Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kizzzz yogunluktan hbr edemedim biz 5 kardesiz hepimiz bir araya geldik kurbani pazar gunu kesti nisanlisida geldi kolu duzeliyorda eli ve parmak uclari korkuncccc:KK42:

gunaydin cnm:KK36:
bununla atlattığına şükretmek gerek
inşallah geçer elleride
Allah kabul etsin kurbanınızı

Sara nasil oldun cnm tamamen duzeldinmi

deros sarilik sonucunuz cikmadimi hala

beydos herif ise gitmis gozunaydin

basos pasak temizleme isi bittimi :110:

Bafs napiyon gizzzz

Bafs napiyon gizzzz
pestilim çıktı 2 günde bi yandan misafir ağırla bi yandan gezdirr hem evde hem dışarda sürekli hareket aksiyonn çokk yorulmuşum dün akşam misafirleri uğurladım kocişide işe uğurladım evi şöyle bi arkalarından topladım yattım azcık sonra çayımı aldım 2 günün acısını çıkardım saat 3 e kadar kaçırdığım dizilerimi izledim sonra kociş geldi yatamadık :oops::oops:sabaha karşı uyumuşum :oops: bugünde geç uyandım anca nevresimleri yıkadım annem dışarda işi vardı oğlan okula gitti kocişle ev bize kaldı :oops::oops: sonra onlar gelmeden çimdik dışarda işler vardı onları hallettik gelirkende kebabçıdan yimek söledik yemeği yedim çayı içtik yattım accık yeni kalktım misafir ertesi yorgunluk dinlenmece ee artık nasipse yarın dip bucak temizlik var oğlana babası ders çalıştırıyo bende size bakıyım dedim oyy bi sordun yazmışım da yazmışım rapor verdim :KK48::KK48: hee bide seni özledim :KK19:

aynen korunuyoruz korkuyorum cunkı hiç bir sebeb bulamadılar yine aynı sey olucak diye cok endişeliyim...tam anlamıyla tekrar bi arastırma yaptırmak istiyorum
eee anlat kuzum ne var ne yok başka
hayatında çok fazla kafaya takınca çok etkileniyor insan.
yaşın ortalamaya göre geç değil.
ama inşallah çok bekletmez bebeğiniz. Eşinde çok istiyormu
noldu gız patlak göz gibi baktın.
----

ayy kızlar netten fon perde siparişimi verdim
mürdüm rengi iki tanede kırlent kırlentleri berjerlere koycam yeter
iki tanede renso. Yarın gelirler muhtemelen
inşallah güzel olur bakakta gorek

pestilim çıktı 2 günde bi yandan misafir ağırla bi yandan gezdirr hem evde hem dışarda sürekli hareket aksiyonn çokk yorulmuşum dün akşam misafirleri uğurladım kocişide işe uğurladım evi şöyle bi arkalarından topladım yattım azcık sonra çayımı aldım 2 günün acısını çıkardım saat 3 e kadar kaçırdığım dizilerimi izledim sonra kociş geldi yatamadık :oops::oops:sabaha karşı uyumuşum :oops: bugünde geç uyandım anca nevresimleri yıkadım annem dışarda işi vardı oğlan okula gitti kocişle ev bize kaldı :oops::oops: sonra onlar gelmeden çimdik dışarda işler vardı onları hallettik gelirkende kebabçıdan yimek söledik yemeği yedim çayı içtik yattım accık yeni kalktım misafir ertesi yorgunluk dinlenmece ee artık nasipse yarın dip bucak temizlik var oğlana babası ders çalıştırıyo bende size bakıyım dedim oyy bi sordun yazmışım da yazmışım rapor verdim :KK48::KK48: hee bide seni özledim :KK19:
ellerine saglik cnm kolay gelsin bende seni ozledim :KK19:
----

en kisa zamanda tullerde degisir annem kisa tule fon perde hic gormedim insallah iyi olur resim ataydin bizde goreydik herifi ne yaptinda kandirdin:110: hayirli olsun

Yokkizzzz indirmedim taze et yiyememki ben:110:
eti o kadar sevmeme rağmen bende hiç taze et yiyemem,helede gözümün önünde keserlerse hiç yiyemem..kurban bayramlarında nerdeyse hiç et yemem:110:

Bafs napiyon gizzzz
savul:110:
----

hayırlı olsun,ne zaman gelirki:110:
ve aleyküm selam bidenem:KK19:
Saros ev isini ne yaptin cnm
hee ne yaptı acaba,çalışırken ev aramak ve taşınmakda daha zor..

Şimdi geldi fonlarım kızlar teşekkür ederim.
kısa tüle olmaz ama napim sevoş şuanda yapabileceğim ancak bu. 125.cmlik fonlar iki tanede kırlent ikide renso 70ye aldım hepsini.
dışarda bu fiyata almak mümkün değil.
şimdi taktım harika oldu çok şükür pişman olmadım kumaşı falan çok güzel adamların ellerine sağlık, çok şükür Rabbimde, Akşam çekcem resmini gündüz güneş vuruyo çekilmiyor..
akşam koycam resmini inşallah .
sevoş herifi kandırmama gerek yoktuki zati izin vermişti ben Bi turlu rengine karar veremiyodm. Ankara dan geldiğimde baktım ki herif holdeki halıyı odaya sermiş. Güzelde olmuştu, hemen mürdüm e karar verdim

Deroşcum sonucunuz iyi demek ki bişi dememişler. Ama yine de insan Bi haber verir sonucun iyi olduğunu söyler. Sanki benzin yakıyolar

X