Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTE="beydagli, post: 39915845, member: 3sağlık ol]cıncık,mıncık götür o zaman karar verdinmi...

ah saracım gitmek zorundaydım ,yaprağımıda aldım annemgilde sardım geldim..yağmur durmuştu bende aceleyle çıktım:KK19:[/QUOTE]
Cok hamaratsin masallah beydaglum ellerine saglik olsada yesek gecen bende lahana sardim yapragim yok oyy gidi olsa hic durmam

olay olmuşmuş
senin kadar dalga geçmiyorum en azından
sen ağzına bişeyi aldınmı dibine kadar dalga geçiyosun
kocaman tabağı doldurmuşsun
çok gibi duruyo ne biliyim
ayrıca ben yarım ekmeğe yakın yiyorum kahvaltıda
:63:ne yersen ye
çıkarın beni listeden arkadaşlar:63:
yok ben yarım ekmeğe yakın yiyorum bal yağ peynir reçel saralle falan
ama o kadar haşlanmış yumurta yiyemem
çok gibi duruyor ayol
emziriyo tabii diyet bile yapması gereksiz
ama diyet tabaaam diye koca servis tabağını doldurmuş görünce komik geldi:110:
neyse çıkarın beni listeden

şaka yapıyoruk ama anlamıyır
herkesin Bi zaafı var ama kendisi dalga geçerken ben hiç bişe demiyom
şaka yapıldığını biliyorum:63:
aman ne yerse yesin:63:çıkarın beni listeden:63:
atmıyok seni listede hem o yetki bize değil sana ait:63:
hee oda bişey bulunca dibine kadar dalga geçiyor ama sevo bu konuda çok hassas ,bunuda belirtiyor artık bu konuda ona değil deroşa takılırız,hatta banada olabilir:KK70:
sende bu arada iyi götürüyormuşsun nevaleleri,bu kadar tatlı şeyi nasıl bir arada yiyorsun kız benim içim bayılır..
bende hergün bir haşlanmış yumurta,az paynir ,zeytin bir tatlı kaşığı kadar tahin pekmez ve haftada bir yada iki kez sucuk yirim:kk77:

Ayrıca ben senin kilonla dalqa geçmedim
tabağınla dalga geçtim
ne biliyim ben şişkomusun zayıfmısın
ne kilolular var hey gidi:63:
atın beni listeden:63:
he heee:KK70:
Kiz kardesimde gelecek adanadan yigenlerim felan:21: hafta sonu bizde kalacaklar
oh ne güzell:KK68:
kuru börülce salatası

kuru börülce
közlenmiş kırmızı biber
yeşil soğan
maydanoz
dereotu
limon
zeytinyağı
tuz

kuru börülceleri haşlıyosun soğuduktan sonra küçük küçük doğradığın yeşil soğanları közlenmiş kırmızı biberleri maydanozu dereotunu ekleyip harmanlıyosun zeytinyağını tuzunu ve limonunuda ekleyip karıştırıyosun servis tabağına alıp servis ediyosun hepsi bu kadar hem görüntü çok güzel oluyor hemde tadı nefis oluyor istersen içine haşlanmış konserve mısırlardanda koyabilirsin renk olur bence
ne güzel tarifler vermişsin saracım,hele bu çok değişikmiş benim için yani börülcenin tek yemeğini biliyordum ben:KK19:

Hem bebegin olur hemde zayif olursun bunye meselesi bu ben oglumu dogurduktan 6 ay sonra ayni kilomdaydim...Evet bebek isi nasip isi
walla bu kilo konusunda çok şanslısın ama bakarsın ikincide zor verirsin:KK59:

Neyse gırgır samata biryana doktora gidip geldim 14 mm olmus dedi yumurtan baskada birsey soylemedi ben anlamadimki adetin 21. Gunu bugun yumurtam gelismemis demek degil mi bu? Yada gec mi gelisiyor hicbir aciklama yapmadi yaa
geçen gittiğinde hiç birşey yok demişti demekki geç yumurtluyosun bafs yada bu ay tam gelişemiyecek neden sormadınki doktora..
Kızlar bugün ilk defa çarşıya gittim doğum yaptıktan sonra kirkimiz çıkmadı ama ihtiyacım vardı. Bi kaç eksiğim vardı iç çamaşırı, çorap korse falan onları aldım. Çocuklarida aldigimiz ikili çocuk arabasına koydum. Gittik geldik. Çok Şükur. Walla iyi geldi.
iyi yapmışsın deroşum biraz havan değişir iyi gelir,benim annem ben 7 günlükken beni almış sinemaya gitmiş hemde kışın ortasında neymiş ferdi tayfurun filmi gelmiş:KK57::KK70:
BEYDOS BENDE SEN SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUM AŞKIM:KK60::KK74::KK36::KK19:
:KK19::KK19::KK19::KK19:
Kızlar dün bi sürü alıntı yapmıştüm tam göndericem yanlış yere bastım gitti. Uzuuuuun bI alintiydi usendim geri yazamadım.
Hepinizi öpüyorum ve Candan kucakliyorum.. :KK36:
sağlık olsun:KK60:

Simdi uemek yapmaya gidiyorum insallah dondugumde yumurtlamayla ilgili bilgi sahobi olanlar yardimci olmus olur ben netten hayli arastirdim ama kendi durumumu yorumlayamadim
bizde en iyi yumurtlama uzmanı DEROŞTUR o daha iyi yorumlar...
Aksam yemegi menüsü veriyoree tavuklu patike yimegi pirinc pilo tahinli piyaz ayran tursu
ellerine sağlık:kk77:tavuklu patike de ne kızo_O
Cok hamaratsin masallah beydaglum ellerine saglik olsada yesek gecen bende lahana sardim yapragim yok oyy gidi olsa hic durmam
sağol kuzum ama sen,sara ve sevoşun eline su dökemem bu konuda bende idare ederim işte:KK19:

geçen gittiğinde hiç birşey yok demişti demekki geç yumurtluyosun bafs yada bu ay tam gelişemiyecek neden sormadınki doktora..

iyi yapmışsın deroşum biraz havan değişir iyi gelir,benim annem ben 7 günlükken beni almış sinemaya gitmiş hemde kışın ortasında neymiş ferdi tayfurun filmi gelmiş:KK57::KK70:

Nette gunde 1 2 mm buyur yaziyor ben gecen hafta gittim 2 mm gunde buyumus olsa 7 gunde 14 mm eger buyumeye devam ederse sorun yok gec yumurtlamis olacagim diye anladim 18 mm gebelik icin yeterliymis catlarsa ama dedigin gibide olavilir ben iyi yanindan bakmaya calisiyorum dr iliskiye devam ne zaman yumurtlarsin bilemeyiz dedi bu dra gitmicem bidaha pufff

P

sağol kuzum ama sen,sara ve sevoşun eline su dökemem bu konuda bende idare ederim işte:KK19:
atike patates yani :KK48: oglum küçükken cok tombuldu ablamin kayinvalidesi Şuhut patikesi diye severdi ne diyor diye sonra öğrendim ki Şuhut patatesi unlu bir yer patikede patatesmis :KK48:megersem oglani Şuhut patatesi diye seviyomuş:KK70:

bizde en iyi yumurtlama uzmanı DEROŞTUR o daha iyi yorumlar.inşallah tez vakit nasip ederrine sağlık:kk77:tavuklu patike de ne kızo_O

Derosss ses verrr ama ben buay kafamdan attim olacak gibi gelmedi yumurtaya bakinca Rabbim hayirlisini versin insallah tez vakit nasip etsin amin

bizde en iyi yumurtlama uzmanı DEROŞTUR o daha iyi yorumsimi hic ..

Kiz derosun uzmanlik alani o yumurtalarin cicuk olmus hali artik 2 dene yumurtasiylan ugrasiyo kadin evde simidi hic umudum yok bana cevap yazmis

:KK11:Kimse ilgilenmemis benim sorumla iyiki beydagli varr :KK60: yemek yedik cayi koydum meyveleri yikadim koydum isinadursun diye misir patlaticam birazdan cerez koycam cayin yanina petiborum bitmis caya banamiycamm:KK61:

:63:

:KK57: ben dışarı çıkmayı istiyorum ama iki çocuğu hazırla çık derken 1 saati buluyor. Daha cikmadan yoruluyorum. Oğlum daha laf dinleyecek yaşta değil. Onun peşinden daha çok kosturuyorum.

Ben yumurtlamanin zamaniyla ilgili az bişey bilgi sahibiyim. Yumurtada 18 19 mm olunca. Sara tüp bebek den dolayi yumurtanın olgunlasma ve büyüklüğü ile ilgili Seyleri daha iyi biliyor diye hatırlıyorum benim tek bildihikm :oops:ne zaman yumurtLari ve belirtileri vs vs :KK16:
Nette gunde 1 2 mm buyur yaziyor ben gecen hafta gittim 2 mm gunde buyumus olsa 7 gunde 14 mm eger buyumeye devam ederse sorun yok gec yumurtlamis olacagim diye anladim 18 mm gebelik icin yeterliymis catlarsa ama dedigin gibide olavilir ben iyi yanindan bakmaya calisiyorum dr iliskiye devam ne zaman yumurtlarsin bilemeyiz dedi bu dra gitmicem bidaha pufff
Senin son adetten itibaren kaç gün geçti?
Kacinci gününde doktor 14 mm dedi sana?
Burda yumurtlama gününu gösteren test var makinesiyle birlikte satılıyor...fiyati biraz tuzlu ama işe yarıyor önceki yıllarda bende almıştım.
Derosss ses verrr ama ben buay kafamdan attim olacak gibi gelmedi yumurtaya bakinca Rabbim hayirlisini versin insallah tez vakit nasip etsin amin
Adetten sonra kaçıncı günün bugün?
Kiz derosun uzmanlik alani o yumurtalarin cicuk olmus hali artik 2 dene yumurtasiylan ugrasiyo kadin evde simidi hic umudum yok bana cevap yazmis
:-)

S
derin_35 .!.:

:KK57: ben dışarı çıkmayı istiyorum ama iki çocuğu hazırla çık derken 1 saati buluyor. Daha cikmadan yoruluyorum. Oğlum daha laf dinleyecek yaşta değil. Onun peşinden daha çok kosturuyorum.

Ben yumurtlamanin zamaniyla ilgili az bişey bilgi sahibiyim. Yumurtada 18 19 mm olunca. Sara tüp bebek den dolayi yumurtanın olgunlasma ve büyüklüğü ile ilgili Seyleri daha iyi biliyor diye hatırlıyorum benim tek bildihikm :oops:ne zaman yumurtLari ve belirtileri vs vs :KK16:

Senin son adetten itibaren kaç gün geçti?
Kacinci gününde doktor 14 mm dedi sana?
Burda yumurtlama gününu gösteren test var makinesiyle birlikte satılıyor...fiyati biraz tuzlu ama işe yarıyor önceki yıllarda bende almıştım.

Adetten sonra kaçıncı günün bugün?
:-)
super anne olmussun masallah 3. Yu bile bakican belli oldu hemencecikte yazdin deross eferin sana ya dogurup topuk yapmadin :KK19: benim adetten sonra 21. Gunumdu bugun :KK43: ama doktorda kotu konusmadi buay bekleme demedi yumurtam gec olgunlasiyor benim buyuzdende adetlerim hep gecikmeli oluyor bunu memleketteki doktorumda söylemişti niye boyle oldu bilmiyorum son kurtajdan beri boyle senelerdir kurulu saat gibi gelirdi:KK43:

Amann oku oku kafam karıştı buay korundum farzedicem doktir degistitip önümüzdeki ay kafa yorarim :KK59: Anlamadim yumurta varmi yokmu buyurmu olurmu Allah a emanet hayırlısı olsun

Su yumurtlama isinden bende hic anlamiyorum yarin bende doktora gidiyorum yumurtosum ne durumda bakicaz adetin 13. Gunu. Bafs32 sen bi ilac kullaniyormusun klomen vs. Bu ay benim ilk takibim olcak yumurta olmazsa diger ay klomene baslicam

S

super anne olmussun masallah 3. Yu bile bakican belli oldu hemencecikte yazdin deross eferin sana ya dogurup topuk yapmadin :KK19: benim adetten sonra 21. Gunumdu bugun :KK43: ama doktorda kotu konusmadi buay bekleme demedi yumurtam gec olgunlasiyor benim buyuzdende adetlerim hep gecikmeli oluyor bunu memleketteki doktorumda söylemişti niye boyle oldu bilmiyorum son kurtajdan beri boyle senelerdir kurulu saat gibi gelirdi:KK43:
bende geç yumurtlarim malesef
adetleriM hep 34 35 günde birdir
hiç belli olmaz sen çalışmalara tamgaz devam et

En Büyük KKEn Büyük KK Orda kahvalti tepsim yaziyor diyet tabagim demedim koca servis tabagi dedigin pasta tabagi yumurtada iki tane En Büyük KK
Asil beni at listeden En Büyük KK

ne bagiriyon:110:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çıkardık seni listeden bu kadar çok istiyosan ama topik başısın sen gemiyi en son sen terkedeceksin o yüzden gidemezsin bir yere :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayrıcaaaa sevincin tabağına çok demişsinde canım maşallah sen yarım ekmekle ballar reçeller yağlar götürüyomuşsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kız :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

camlar kaldi yagmur dinmiyorki
hafta sonu perde yikayacam
loc geldi sukur faysnslari elden gecirecem temiz ama parlasin istiyorum:63:
cok detaya girmicem misafirden sonra kadin alirim belki
Kiz kardesimde gelecek adanadan yigenlerim felan:21: hafta sonu bizde kalacaklar

:KK72::KK70::KK70: Cikarin beni listeden :KK70:

[

atmıyok seni listede hem o yetki bize değil sana ait:63:
hee oda bişey bulunca dibine kadar dalga geçiyor ama sevo bu konuda çok hassas ,bunuda belirtiyor artık bu konuda ona değil deroşa takılırız,hatta banada olabilir:KK70:
sende bu arada iyi götürüyormuşsun nevaleleri,bu kadar tatlı şeyi nasıl bir arada yiyorsun kız benim içim bayılır..
bende hergün bir haşlanmış yumurta,az paynir ,zeytin bir tatlı kaşığı kadar tahin pekmez ve haftada bir yada iki kez sucuk yirim:kk77:

he heee:KK70:

oh ne güzell:KK68:

:KK59:
:::::63:

X