Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar
Sarılık için cevap gelmedi
hemşire dedi kötü bişey yoktur muhtemelen yoksa ararlardi seni dedi
Sizler Nasılsıniz?
sağol aşkımBasos hayirli olsun gule gule kullan
Sevoş ben bişi istediğimde herüfü senin gibi çarpışmalarla gece mesaileriyle kandırmama gerek olmiyi
ne istesem aliyi
Sevoş ben bişi istediğimde herüfü senin gibi çarpışmalarla gece mesaileriyle kandırmama gerek olmiyi
ne istesem aliyi
kirkiniz ne zaman cikiyi sen ondan hbr ver
Saros ev isini ne yaptin cnm
eti o kadar sevmeme rağmen bende hiç taze et yiyemem,helede gözümün önünde keserlerse hiç yiyemem..kurban bayramlarında nerdeyse hiç et yemem
savul
hayırlı olsun,ne zaman gelirki
ve aleyküm selam bidenem
hee ne yaptı acaba,çalışırken ev aramak ve taşınmakda daha zor..
Selam kızlar
Sarılık için cevap gelmedi
hemşire dedi kötü bişey yoktur muhtemelen yoksa ararlardi seni dedi
Sizler Nasılsıniz?
Şimdi geldi fonlarım kızlar teşekkür ederim.
kısa tüle olmaz ama napim sevoş şuanda yapabileceğim ancak bu. 125.cmlik fonlar iki tanede kırlent ikide renso 70ye aldım hepsini.
dışarda bu fiyata almak mümkün değil.
şimdi taktım harika oldu çok şükür pişman olmadım kumaşı falan çok güzel adamların ellerine sağlık, çok şükür Rabbimde, Akşam çekcem resmini gündüz güneş vuruyo çekilmiyor..
akşam koycam resmini inşallah .
sevoş herifi kandırmama gerek yoktuki zati izin vermişti ben Bi turlu rengine karar veremiyodm. Ankara dan geldiğimde baktım ki herif holdeki halıyı odaya sermiş. Güzelde olmuştu, hemen mürdüm e karar verdim
ne olsun canım debeleniyorum çocuklarla..selammm hoşgeldin ne var ne yok dumoşşş
Duman canım nasılsın. Demek iki çocuk yorucu oluyor. Bende perşembe günü sezaryen oluyorum. Şimdiden kara kara düşünüyorumne olsun canım debeleniyorum çocuklarla..
Selam tekrardan kızlar nasılsınız ? Birkaç gündür başağrısı çekiyorum, 2 çocuk çok yorucu oluyo... Siz napıyonuz ? BAŞAK perdelerin hayırlı olsun tatlım
ellerine sağlık canım menü süper bu aradahafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum
bu hafta sonuda Allahın izniyle evde Kuran - Kerim okutacam
misafirlere menü olarak da
bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava
kola ve fanta ikram edecem
sizce nasıl menüm fikirlerinizi bekliyorum
canım canını sıkma düzelir inşallah ilaçlarını düzenli alkızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
Gecmis olsun cnm d vitamini eksikligi gebelik icin riskli bir durum ama ignelerle duzelir insallah yengemde kullanmistikızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
Ellerinize saglik cnmhafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum
bu hafta sonuda Allahın izniyle evde Kuran - Kerim okutacam
misafirlere menü olarak da
bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava
kola ve fanta ikram edecem
sizce nasıl menüm fikirlerinizi bekliyorum
ne olsun canım debeleniyorum çocuklarla..
Selam tekrardan kızlar nasılsınız ? Birkaç gündür başağrısı çekiyorum, 2 çocuk çok yorucu oluyo... Siz napıyonuz ? BAŞAK perdelerin hayırlı olsun tatlım
ellerine sağlık canım menü süper bu arada
canım canını sıkma düzelir inşallah ilaçlarını düzenli al