Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Lilydodo hayatım sana kısaca dodo diyebilir miyim.
istemezsen lily diyeyim
yada liloş bu güzel oldu bence liloş.

ben senin kaynanandan çektiğin kadar kendi kaynanamdan çekmiş olmasam da her akşam fikirsizce gelmesi
gözümün onunde topuklarını kart kurt kaşıyıp ölü derilerini kanepenin üstüne yerlere döküyor olması hayli çıldırtıyor beni.

kadın yaz kış çorapsız geziyo nalet olsun
menepoza giriyorum galiba diyo yanıyomuş güüya.
ben evlendiğimden beri menopoza giriyo, giremedi gitti giremiyesize

başak çok iğrençmiş kız senin kaynanan

benimkiler temizlik hastası bu tür şeyleri hiç yapmazlar yapanada sinir olurlar şöyle diyim üzerinde bi tane saç kılımı var ona bile dikkat eder alır hemen çöpe atarlar sonrada ellerini hemen yıkarlar herkesin bir huyu var işte benimkiler aşırı titiz

Eki Görüntüle 1450230
kızlar bu akşamki yemek masamız
:nazar:Masallah :nazar: bende haftasonu yapicam cumartesi
Lilydodo hayatım sana kısaca dodo diyebilir miyim.
istemezsen lily diyeyim
yada liloş bu güzel oldu bence liloş.

ben senin kaynanandan çektiğin kadar kendi kaynanamdan çekmiş olmasam da her akşam fikirsizce gelmesi
gözümün onunde topuklarını kart kurt kaşıyıp ölü derilerini kanepenin üstüne yerlere döküyor olması hayli çıldırtıyor beni.

kadın yaz kış çorapsız geziyo nalet olsun
menepoza giriyorum galiba diyo yanıyomuş güüya.
ben evlendiğimden beri menopoza giriyo, giremedi gitti giremiyesize

Canim yaa:) esim cocuk diye yanip tutusuyorda bende is yok Rabbim insallah aratmadan verir.
Lilos guzel oldu bence:) ah canim bu kayinvaldeler benimki cok fena cok... esimi cok kiskaniyor sanki kumasiyim kadinin bana inat kadin yemeden icmeden kesildi zayiflicam diye:KK70:amann onceden cok agliyordum ben ne yaptim bu kadina neden beni sevmiyor diye simdi umursamiyorum.
Bu arada yuzme kursuna yazildim bugun basliyorum zaman gecmiyo yoksa:KK17: gorusuruz

Ohhh ellerine saglik hayatimmm

Insallahhhh olumlu sonuc alirsin aferin o kocaya

ayyyyy igrenc yaaa bizimkide ne bulsa disini kurdalar dikis diktigi igne dantel mili iyyyyy birde sirtina ter bezi koyar cok terliyormus onuda saga sola atar kurusun diye deli olurum

Bebek olunca akan sular duruyo onun icin:) benim kayinvaldem degilde esimin anneannesi yapiyor bunlari, kayinvaldem cok genc 44 yasinda :mad:

başak çok iğrençmiş kız senin kaynanan

benimkiler temizlik hastası bu tür şeyleri hiç yapmazlar yapanada sinir olurlar şöyle diyim üzerinde bi tane saç kılımı var ona bile dikkat eder alır hemen çöpe atarlar sonrada ellerini hemen yıkarlar herkesin bir huyu var işte benimkiler aşırı titiz
güüya çok temiz titiz diye geçinir, ,
zaten evlerinde hep Bi koku var bayıltan bi koku.
ayağına takılan çoluğu yok çocuğu yok
evi hep pis, günlerce süpürge açmaz
mutfak dolapları yağ içinde
buzdolabinin içiyse çarşamba pazarı kadar karışık ve pis.
keşke titiz olsaydı bari benm evde öyle pislikler yapmazdı
tiksinç kadın

Ohhh ellerine saglik hayatimmm

Insallahhhh olumlu sonuc alirsin aferin o kocaya

ayyyyy igrenc yaaa bizimkide ne bulsa disini kurdalar dikis diktigi igne dantel mili iyyyyy birde sirtina ter bezi koyar cok terliyormus onuda saga sola atar kurusun diye deli olurum
iıyyyk terli bezini oraya buraya mı seriyo ooğğ
seninki de az değilmiş
ben çay içerken çay kaşığının arkasıyla kulağını karıştıran kaynana gördüm
öff ne kadar fikirsiz bunlar yaa
yuzunede soyleyemiyosun.
artık bigun dellenip soyliycem

Basak gecenin o saatinde napiyordun merak ettim valla yorgunluktan saat 10.30 sizmisim ben
kız ben hep o saatlerde yatıyım sankim ilk kez gördün.
çoluk çocuk uyuduysa işlerinde bittiyse erkenden sızarsın tabii
benim oğlan 1de uyudu, bende işlerimi halledip anca yatıyorum işte

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:böööööööööğğğğğgggg:KK70::KK70::KK70:

ıyyykkkkkkkkkk:63:

belki başakta ilerleyen saatlerde senin yaptığını yapmıştır:KK70:

günaydın sen geceden kalmasın bebişim:KK22:
yokkız nerde yorgunluktan yatakta zor donüyom sağa sola.
zati benm herif bizi beklemez yatar o.
rahatından odun veremez

Canim yaa:) esim cocuk diye yanip tutusuyorda bende is yok Rabbim insallah aratmadan verir.
Lilos guzel oldu bence:) ah canim bu kayinvaldeler benimki cok fena cok... esimi cok kiskaniyor sanki kumasiyim kadinin bana inat kadin yemeden icmeden kesildi zayiflicam diye:KK70:amann onceden cok agliyordum ben ne yaptim bu kadina neden beni sevmiyor diye simdi umursamiyorum.
Bu arada yuzme kursuna yazildim bugun basliyorum zaman gecmiyo yoksa:KK17: gorusuruz
kaynananda gelmesin peşinden dikkat et:KK70:

Bebek olunca akan sular duruyo onun icin:) benim kayinvaldem degilde esimin anneannesi yapiyor bunlari, kayinvaldem cok genc 44 yasinda :mad:
ayy seninki de çok gençmiş kuzum ya
genç kaynana daha zor oluyo
yaşlı olsa yine sevimli, merhametli, düşünceli olabiliyor
genç kaynoşlar çok fena:63:

Günaydın kızlar hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için... alış dis çıkartıyor yine gece uyumadi....ateşi çıktı. O yüzden şimdide huzursuz biraz. O huzursuz olunca bende mutsuzum.
sizler?
Nassiniz bakeeem?

Günaydın kızlar hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için... alış dis çıkartıyor yine gece uyumadi....ateşi çıktı. O yüzden şimdide huzursuz biraz. O huzursuz olunca bende mutsuzum.
sizler?
Nassiniz bakeeem?
Gunaydin cnmmmm bizde tik yok hala dis gelemedi gitti

sağol canım

yap sende güzel oluyor

güüya çok temiz titiz diye geçinir, ,
zaten evlerinde hep Bi koku var bayıltan bi koku.
ayağına takılan çoluğu yok çocuğu yok
evi hep pis, günlerce süpürge açmaz
mutfak dolapları yağ içinde
buzdolabinin içiyse çarşamba pazarı kadar karışık ve pis.
keşke titiz olsaydı bari benm evde öyle pislikler yapmazdı
tiksinç kadın

ııııııııy iğrenç yaaaaaa
aslında temizlikde pislikde insanın ruhunda olacak yoksa ne desen nafile

Uzumlu cevizli kek yaptim bir dilim yerim bende aksama abim gelecek :110: benim belalimda bu ayy birde hafta sonu sizdeyim diyor insan bir sorar musaitmisiniz evdemisiniz dedim pesssd

Uzumlu cevizli kek yaptim bir dilim yerim bende aksama abim gelecek :110: benim belalimda bu ayy birde hafta sonu sizdeyim diyor insan bir sorar musaitmisiniz evdemisiniz dedim pesssd

ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden

abinle aynı yerdemi kalıyosunuz canım kazan yapan abinmi bu gelsin kız nolacak bende kardeşime yalvarıyorum izin alda gel çok özledim diye ama o izinimiz yok dşyor çünkü izinlerini kaynana tarafında kullandılar bide kaynanasıgil bana 3 - 4 saat uzaklıkta bir şehirdeler izin alsalar gelin kesinlikle annemlerde kalacaz diye diretiyor geçen sene bir ay gelinin annesigilde kaldılar en azından üçgünde gelin bende kalın dedim gelin hanım olmaz izinimiz bitti dedi kardeşimde abla sanada başka zaman geliriz dedi çok kırılmıştım yeğenimi en son üç aylıkken gördüm :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

X