Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nazemirle konuşan varmı aranızda neden gelmiyor neler yapıyor kolonoskopi yaptıracaktı hem merak ediyorum hemde kızıyorum insan bi haber verir dimi

Miraci dr getirdik cocuk uykuyu kaybettii
hiç mi uyumuyir bence distendir çocuk zorlaniyo bizimkisi de gece 20 defa uyanıyor Alis

daha iyiyim canım sağolasın
iyi olmana sevindim kuzum

kızlar nazemirle konuşan varmı aranızda neden gelmiyor neler yapıyor kolonoskopi yaptıracaktı hem merak ediyorum hemde kızıyorum insan bi haber verir dimi
yok benimde hep aklıMDA bende merak ediyorum.. gerçi face den yazarım face i normalde daha çok kullaniyo bi haber alırız

O degilse kesin disten dedi dr :KK51:

bu arada cocuk mevzuunu benim herifte kapatti Rabbim bunlara saglikli sihhatli uzun omurler versin olmayanlarada nasip etsin
kesin dis bence 15 aydır çekiyorum
Buarada amin canim
Biraz zaman geçsin bi kız ister eşinde

Uyudu sukur yayla corbasi koydum oglanda yer bizde yerik birde yapabilirsem kiymali makarna yaparim :KK51::KK51:

yeterde artar bile

benimde patates yemeğim var yanınada makarnamı yapsam bol salçalı canım çekti zaten ağzımın tadı yok bari midemin tadı olsun bide yeşil soğan yanına ooooh mis

sol kolum ağrıyoduya şimdi sağ kolumda başladı bence stres romatizması dedikleri şeyden bu bazen herşeyi boş ver kızım diyorum kendime ama bu ev hem çok güzeldi hemde iş yerime çok yakındı çok rahattım ama olmayınca yapacak bişey yok kendi kendime diyorumki herşey düzelirde ben hasta olsam dahamı iyi olur ama beş dakka sonra kendimi yine düşünürken buluyorum :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

idrar yollarında enfeksiyon olabilir sevinç geçmiş olsun canım
Saol cnm
al benden de o kadar bu seneyi hiç sevmedim inşallah önümüzdeki güzel günler içindir bu sıkıntılar
Evet ya Allah beterinden esirgesin ne bu boyle
yeterde artar bile

benimde patates yemeğim var yanınada makarnamı yapsam bol salçalı canım çekti zaten ağzımın tadı yok bari midemin tadı olsun bide yeşil soğan yanına ooooh mis
bende yesil sogani cok sewerim

Cnm dikkat et kendine ne kadar kendimizi paralasakta hersey olacagina variyor

sol kolum ağrıyoduya şimdi sağ kolumda başladı bence stres romatizması dedikleri şeyden bu bazen herşeyi boş ver kızım diyorum kendime ama bu ev hem çok güzeldi hemde iş yerime çok yakındı çok rahattım ama olmayınca yapacak bişey yok kendi kendime diyorumki herşey düzelirde ben hasta olsam dahamı iyi olur ama beş dakka sonra kendimi yine düşünürken buluyorum :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Back