Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun saros? Geçtimi miden?
hiç mi uyumuyir bence distendir çocuk zorlaniyo bizimkisi de gece 20 defa uyanıyor AlisMiraci dr getirdik cocuk uykuyu kaybettii
iyi olmana sevindim kuzumdaha iyiyim canım sağolasın
yok benimde hep aklıMDA bende merak ediyorum.. gerçi face den yazarım face i normalde daha çok kullaniyo bi haber alırızkızlar nazemirle konuşan varmı aranızda neden gelmiyor neler yapıyor kolonoskopi yaptıracaktı hem merak ediyorum hemde kızıyorum insan bi haber verir dimi
hayırdır canım rahatsızmı
kesin dis bence 15 aydır çekiyorumO degilse kesin disten dedi dr
bu arada cocuk mevzuunu benim herifte kapatti Rabbim bunlara saglikli sihhatli uzun omurler versin olmayanlarada nasip etsin
kesin dis bence 15 aydır çekiyorum
Buarada amin canim
Biraz zaman geçsin bi kız ister eşinde
Piposuna poşet mi taktilar Miro'nun? Su içiyo mu hiç ?Cnm idrarindada koku var babasi ise gitti oglan isemedi aksam tekrar takacagiz
yok annem benimde tahammulum kalmadi
Evet cnm poset yapistirdikPiposuna poşet mi taktilar Miro'nun? Su içiyo mu hiç ?
atrsleniyor zaten biz disten diyordukIdrarinda enfeksiyon olsa atesde yapar
O degilse kesin disten dedi dr
bu arada cocuk mevzuunu benim herifte kapatti Rabbim bunlara saglikli sihhatli uzun omurler versin olmayanlarada nasip etsin
Canim cok sıkkın enerjim de moralimde sifirrr
![]()
Uyudu sukur yayla corbasi koydum oglanda yer bizde yerik birde yapabilirsem kiymali makarna yaparim![]()
Saol cnmidrar yollarında enfeksiyon olabilir sevinç geçmiş olsun canım
Evet ya Allah beterinden esirgesin ne bu boyleal benden de o kadar bu seneyi hiç sevmedim inşallah önümüzdeki güzel günler içindir bu sıkıntılar
bende yesil sogani cok sewerimyeterde artar bile
benimde patates yemeğim var yanınada makarnamı yapsam bol salçalı canım çekti zaten ağzımın tadı yok bari midemin tadı olsun bide yeşil soğan yanına ooooh mis
sol kolum ağrıyoduya şimdi sağ kolumda başladı bence stres romatizması dedikleri şeyden bu bazen herşeyi boş ver kızım diyorum kendime ama bu ev hem çok güzeldi hemde iş yerime çok yakındı çok rahattım ama olmayınca yapacak bişey yok kendi kendime diyorumki herşey düzelirde ben hasta olsam dahamı iyi olur ama beş dakka sonra kendimi yine düşünürken buluyorum![]()