Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Idrarda koku varmi dedi esimde var dedi birde cukunun ucu kizarikti o yuzden istedi
cukunu yıka çimdirirkene mikrop kaptırma çicuğa

ben 26 yasındayım. birbucuk yıl oldu evleneli

doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum cevapları:) 26 yasındayım bırbucuk yıllık evliyim..herseyi yerim aslında özellikle sebze etle aram yok bıde sut falan tadını bıle bılmem:) ekim ayından beri calışmıyorum mesela ondan once 7 yıllık bı calışma hayatım var bu gebelikler benı cok yordu:KK43:

bu arada vicut ısısı duserse adet olurmussun dusmesse gebe dio nette ilk iki gebeliğimi oyle anlamıstım ben ama artık hersey ters gittinden bılemiyorum:KK43:Allah beterinden saklasın....
hayvanlara bayılırım hem kedim hem köpeğim var cokta anlarım sagıktan bı sorununuz olursa sorun 4 yıldır veteriner asistanlığı yapıyorum
aaaa hem kedin hem kopeğinmi var
nasıl geçiniyorlar Bi evde.
biliyomusun ben hiçç sevmem hayvan, yaklaşamam yani.
uzaktan severim yeter benm için.
hele kopekten çok korkarım.

yeni,evliymişsin kuzum. Baştan beri korunmadınız hiç heralde

cukunu yıka çimdirirkene mikrop kaptırma çicuğa

aaaa hem kedin hem kopeğinmi var
nasıl geçiniyorlar Bi evde.
biliyomusun ben hiçç sevmem hayvan, yaklaşamam yani.
uzaktan severim yeter benm için.
hele kopekten çok korkarım.

yeni,evliymişsin kuzum. Baştan beri korunmadınız hiç heralde
:))) kopegim 10 yıldır benimleydı ama kayıp oldu calındı sanırım cok uzhunum:
korunduk hep 2 defa korunmadım ikisinde hamile kaldım ama malesef sonuc husran:KK43:

:))) kopegim 10 yıldır benimleydı ama kayıp oldu calındı sanırım cok uzhunum:
korunduk hep 2 defa korunmadım ikisinde hamile kaldım ama malesef sonuc husran:KK43:
çok iyi anlasıyorlardı kedim 4 yıldır biizmle :) ben suna inanıyorum ki birbiriyle anlasamayan tek canlı ınsan hayvanlar bunu oğrtti bana

çok iyi anlasıyorlardı kedim 4 yıldır biizmle :) ben suna inanıyorum ki birbiriyle anlasamayan tek canlı ınsan hayvanlar bunu oğrtti bana
ne kadar güzel bişi öğretmişler gerçekten çok haklısın tatlım
inşallah üçüncüsü de aynı şeyi yaşamazsın cnm.
evdemisn şimdi çalışmıyormusun

evet calısmıyoum bu arada bugun hastalandım...hıc boyle gecikmemişti sanırım hormanlarımda kafayı yedi
evet cnm normaldir hormonlar şaşırıyor boyle
psikolojik olarak ta etkileniyor hormonlar
neyse Bi dahaki aya bakıcaz artık ama pardon korunuyodunuz dimi.
mola mı verdiniz şimdilik

Sevoş kıız nerelerdesin haber de vermedin vardınmı
kardeşin nasıl
kurban ne zaman kesiliyi

evet cnm normaldir hormonlar şaşırıyor boyle
psikolojik olarak ta etkileniyor hormonlar
neyse Bi dahaki aya bakıcaz artık ama pardon korunuyodunuz dimi.
mola mı verdiniz şimdilik
aynen korunuyoruz korkuyorum cunkı hiç bir sebeb bulamadılar yine aynı sey olucak diye cok endişeliyim...tam anlamıyla tekrar bi arastırma yaptırmak istiyorum

kızlar ablamlar geldi arkadaşlaıyla beraber dün gece bizde kaldılar çocukları uyutup çıktık gece geç döndük yattık sabah kahvaltı yapıp yine çıktık döndük yemek hazırladım yedik biraz önce gittiler kocişte işe gitti heryerim ağrıyor yorucu ama eğlenceliydi ben yokken pek ilerlememiş sayfalar
SEVİNÇÇ çok geçmiş olsun canım miroya neyseki önemli birşey yokmuş diş çıkana kadar artık kuzum biranönce toparlar inşallah Allah kabul etsin iyi yolculuklar canım:KK60:
BEYDAĞLI eşine geçmiş olsun canım son senelerde griplerde mikroplarda bir tuhaflaştı ağırlaştı diye düşünüyorum bi aldınmı aylarca sürüyo etkisi şöyle 1 hafta yaıp çakı gibi kalkardık eskiden şimdi yaştan mı geç iyileşiyoruz bu mikroplar mı evrim geçirdi bilmiyorum Allah beterinden korusun sağlıktan ayırmasın
BAŞAKK kolay gelsin canım bende şuan aynı durumdayım kalabalıktık ve geztik yatılı misafir benimde ev iyi bir temizlik ister artık
SARA canım sen nasıl oldun :KK15:
DEROŞŞ kuzum toparladın mı iyice alıştın mı iki bebişle hayat nasıl gidiyor misafirimin emekleyen bebişi vardı aklıma geldin Allah kolaylık versin canım

kızlar ablamlar geldi arkadaşlaıyla beraber dün gece bizde kaldılar çocukları uyutup çıktık gece geç döndük yattık sabah kahvaltı yapıp yine çıktık döndük yemek hazırladım yedik biraz önce gittiler kocişte işe gitti heryerim ağrıyor yorucu ama eğlenceliydi ben yokken pek ilerlememiş sayfalar
SEVİNÇÇ çok geçmiş olsun canım miroya neyseki önemli birşey yokmuş diş çıkana kadar artık kuzum biranönce toparlar inşallah Allah kabul etsin iyi yolculuklar canım:KK60:
BEYDAĞLI eşine geçmiş olsun canım son senelerde griplerde mikroplarda bir tuhaflaştı ağırlaştı diye düşünüyorum bi aldınmı aylarca sürüyo etkisi şöyle 1 hafta yaıp çakı gibi kalkardık eskiden şimdi yaştan mı geç iyileşiyoruz bu mikroplar mı evrim geçirdi bilmiyorum Allah beterinden korusun sağlıktan ayırmasın
BAŞAKK kolay gelsin canım bende şuan aynı durumdayım kalabalıktık ve geztik yatılı misafir benimde ev iyi bir temizlik ister artık
DEROŞŞ kuzum toparladın mı iyice alıştın mı iki bebişle hayat nasıl gidiyor misafirimin emekleyen bebişi vardı aklıma geldin Allah kolaylık versin canım
canim yorucu ama güzel tabi...
canim çıkıyor ama çok şükür Rabbime Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah
bazen diyorum hangi akla hizmetle bu kadar erken ikinciyi düşündüm ben diye düşünmeden edemiyorum... ama zamanda geliyor iyi ki olmuş Allahıma şükürler olsun

sağol canım,öksürüğü geçmedi ama bugün daha iyi işine gitti şükürler olsun..

Dun aksam 8 de ewe geldik abimde bizimle geldi marasta calisiyorya yemektu banyoydu caydi cicuklardi derken saat 12 de kendimi yataga zor attim cok yorucu oluyorr

X