Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben okuduklarımdan sonra pek ümitlenemiyorum ama Allah büyük derdimizden büyük Rabbimiz var o yüzden hep umutluyum hepp sağlıkla versin Rabbim inşallah...Sağol moral verdin canım

kız sevinc sen hala burda mısın. ben gene hamileyim kızzzzzzzzzzzzz
merhaba sevinç vefalıdır maşallahhh hem doğuriyy hemde bizleri bırakıp gitmiyirr de siz kimsiniz? hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıcakla doğurun inşallahh

canım hayırlısı evet soğan kürü çok kişi fayda gördü örnekleri çok koca totomu kaldırıp bi onu deneyemedim herşeye elim varıyor su soğanı haşlayıp suyunu içmeye üşeniyom ya bu yumurtlama işini bende anlamadım o yüzden yorum yapamıyorum

Sevinc007 demisti hemen basladim bende tadi cok kotu deil iciliyo sabah cayin suyu kaynayana kadar oluyo valla

Yatmaya yakinda meyve yiyom kuru kayisi son öğünüm üstünede su içip 1 saat sonra falanda yatiyorum meyve yemedigimdede oglanla beraber süt içip yatıyorum niyeki cok mu yiyom yani
heeeeee
kız sevinc sen hala burda mısın. ben gene hamileyim kızzzzzzzzzzzzz
hayırlı olsun gözünaydın...
hepimiz birbirimiz için duacıyız canım,sen öğretmenmisin

size de qünaydın kızlar
qerçi herkesin günü çoktan aymıştır heralde
ben pek giremedim dünden beri
Ege rahatsızdı yine boğaz enfeksiyonu olmuş. bu kez boynu şişmiş. sanırım bademcik sorunubu
kulak burun boğaz a götüreceğim randevu alıyım da
Ankarada randevusuz da gidilebiliyor devlete
ama burda devlette randevusuz sıra vermiyolar . bilmemkaç gün sonrasına randevu veriyolar, o da sıra varsasaçma sürtük işler

kadın parti önümüzdeki cuma mıydı
kardeşin önceden gelip yardım edecekmi
tek başına pasta börek işi hakkaten zor

bende bugün lahana sardım
sadece bir tabaklık 20 tane falandır heralde
herif yemek artarsa bi daha yemiyo da
yemek konusunda sıkıntı yapanla uğraşmak çok zor

Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis
inşalllah soğanın faydası olur cnm
tadısı nasıl içebiliyosun çok şükür

Gecmise bakamadim ev toparliyom dolaplat mitfak balkon heryer dandini olmus
basak gelecek oluyor demek daha belli birsey yok bugunde gelebilirler gelemezlerde ne bilim kaynosun lafi size gelecek oluyok

geçmiş olsun canım evet boğaz enfeksiyonlarında boyundaki lenfler tepki olarak şişlik yapabiliyor antibiyotik tedavisiyle düzeliyor şişliğin geri inmesi 1 2 ayı bulabiliyor yada ufak bir şişlik ömür boyu kalabiliyor ama korkulacak bir durum değil merak etme İnşallah Rabbim tez vakit şifa versin

sağol cnm
geçmiyo mu o şişlik ayy , kız sürekli antibiyotik tedavisi uyguluyoruz zaten. Heray aynı şey
çocuk doktoru Na götürdük dün kulak burun boğaz a götürülecek Bi durum yok dedi.
ama bence var bademciklerin alınması falan gerekiyor ya bazı durumlarda
sıkıntı olabiliyormuş alınmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…