Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

20150313_145617.jpg
20150313_131340.jpg

Eklentiler

• 20150313_143711.jpg
    20150313_143711.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 44
Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis :21:
Masallah canim bak yumurta 13. Gunde kac mm femekki benim yumurtam yok sayilir bu ay salak doktor aciklama yapmadi ama ben arastira arastira ogrendim insallah onumuzdeki ay darisi basima bende catir catir yumurtlarim

tatlım bak kadınlar kulübünün bu linkinde istediğin bilgilere ayrıntılı olarak ulaşabilirsin ama yinede sormak istediğin bişey olursa sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...vulasyon-hakkindaki-yanlis-bilgiler-7227.html
Canim buna benzer dunya yazi okudum ben durumumu anlamadim ama simdi benim son iki uc aydir adetlerim nerdeyse 35 gunde oluyor bikere klomen kullanip takip yaptirdim onda 32 gunde olmustum 20 mm bir yumurtam olup kendi catlamisti o ayda 33 gunde adet olmustum bu verilere gore 21. Gun yumurtlama zamanim olmali ama 21. Gun yumurtam 14 mm idi buay yumurtladim sayilmaz dimi bu durumda gebelik olmasi mumkun degil.okuduklarimda 14 mm yumurtayi 14. Gunde bahsediyolar benim 21. Gun daha o boyuttaydi

akşam menüsü :
dünden patates yemeği ,pirinç pilo çokazda piyaz kaldı.yanına ekleme yaptım.
fırında kaburga,yeşil mercimekli kuskus salatası,ayran yetsin.Akşamada tatlı yapıcam canım tatlı çekiyo

Aminnnnnn... ya benim anlamdigim bisey var gec yumurtlayanlar gec adet oluyor. Ben bu zamana kadar hic bilmem adetimin geciktigini hep 29 . Gun olur en gec 30. Bir kere 36 oldu ozamanda kimyasal gebelik yasamistim. Ben hic yumurtlamiyorum heralde:110:
olurmu canım öyle şey çok yanlş düşünüyosun yumurtlama olmazsa adet olmazsın zaten,sen hiç canını sıkma..
Gunaydinlarr tunaydinnnlarr sevo menu cok guzel herkes sende zaten bi ben eksigim bende geliyorum aksam :21: Sara nasilsin canim yumurtlama uzerine bilgi sahibi olan senmissin kizlar oyle soyledi benim durumumu bir yorumlarmisin yada genel bilgi verebilirmisin ilerleyen aylar icin beni yonlensirsin Betdagli sarmalar bitti mi dunden beri aklima distu afiyet olsunn basooo dimek alintilarin cabuk bitti :KK70:
yok kız bitmedi biraz var yanınada annemden kuru fasulye getirdim bugün yeriz:kk77:fasulyeyi ben pek sevmem herif çok sever..
Kizlaaaaarrrrrr..... doktordan ciktim simdi adetin 13. Gunu vee iki tane yumurtam varmis 13mm ve 15mm doktor biraz gec gidiyo ama gayet iyi dedi ayyy cok mutluyummm. Belki klomene gerek kalmazmis :21:
gözünaydın bak boşuna karamsar olmuşsun,inşaallah sonucuda güzel olur..

eti haşladım baktım yağı çok ayırdım yağından uzun kalın kalın ayırdım etlerini tavada bol baharatla kavurdum yuvarlak borcama ekmekleri küp küp döşedim et suyuyla ısladım üstünede kavurduğum etlerle kapattım soğanıda böldüm 4 e koydum kenarlarına attım sofranın ortasına yeşil mercimekli kuskus salatasıyla :kk77::kk77: fırında kaburgadan daha lezzetli oldu sevdim buarada kuskus salatasının bu tarifini ilk defa yaptım inanılmaz güzel oldu bayıldım artık yaparım.patatesle pilavın yüzüne bakan olmadı kaldı yarına artık ben anladımki 2 gün üst üste aynı şeyi yiyemiyoruz azcık kalsada birgün sonraya ara öğün olarak yiyebiliyoruz:KK51: Sevonun tatlı güzel görünüyor medcezir başlamadan çayımı demleyip lokum pötibör ve mısırı hazır edeyimm dizii keyfiii :21::21:

eti haşladım baktım yağı çok ayırdım yağından uzun kalın kalın ayırdım etlerini tavada bol baharatla kavurdum yuvarlak borcama ekmekleri küp küp döşedim et suyuyla ısladım üstünede kavurduğum etlerle kapattım soğanıda böldüm 4 e koydum kenarlarına attım sofranın ortasına yeşil mercimekli kuskus salatasıyla :kk77::kk77: fırında kaburgadan daha lezzetli oldu sevdim buarada kuskus salatasının bu tarifini ilk defa yaptım inanılmaz güzel oldu bayıldım artık yaparım.patatesle pilavın yüzüne bakan olmadı kaldı yarına artık ben anladımki 2 gün üst üste aynı şeyi yiyemiyoruz azcık kalsada birgün sonraya ara öğün olarak yiyebiliyoruz:KK51: Sevonun tatlı güzel görünüyor medcezir başlamadan çayımı demleyip lokum pötibör ve mısırı hazır edeyimm dizii keyfiii :21::21:
kız hamarat hatun bu kadar abur cuburu bir akşamda yiyonmu sen:110:

kız hamarat hatun bu kadar abur cuburu bir akşamda yiyonmu sen:110:
Yatmaya yakinda meyve yiyom :110: kuru kayisi son öğünüm üstünede su içip 1 saat sonra falanda yatiyorum meyve yemedigimdede oglanla beraber süt içip yatıyorum niyeki cok mu yiyom yani:kk77:

Canim buna benzer dunya yazi okudum ben durumumu anlamadim ama simdi benim son iki uc aydir adetlerim nerdeyse 35 gunde oluyor bikere klomen kullanip takip yaptirdim onda 32 gunde olmustum 20 mm bir yumurtam olup kendi catlamisti o ayda 33 gunde adet olmustum bu verilere gore 21. Gun yumurtlama zamanim olmali ama 21. Gun yumurtam 14 mm idi buay yumurtladim sayilmaz dimi bu durumda gebelik olmasi mumkun degil.okuduklarimda 14 mm yumurtayi 14. Gunde bahsediyolar benim 21. Gun daha o boyuttaydi

olurmu hic kiz yumurtluyosun 14 mm kucumsenmez 17 mm olunca catlayabilir havuc ye bol bol havuc yumurtalara catlatma etkisi yapiyo ancak gec yumurtlamissin o yuzden gec buyuyebilir gun aşırı çalışmalara devam bakarsin bu ay bi mujdede sen verirsin bize

olurmu canım öyle şey çok yanlş düşünüyosun yumurtlama olmazsa adet olmazsın zaten,sen hiç canını sıkma..

yok kız bitmedi biraz var yanınada annemden kuru fasulye getirdim bugün yeriz:kk77:fasulyeyi ben pek sevmem herif çok sever..

gözünaydın bak boşuna karamsar olmuşsun,inşaallah sonucuda güzel olur..

Canim saolasin insallah sonucuda guzel olur dua edin benim icin

gözün aydın canım yumurtalar genelde 17 mm olduktan sonra çatlamaya elverişli olurlar 20 mm ve üzeri zaten çatlar bu yüzden siz bugünleri iyi değerlendirin hatta gün aşırı değerlendirinki tutturma ihtimaliniz daha çok olsun :KK39::KK39::KK39::KK39:
Haftasonunu cok iyi degerlendirmem lazim:oops:hadi hayirlisi insallah

Masallah canim bak yumurta 13. Gunde kac mm femekki benim yumurtam yok sayilir bu ay salak doktor aciklama yapmadi ama ben arastira arastira ogrendim insallah onumuzdeki ay darisi basima bende catir catir yumurtlarim

Canim bana sevos sogan kuru demisti onu yapiyorum acaba ondanmi oldu pazartesi gittigimde hicbisey soylememisti umutsuzdu doktor bugun o bile sasirdi
Ayyyy icim gitti ellerine saglik onlar nasil pogacalar oyleeee.... immmmm pogaca gorunce hic dayanamamm cok lezzetli gorunuyorlar pogaca yapamayan biri olarak tarif istiyorumm sevos
ohh maşallah cnm
inşallah böyle çatır çutur yumurtlarsın her zaman
Aminnnnn basoss yumurtalayimm rabbim bana ekiz ekiz versin :anneadayı: esimin ananesi hep oyle derde ekizlerin olsun yavrumm diye sever
Doktordan gelince yaz mutlaka merak ettim inşallah iyi haberler bekliyoruz
Kafam o kadar cok karistiki bugun doktora ben soruyum siz cevaplayin ben anlamiyorum dedikerinizi dedim. Ben yumurtlamiyormuyum dedimyok oyle bisey ama polikistik over dediniz dedim kistmi yani diye sordum o da dediki sende kist falan yok yumurtanin birinde birden cok yumurta var bunlarin hepsinin buyumesi cok zor buyuse bile kalitesi duser bebek olusmaz dedi zaten 15mm olanda pko olmayan yumurtadaymis halada anlamadim o kdr cok sey sordumki diger ay bekliyorum seni dedi :KK48:

bu saate kadr giremedim hastane okul derken bugun cok yogun gecti iyiki varsiniz :KK19:

X