Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevoş ben bişi istediğimde herüfü senin gibi çarpışmalarla gece mesaileriyle kandırmama gerek olmiyi
ne istesem aliyi:110:

Saros ev isini ne yaptin cnm

daha belli değil caım 15 güne kadar elli olacak bekliyoruz

eti o kadar sevmeme rağmen bende hiç taze et yiyemem,helede gözümün önünde keserlerse hiç yiyemem..kurban bayramlarında nerdeyse hiç et yemem:110:

savul:110:

hayırlı olsun,ne zaman gelirki:110:

ve aleyküm selam bidenem:KK19:

hee ne yaptı acaba,çalışırken ev aramak ve taşınmakda daha zor..

belli değil canım henüz

Selam kızlar
Sarılık için cevap gelmedi
hemşire dedi kötü bişey yoktur muhtemelen yoksa ararlardi seni dedi

Sizler Nasılsıniz?

gözün aydın canım sonuçların temiz çıkmış

Şimdi geldi fonlarım kızlar teşekkür ederim.
kısa tüle olmaz ama napim sevoş şuanda yapabileceğim ancak bu. 125.cmlik fonlar iki tanede kırlent ikide renso 70ye aldım hepsini.
dışarda bu fiyata almak mümkün değil.
şimdi taktım harika oldu çok şükür pişman olmadım kumaşı falan çok güzel adamların ellerine sağlık, çok şükür Rabbimde, Akşam çekcem resmini gündüz güneş vuruyo çekilmiyor..
akşam koycam resmini inşallah .
sevoş herifi kandırmama gerek yoktuki zati izin vermişti ben Bi turlu rengine karar veremiyodm. Ankara dan geldiğimde baktım ki herif holdeki halıyı odaya sermiş. Güzelde olmuştu, hemen mürdüm e karar verdim

güle güle kullan canım

kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var

hafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum

bu hafta sonuda Allahın izniyle evde Kuran - Kerim okutacam

misafirlere menü olarak da

bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava
kola ve fanta ikram edecem

sizce nasıl menüm fikirlerinizi bekliyorum

ne olsun canım debeleniyorum çocuklarla..
Selam tekrardan kızlar nasılsınız ? Birkaç gündür başağrısı çekiyorum, 2 çocuk çok yorucu oluyo... Siz napıyonuz ? BAŞAK perdelerin hayırlı olsun tatlım
Duman canım nasılsın. Demek iki çocuk yorucu oluyor. Bende perşembe günü sezaryen oluyorum. Şimdiden kara kara düşünüyorum

hafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum

bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava

ellerine sağlık canım menü süper bu arada :kk77::kk77:

kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
canım canını sıkma düzelir inşallah ilaçlarını düzenli al :KK60:

kızlar annemin bankada işleri vardı onları hallettik ordanda pazarı gördük geldik birazdan gidip oğlanı okuldan alıcam sonrada lahana sarması sarıcam çorba yapıcam pırasa yapıcam temizlik yine kaldı deliricem ya akşamdan ütü ve banyo wc yapıyım da bari süpür sil yarın sabah artık inşallah bugün yapacakktım annem son gün bankaya para yatırmam lazım dedi onunla çıktım ee pazarda görünce kaldı yine işler

Gecmis olsun cnm d vitamini eksikligi gebelik icin riskli bir durum ama ignelerle duzelir insallah yengemde kullanmisti

bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava

Ellerinize saglik cnm
menude guzel ve yeterli bence
benimde miracin dogumgununden once
kadin alip evi temizletmem gerekiyor
ne olsun canım debeleniyorum çocuklarla..
Selam tekrardan kızlar nasılsınız ? Birkaç gündür başağrısı çekiyorum, 2 çocuk çok yorucu oluyo... Siz napıyonuz ? BAŞAK perdelerin hayırlı olsun tatlım

offf dumosum offff valla bende cok yoruluyorum mirac ayaklandi bir dk durmuyor abisi oglen okuldan geliyor
bunlari doyur birinin dersi birinin uykusu ev isleri valla belim ve dizlerim cok agriyor

X