Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee haketmemissin totonu devir uyu ancaHakettin hakettinben bu muhabbeti çok seviyom yaa derosssss bugun ne hakettin dimedin hicc huuu bak sevinc kek haketmis ayy sahi ben bi ev supurdum baskada bisey yapmadim bugun hicbisey haketmedigimi dusunuyorum
![]()
pilavin yaninamiiiiii sakami buFellah koftesi yapmaya karar vedim
sağol canım ayy sara bir temizlık yapmay gör fıtıklar öyle bir azıyorki,hayattan zevk almıyor insankolay gelsin canım
hey maşşallah genç kaynoşun varmışBebek olunca akan sular duruyo onun icin:) benim kayinvaldem degilde esimin anneannesi yapiyor bunlari, kayinvaldem cok genc 44 yasinda![]()
ALLAH kolaylık versin deroşum işin zor wallaGünaydın kızlar hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için... alış dis çıkartıyor yine gece uyumadi....ateşi çıktı. O yüzden şimdide huzursuz biraz. O huzursuz olunca bende mutsuzum.
sizler?
Nassiniz bakeeem?
bursıda öyle walla,kaç gündür zoba bile yakmıyodum bugün yaktımDun yazdi bugun kis yagmur camurrrr poffffff
ne çabuk soyunuyon daha erken,gerçi burası soyunmayı bekliyormuş sanki dün çarşıyı bir görmeliydinTam hastalik havasi insan ne yapacagini sasiriyor giyinsemmi soyunsammi
güzelmiş ellerine sağlıkAksamada
domates corbasi
patlican guvec
pirinc pilavi
salata tursu var poffff
mutfaktan cikamiyom valla miracin yemekleri abisi ogunler yemekler
niyeki sarcım belki ilaçlardandır..midem bulanıyor uykum geliyor ağzımında hiç tadı yok
aminnnnn,inşaallah hayırlısıyla...bebiş belirtileri Allah ım ne olur sara beydağlı ve bana tez vakit sağlıklı gebelikler ver tüm isteyenlere aminn... İçimden sana hamiş benzetmesi yapmak geçti inşallah öyle olursun inşallahhhhhhhh
e yımırtlamışsın işte kadınyok olmadı buay akıntım falan ben buay yumurtlamadım galibaama 3 4 gün sürekli batma oldu kasıklarımda ay diye çığlık attım bıçak gibi girip çıkıyordu garip bişeydi belkide yumurtlayamadığım için oldu pufff bide o kramp ağrım olduğu gün
damla kan geldi bidahada gelmedi
innnnşaaalllahhhhhinşallah canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız
şu an hamile olamam çünkü daha yeni bitti reglim ama inşallah bu ay hamile kalırız
ellerine sağlık güzel görünüyor ama ben hiç kek sevmiyorum yaaa hiç yememKekim pisti
corbamda
guvecimde
miraci uyutuyom
sonra salatami yaparim
pilav en son
Bir fincan nescafe ve bir dilim keki hakettigimi dusunuyorum
Eki Görüntüle 1451004
bende dün barbunya ve pilav yapmıştım..pilavım bitti barbunyanın yanına bugünde makarna yaparım canım istedi,hemde yoruldum..yemek yapmamayı hakettiğimi düşünüyorumBen dün fırında kirmizi biberli soganli çupra , pirinc pilo ortaya mevsim salata limonlu roka ve limonata yapmistim. Dünden pilav kaldi yanina ne yapsam bilmiyorum
belki kadının canı istemiştirBir salata bile yapsan uyar ama sarimsakli kofte olmazzzzx![]()
hayır canım pilavı yemicem 2 gün üst üste canım istemediHeeee haketmemissin totonu devir uyu anca
pilavin yaninamiiiiii sakami bu
evet pilavın yanına ne yesem diye baktım hiçbirini canım istemedi pilav dursun dolapta yarın yerikbende dün barbunya ve pilav yapmıştım..pilavım bitti barbunyanın yanına bugünde makarna yaparım canım istedi,hemde yoruldum..yemek yapmamayı hakettiğimi düşünüyorum
belki kadının canı istemiştir![]()
iyide canım belki idrar yolumdan yada çok kabızlıktan falan gelmiştir diye düşündüm görsen bi damla bile yoktu idrarın arkasına peçetede gördüm bidahada olmadı yumurtlamaya yormadım oyüzden sanmıyorumniyeki sarcım belki ilaçlardandır..
aminnnnn,inşaallah hayırlısıyla...
e yımırtlamışsın işte kadın
innnnşaaalllahhhhh
ellerine sağlık güzel görünüyor ama ben hiç kek sevmiyorum yaaa hiç yemem
ama sen ye haketmişsin tontişim![]()
Heeee haketmemissin totonu devir uyu anca
pilavin yaninamiiiiii sakami bu
Sulu bir yemek yap
olmadi tavuk kizart
kofte patates felan yap bir corba yap
ama fellah koftesi olurmu
biri bulgur biri pirinc![]()
Bir salata bile yapsan uyar ama sarimsakli kofte olmazzzzx![]()
canım kabızlıktansa tabiki yumurtlama değildir ama kabızlıktansa makattan kan gelir zaten..sen daha iyi bilirin tabii..iyide canım belki idrar yolumdan yada çok kabızlıktan falan gelmiştir diye düşündüm görsen bi damla bile yoktu idrarın arkasına peçetede gördüm bidahada olmadı yumurtlamaya yormadım oyüzden sanmıyorumyumurtlama belirtisi olan akıntının içinde geliyor diyolar benim şimdiye kadar başıma hiç gelmedi öle bişey
yok idrarımın arkasından geldi neremden geldi anlayamadım akıntımlada gelmiş olabilir bi damla bişey bidahada olmadı bilemiyorum yani ama ogün inanılmaz kasık ağrısı çektim o yüzden idrar yolumdan diye düşündümcanım kabızlıktansa tabiki yumurtlama değildir ama kabızlıktansa makattan kan gelir zaten..sen daha iyi bilirin tabii..
saol tontis haaaniyeki sarcım belki ilaçlardandır..
aminnnnn,inşaallah hayırlısıyla...
e yımırtlamışsın işte kadın
innnnşaaalllahhhhh
ellerine sağlık güzel görünüyor ama ben hiç kek sevmiyorum yaaa hiç yemem
ama sen ye haketmişsin tontişim![]()
bende dün barbunya ve pilav yapmıştım..pilavım bitti barbunyanın yanına bugünde makarna yaparım canım istedi,hemde yoruldum..yemek yapmamayı hakettiğimi düşünüyorum
belki kadının canı istemiştir![]()
hayır canım pilavı yemicem 2 gün üst üste canım istemedi
fellah köftesini tek yapıcam çorbayla
once pilavin yanina ne yapim diye sordun sonra fellah koftesine karar verdim dedinay sevoo alemsin valla tabiki pirinç pilavının yanına yapmıycam
canım yemek istemedi pilavın yanına tarif bakıyodum netten değişik bişeyler yapıyım diye fellah köfte görünce ağzımın suyu aktı pilavdan vazgeçtim
![]()
sevoo bu fellah köfteyi ben günlerde falan yapıodum ilk defa yemek niyetine yapıcam yanına çorba yakışır diye düşündüm ama ne çorbası ?
heeeesaol tontis haaa
heeeeeeee
once pilavin yanina ne yapim diye sordun sonra fellah koftesine karar verdim dedin
demedinki pilav kalsin kofte corba yapacam
sehriye olur yanina![]()
hee zaten oğlan okuldan geldi pilavı yidisaol tontis haaa
heeeeeeee
once pilavin yanina ne yapim diye sordun sonra fellah koftesine karar verdim dedin
demedinki pilav kalsin kofte corba yapacam
sehriye olur yanina![]()