekirdek giyinmis ayaginda hem ten corabi hemde topuklu ayakkabisi vardi kaynanayla oturuyor elde ne kaynanalar var

demekki geç yumurtluyosun sen çalışmaları bırakma sakın,ne olur ne olmaz..
ne bileyim bende değişik bir tarif sandım

Kimse ilgilenmemis benim sorumla iyiki beydagli varr yemek yedik cayi koydum meyveleri yikadim koydum isinadursun diye misir patlaticam birazdan cerez koycam cayin yanina petiborum bitmis caya banamiycamm

haklısın canım iki çocukla birde ikiside küçük olunca işin dahada zorlaşıyor,kanoşgillerin gelmiyormu hiç..

Oh bu geceki alıntılarım çabuk bitti

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar canım
Gunaydin hatunlar bugun doktora gidicem gece ruyalarima girdi ya kabus gibiydi . Insallah ruyam tersine cikar...
Hayirli cumalar dualarinizda eksik etmeyin
inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım,sanada hayırlı cumalar...
Dun gelin gormeye gittik granit pilav tenceresi goturdum cok begendiler. Gelinde iki dirgem bir cekirdek giyinmis ayaginda hem ten corabi hemde topuklu ayakkabisi vardi kaynanayla oturuyor elde ne kaynanalar var
tabi sizde tencere bol
he walla iyi kaynanalarda var ama bize düşmemiş
Bugunde karsi komsum caya gelecek kaynoslarda gelecek oluyor abimde bizde olur
cümbüş var desene
Monu veriyom
hashasli pasta
peynirli poaca
elmali kurabiye
aksam cayi oldugu icin yeter bence
cerez felanda koyarim
ellerine sağlık bencede yeter

Aminnnnnn... ya benim anlamdigim bisey var gec yumurtlayanlar gec adet oluyor. Ben bu zamana kadar hic bilmem adetimin geciktigini hep 29 . Gun olur en gec 30. Bir kere 36 oldu ozamanda kimyasal gebelik yasamistim. Ben hic yumurtlamiyorum heralde

Aminnnnnn... ya benim anlamdigim bisey var gec yumurtlayanlar gec adet oluyor. Ben bu zamana kadar hic bilmem adetimin geciktigini hep 29 . Gun olur en gec 30. Bir kere 36 oldu ozamanda kimyasal gebelik yasamistim. Ben hic yumurtlamiyorum heralde
Yumurtlamasan adet olamazsin canim olurmu oyle sey surekli yumurtlamiyor olsun menapoza girmis olurdun zaten yumurtladigimiz icin adet goruyoruz yumurtlama gecikinxe adette oyuzden gecikiyor

[QUOTEgünde adetydodo, post: 39927966, member: 661596"]Aminnnnnn... ya benim anlamdigim bisey var gec yumurtlayanlar gec adet oluyor. Ben bu zamana kadar hic bilmem adetimin geciktigini hep 29 . Gun olur en gec 30. Bir kere 36 oldu ozamanda kimyasal gebelik yasamistim. Ben hic yumurtlamiyorum heralde[/QUOTE]
29 30 gunde adet goruyorsun gec yumurtlamiyorsun gec yumurtladigini kim soyledi

Doktordan gelince yaz mutlaka merak ettim inşallah iyi haberler bekliyoruz

iyi yapmışsın canım güle güle kullansın gelin hanım

kaynanaylada muhabbetleri inşallah hep böyle devam eder

Bugunde karsi komsum caya gelecek kaynoslarda gelecek oluyor abimde bizde olur

abooooooow curcuna olacak ev desene

Monu veriyom
hashasli pasta
peynirli poaca
elmali kurabiye
aksam cayi oldugu icin yeter bence
cerez felanda koyarim

menü süper daha ne olsun

Gunaydinlarr tunaydinnnlarr sevo menu cok guzel herkes sende zaten bi ben eksigim bende geliyorum aksam Sara nasilsin canim yumurtlama uzerine bilgi sahibi olan senmissin kizlar oyle soyledi benim durumumu bir yorumlarmisin yada genel bilgi verebilirmisin ilerleyen aylar icin beni yonlensirsin Betdagli sarmalar bitti mi dunden beri aklima distu afiyet olsunn basooo dimek alintilarin cabuk bitti

ayol daha kaç günlük evli
hemen nerden anladın harika kaynana olduğunu
şimdi kızda hevesler hayaller var
Bi kaç ay sonra görürüm onları

Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis

Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis
ohh maşallah cnm
inşallah böyle çatır çutur yumurtlarsın her zaman

tatlım bak kadınlar kulübünün bu linkinde istediğin bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsin ama yinede sormak istediğin bişey olursa sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...vulasyon-hakkindaki-yanlis-bilgiler-7227.html

gözün aydın canım yumurtalar genelde 17 mm olduktan sonra çatlamaya elverişli olurlar 20 mm ve üzeri zaten çatlar bu yüzden siz bugünleri iyi değerlendirin hatta gün aşırı değerlendirinki tutturma ihtimaliniz daha çok olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…