Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BAFSSS ne zamandır yazackatım sana unuttum yine,ben seni ve hatta oğlunu rüyamda gördüm biliyomusun...
siyah saçlı,beyaz tenli,gözlerinde siyah yada kahverengiydi belirgin badem gibi gözlerin var hatta saçlarının önleri ortadan ayrılmıştı,hiç aklımda yokken nasıl oldu anlamadım rüya işte güya sen araba kullanıyorsun ben ve oğlunda arkada oturuyoruz..oğlun senden açık saçlı falan ama sanada benziyordu..kız rüyamdaki kadına benziyormusun acaba merak ettim gerçekten güzel çıtı pıtı bir hatundu...
aaa Allah hayırlara getirsin nasıl bir rüyaydı iyi mi gördün yani? tarifin benziyor evet (güzel dışında) bide gözlerim küçüktür benim saçlarımı ortadan ayırıp göz rengim oğlumun benden açık saçlı oluşu falan doğru..anlatsana ne oldu rüyada

aaa Allah hayırlara getirsin nasıl bir rüyaydı iyi mi gördün yani? tarifin benziyor evet (güzel dışında) bide gözlerim küçüktür benim saçlarımı ortadan ayırıp göz rengim oğlumun benden açık saçlı oluşu falan doğru..anlatsana ne oldu rüyada
evet gözlerin çok iri değildi ama böyle çekikgibi güzeldi yani,kötü bir rüya değildi bayağıda oldu göreli sadece bir araba kullandığını gördüm arabanın arka koltuğunda ben ve senin oğlunda vardı hatta bir çocuk daha başkada bişey hatırlamıyorum...

ne oldu yaptınmı köfteni..

evet gözlerin çok iri değildi ama böyle çekikgibi güzeldi yani,kötü bir rüya değildi bayağıda oldu göreli sadece bir araba kullandığını gördüm arabanın arka koltuğunda ben ve senin oğlunda vardı hatta bir çocuk daha başkada bişey hatırlamıyorum...

yaptım canım eşim araba yıkamaya gitmişti gelince çok acıktım dedi çorba yapmadım zaten köfte de çok yapmışım ekmek kadayıfıda vardı yanına çıkardım yedik bile zaten yaparsanız tavsiyem çorba yapmayın başlı başına doyurucu oluyor çorba olsa içemezdim

Allah hayırlara getirsin inşallah diğer çocuk kimdi ki? benim face hesabıma gir bak bana nasıl bişeyiz :) gördüğüne benziyormuyum senin olsa bende bakmak isterdim seni çok merak ediyorum çünkü

20150311_181048.jpg

ellerine saglik cok buyuk yapmissin salcasida az olmus:110:
domates sosunu çok yaparsam ekşi oluyor salçayı yoğururken köfte malzemesinin içine katıyorum köfteleride bilerek büyük yaptım oğlan küçük yapınca yemiyor mesela mercimek köftesi yaptığımdada şekil verince yemiyor kısır gibi kaseye koyuyorum onunkini misafir gelecekse küçük küçük yapıyorum ama :63: yapmayalıda 2 sene rahat olduydu çok özlemişim

domates sosunu çok yaparsam ekşi oluyor salçayı yoğururken köfte malzemesinin içine katıyorum köfteleride bilerek büyük yaptım oğlan küçük yapınca yemiyor mesela mercimek köftesi yaptığımdada şekil verince yemiyor kısır gibi kaseye koyuyorum onunkini misafir gelecekse küçük küçük yapıyorum ama :63: yapmayalıda 2 sene rahat olduydu çok özlemişim
Bulgira az salca koysan rengi daha guzel olur :110: koca koca nenemde yapar:63:
beydoşş ben sana fotomuzu özelden atmaya çalışacağım sende özelden seninkini yollasana bana

pehhhhhh atsinda isyan cikarayim burdaEn Büyük KK

Allah hayırlara getirsin inşallah diğer çocuk kimdi ki? benim face hesabıma gir bak bana nasıl bişeyiz :) gördüğüne benziyormuyum senin olsa bende bakmak isterdim seni çok merak ediyorum çünkü
benim face hesabım yok canım:KK14:
diğer çocuğu bilmiyorum ama oda erkek çocuğuydu...
ellerine sağlık:kk77:
Ne zoruma gidecekkkk:110:
:110:
ellerine saglik cok buyuk yapmissin salcasida az olmus:110:
he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirim:110:

X