Gunaydin cnm hayirli cumalargünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
demekki geç yumurtluyosun sen çalışmaları bırakma sakın,ne olur ne olmaz..Nette gunde 1 2 mm buyur yaziyor ben gecen hafta gittim 2 mm gunde buyumus olsa 7 gunde 14 mm eger buyumeye devam ederse sorun yok gec yumurtlamis olacagim diye anladim 18 mm gebelik icin yeterliymis catlarsa ama dedigin gibide olavilir ben iyi yanindan bakmaya calisiyorum dr iliskiye devam ne zaman yumurtlarsin bilemeyiz dedi bu dra gitmicem bidaha pufff
ne bileyim bende değişik bir tarif sandımP
atike patates yanioglum küçükken cok tombuldu ablamin kayinvalidesi Şuhut patikesi diye severdi ne diyor diye sonra öğrendim ki Şuhut patatesi unlu bir yer patikede patatesmis megersem oglani Şuhut patatesi diye seviyomuş
Kimse ilgilenmemis benim sorumla iyiki beydagli varr yemek yedik cayi koydum meyveleri yikadim koydum isinadursun diye misir patlaticam birazdan cerez koycam cayin yanina petiborum bitmis caya banamiycamm
haklısın canım iki çocukla birde ikiside küçük olunca işin dahada zorlaşıyor,kanoşgillerin gelmiyormu hiç..
ben dışarı çıkmayı istiyorum ama iki çocuğu hazırla çık derken 1 saati buluyor. Daha cikmadan yoruluyorum. Oğlum daha laf dinleyecek yaşta değil. Onun peşinden daha çok kosturuyorum.
Ben yumurtlamanin zamaniyla ilgili az bişey bilgi sahibiyim. Yumurtada 18 19 mm olunca. Sara tüp bebek den dolayi yumurtanın olgunlasma ve büyüklüğü ile ilgili Seyleri daha iyi biliyor diye hatırlıyorum benim tek bildihikmne zaman yumurtLari ve belirtileri vs vs
Senin son adetten itibaren kaç gün geçti?
Kacinci gününde doktor 14 mm dedi sana?
Burda yumurtlama gününu gösteren test var makinesiyle birlikte satılıyor...fiyati biraz tuzlu ama işe yarıyor önceki yıllarda bende almıştım.
Adetten sonra kaçıncı günün bugün?
[
::::
Oh bu geceki alıntılarım çabuk bitti
sanada hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım,sanada hayırlı cumalar...Gunaydin hatunlarbugun doktora gidicem gece ruyalarima girdi ya kabus gibiydi . Insallah ruyam tersine cikar...
Hayirli cumalar dualarinizda eksik etmeyin
tabi sizde tencere bolDun gelin gormeye gittik granit pilav tenceresi goturdum cok begendiler. Gelinde iki dirgem bir cekirdek giyinmis ayaginda hem ten corabi hemde topuklu ayakkabisi vardi kaynanayla oturuyor elde ne kaynanalar var
cümbüş var deseneBugunde karsi komsum caya gelecek kaynoslarda gelecek oluyor abimde bizde olur
ellerine sağlık bencede yeterMonu veriyom
hashasli pasta
peynirli poaca
elmali kurabiye
aksam cayi oldugu icin yeter bence
cerez felanda koyarim
sanada hayırlı cumalar canım
inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım,sanada hayırlı cumalar...
tabi sizde tencere bol
he walla iyi kaynanalarda var ama bize düşmemiş
cümbüş var desene
ellerine sağlık bencede yeter
Yumurtlamasan adet olamazsin canim olurmu oyle sey surekli yumurtlamiyor olsun menapoza girmis olurdun zaten yumurtladigimiz icin adet goruyoruz yumurtlama gecikinxe adette oyuzden gecikiyorAminnnnnn... ya benim anlamdigim bisey var gec yumurtlayanlar gec adet oluyor. Ben bu zamana kadar hic bilmem adetimin geciktigini hep 29 . Gun olur en gec 30. Bir kere 36 oldu ozamanda kimyasal gebelik yasamistim. Ben hic yumurtlamiyorum heralde
Doktordan gelince yaz mutlaka merak ettim inşallah iyi haberler bekliyoruzAminnnnnn... ya benim anlamdigim bisey var gec yumurtlayanlar gec adet oluyor. Ben bu zamana kadar hic bilmem adetimin geciktigini hep 29 . Gun olur en gec 30. Bir kere 36 oldu ozamanda kimyasal gebelik yasamistim. Ben hic yumurtlamiyorum heralde
Dun gelin gormeye gittik granit pilav tenceresi goturdum cok begendiler. Gelinde iki dirgem bir cekirdek giyinmis ayaginda hem ten corabi hemde topuklu ayakkabisi vardi kaynanayla oturuyor elde ne kaynanalar var
Bugunde karsi komsum caya gelecek kaynoslarda gelecek oluyor abimde bizde olur
Monu veriyom
hashasli pasta
peynirli poaca
elmali kurabiye
aksam cayi oldugu icin yeter bence
cerez felanda koyarim
ayol daha kaç günlük evliDun gelin gormeye gittik granit pilav tenceresi goturdum cok begendiler. Gelinde iki dirgem bir cekirdek giyinmis ayaginda hem ten corabi hemde topuklu ayakkabisi vardi kaynanayla oturuyor elde ne kaynanalar var
ohh maşallah cnmKizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis
Gunaydinlarr tunaydinnnlarr sevo menu cok guzel herkes sende zaten bi ben eksigim bende geliyorum aksamSara nasilsin canim yumurtlama uzerine bilgi sahibi olan senmissin kizlar oyle soyledi benim durumumu bir yorumlarmisin yada genel bilgi verebilirmisin ilerleyen aylar icin beni yonlensirsin Betdagli sarmalar bitti mi dunden beri aklima distu afiyet olsunn basooo dimek alintilarin cabuk bitti
Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis