Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hic sasirmam iki hafta gormese 3. Hafta mutlaka hasta olur:)kaynananda gelmesin peşinden dikkat et
ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden
abinle aynı yerdemi kalıyosunuz canım kazan yapan abinmi bu gelsin kız nolacak bende kardeşime yalvarıyorum izin alda gel çok özledim diye ama o izinimiz yok dşyor çünkü izinlerini kaynana tarafında kullandılar bide kaynanasıgil bana 3 - 4 saat uzaklıkta bir şehirdeler izin alsalar gelin kesinlikle annemlerde kalacaz diye diretiyor geçen sene bir ay gelinin annesigilde kaldılar en azından üçgünde gelin bende kalın dedim gelin hanım olmaz izinimiz bitti dedi kardeşimde abla sanada başka zaman geliriz dedi çok kırılmıştım yeğenimi en son üç aylıkken gördüm
Yok cnm kaza yapan kardesim bu abim taini burda burada calisiyor lojmanda kaliyor. Ama bildigin gibi degil cnm insani bezdiriyor cok anlasamiyoruz virvir cenesi durmaz buyuk oglana karisir ikide bir karismadigi hic birsey yok birlikte vakit gecirmekten hoslanmiyorum
maalesefff esim bile muhabbetinden sikiliyor grreksiz cene poffffff kardesim bir ay kalsa rahatsizlik vermez
canım büyümek için bu evreleri atlatmak zorunda tabi onlar hasta ve huysuz olunca dünyanın en mutsuz anneleri oluyoruz..İnşallah biranönce dişini çıkarır ve mutlu mutlu küçük dişleriyle gülümser ufaklıkGünaydın kızlar hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için... alış dis çıkartıyor yine gece uyumadi....ateşi çıktı. O yüzden şimdide huzursuz biraz. O huzursuz olunca bende mutsuzum.
sizler?
Nassiniz bakeeem?
aşçı başı sevoo kolay gelsin yimek anamAksamada
domates corbasi
patlican guvec
pirinc pilavi
salata tursu var poffff
mutfaktan cikamiyom valla miracin yemekleri abisi ogunler yemekler
en nefret ettiğim emrivakiUzumlu cevizli kek yaptim bir dilim yerim bende aksama abim gelecek benim belalimda bu ayy birde hafta sonu sizdeyim diyor insan bir sorar musaitmisiniz evdemisiniz dedim pesssd
bende doktora gidicem bugün yetişebilirsem çok geç uyandım bugün görünemezsem yarına kalacak yumurtlama için gel bakalım demişti
bebiş belirtileri Allah ım ne olur sara beydağlı ve bana tez vakit sağlıklı gebelikler ver tüm isteyenlere aminn... İçimden sana hamiş benzetmesi yapmak geçti inşallah öyle olursun inşallahhhhhhhhmidem bulanıyor uykum geliyor ağzımında hiç tadı yok
yok olmadı buay akıntım falan ben buay yumurtlamadım galiba ama 3 4 gün sürekli batma oldu kasıklarımda ay diye çığlık attım bıçak gibi girip çıkıyordu garip bişeydi belkide yumurtlayamadığım için oldu pufff bide o kramp ağrım olduğu günkendinde anlayabilirsinki yumurta akına benzer akıntın başladımı yumurtluyosun demektir hemde kaliteli olarak
bebiş belirtileri Allah ım ne olur sara beydağlı ve bana tez vakit sağlıklı gebelikler ver tüm isteyenlere aminn... İçimden sana hamiş benzetmesi yapmak geçti inşallah öyle olursun inşallahhhhhhhh
yok olmadı buay akıntım falan ben buay yumurtlamadım galiba ama 3 4 gün sürekli batma oldu kasıklarımda ay diye çığlık attım bıçak gibi girip çıkıyordu garip bişeydi belkide yumurtlayamadığım için oldu pufff bide o kramp ağrım olduğu gün
damla kan geldi bidahada gelmedi
Birde melek gibi kocami ayartir evde hic acilmayan mac kanallari hafta sonu hic kapanmazhııııım anlıyorum canım haklısın o zaman
saol assskimmmmaşçı başı sevoo kolay gelsin yimek anam
en nefret ettiğim emrivaki
Hakettin hakettin ben bu muhabbeti çok seviyom yaa derosssss bugun ne hakettin dimedin hicc huuu bak sevinc kek haketmis ayy sahi ben bi ev supurdum baskada bisey yapmadim bugun hicbisey haketmedigimi dusunuyorumKekim pisti
corbamda
guvecimde
miraci uyutuyom
sonra salatami yaparim
pilav en son
Bir fincan nescafe ve bir dilim keki hakettigimi dusunuyorum
Eki Görüntüle 1451004