Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok cnm kaza yapan kardesim bu abim taini burda burada calisiyor lojmanda kaliyor. Ama bildigin gibi degil cnm insani bezdiriyor cok anlasamiyoruz virvir cenesi durmaz buyuk oglana karisir ikide bir karismadigi hic birsey yok birlikte vakit gecirmekten hoslanmiyorum
maalesefff esim bile muhabbetinden sikiliyor grreksiz cene poffffff kardesim bir ay kalsa rahatsizlik vermez
ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden

abinle aynı yerdemi kalıyosunuz canım kazan yapan abinmi bu gelsin kız nolacak bende kardeşime yalvarıyorum izin alda gel çok özledim diye ama o izinimiz yok dşyor çünkü izinlerini kaynana tarafında kullandılar bide kaynanasıgil bana 3 - 4 saat uzaklıkta bir şehirdeler izin alsalar gelin kesinlikle annemlerde kalacaz diye diretiyor geçen sene bir ay gelinin annesigilde kaldılar en azından üçgünde gelin bende kalın dedim gelin hanım olmaz izinimiz bitti dedi kardeşimde abla sanada başka zaman geliriz dedi çok kırılmıştım yeğenimi en son üç aylıkken gördüm :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Yok cnm kaza yapan kardesim bu abim taini burda burada calisiyor lojmanda kaliyor. Ama bildigin gibi degil cnm insani bezdiriyor cok anlasamiyoruz virvir cenesi durmaz buyuk oglana karisir ikide bir karismadigi hic birsey yok birlikte vakit gecirmekten hoslanmiyorum
maalesefff esim bile muhabbetinden sikiliyor grreksiz cene poffffff kardesim bir ay kalsa rahatsizlik vermez

hııııım anlıyorum canım haklısın o zaman

Günaydın kızlar hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için... alış dis çıkartıyor yine gece uyumadi....ateşi çıktı. O yüzden şimdide huzursuz biraz. O huzursuz olunca bende mutsuzum.
sizler?
Nassiniz bakeeem?
canım büyümek için bu evreleri atlatmak zorunda tabi onlar hasta ve huysuz olunca dünyanın en mutsuz anneleri oluyoruz..İnşallah biranönce dişini çıkarır ve mutlu mutlu küçük dişleriyle gülümser ufaklık:emir_bebek:

bende doktora gidicem bugün yetişebilirsem çok geç uyandım bugün görünemezsem yarına kalacak :KK51: yumurtlama için gel bakalım demişti :KK51:

bende doktora gidicem bugün yetişebilirsem çok geç uyandım bugün görünemezsem yarına kalacak :KK51: yumurtlama için gel bakalım demişti :KK51:

kendinde anlayabilirsinki yumurta akına benzer akıntın başladımı yumurtluyosun demektir hemde kaliteli olarak :KK39::KK39:

kendinde anlayabilirsinki yumurta akına benzer akıntın başladımı yumurtluyosun demektir hemde kaliteli olarak :KK39::KK39:
yok olmadı buay akıntım falan ben buay yumurtlamadım galiba:KK51: ama 3 4 gün sürekli batma oldu kasıklarımda ay diye çığlık attım bıçak gibi girip çıkıyordu garip bişeydi belkide yumurtlayamadığım için oldu pufff bide o kramp ağrım olduğu gün
damla kan geldi bidahada gelmedi

bebiş belirtileri Allah ım ne olur sara beydağlı ve bana tez vakit sağlıklı gebelikler ver tüm isteyenlere aminn... İçimden sana hamiş benzetmesi yapmak geçti inşallah öyle olursun inşallahhhhhhhh

inşallah canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız

şu an hamile olamam çünkü daha yeni bitti reglim ama inşallah bu ay hamile kalırız

yok olmadı buay akıntım falan ben buay yumurtlamadım galiba:KK51: ama 3 4 gün sürekli batma oldu kasıklarımda ay diye çığlık attım bıçak gibi girip çıkıyordu garip bişeydi belkide yumurtlayamadığım için oldu pufff bide o kramp ağrım olduğu gün
damla kan geldi bidahada gelmedi

eeee tızım o damla kan yumurtladığının işareti ve çok önemli bir işaret herkesde ve her ay olmaz arada bir olur yumurtlamanın en büyük belirtisidir inşallah o günleri değerlendirmişsindir inşallah bu ay hamile kalırsın inşallah

Kekim pisti
corbamda
guvecimde
miraci uyutuyom
sonra salatami yaparim
pilav en son
Bir fincan nescafe ve bir dilim keki hakettigimi dusunuyorum
20150311_145953.jpg

Kekim pisti
corbamda
guvecimde
miraci uyutuyom
sonra salatami yaparim
pilav en son
Bir fincan nescafe ve bir dilim keki hakettigimi dusunuyorum
Eki Görüntüle 1451004
Hakettin hakettin :KK70:ben bu muhabbeti çok seviyom yaa derosssss bugun ne hakettin dimedin hicc huuu bak sevinc kek haketmis ayy sahi ben bi ev supurdum baskada bisey yapmadim bugun hicbisey haketmedigimi dusunuyorum :KK48:

Ben dün fırında kirmizi biberli soganli çupra , pirinc pilo ortaya mevsim salata limonlu roka ve limonata yapmistim. Dünden pilav kaldi yanina ne yapsam bilmiyorum

Basoo işi sormuşsun zaten kötü geçtiğini söylemiştim, arayacaklarını hiç sanmam.Bir yer daha vardı ama onunlada ben görüşmeye gitmedim.

X