- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
Ciflesin bakim cizik kaliyomu beyaz ise cifleniyo
cif benimde en büyük yardımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciflesin bakim cizik kaliyomu beyaz ise cifleniyo
Gunaydin cnmgünaydın kızlar
menü çok güzelmiş ama akşam için ağır olmamışmı biraz hem pilav hem lahmacun hem paça ki paça yağlı olur kadayıf yokmuydu canım bunların üstüne bide kadayıf oooooh gelsin kilolar
çok kötü durmuyor ama ben bildiğim için mutfağa her gittiğimde gözüm oraya takılıyor,yani uzaktan bilmeyen biri baksa görmez...Beydooş dolabına çok üzüldüm ya bide yeniydi üstelik tüh
belki boyanıyodur
çok kotu duruyosa Bi çaresi olmalı
nasıl yani cif nasıl düzeltirki onu,adamlar satarken inokx temizleyici haricinde başka temizleyiciler çizer demişti..gerçekten düzeltirmiBeydos o cizilen yeri ufak ufak cifle duzelir canim
akşam için çok ağır ve alakasız bir mönüEwe geldik borulcenin kaynosu kayinbabosuda adanadan gelmis onlarda vardi borulce herifi biz kaynosgil 3 cocuk
pacanin yanina
hindili pilav
lahmac
zalata
hadi hayırlısı canım bence güzel bir karar olmuş..Kızlar nerdesiniz bugün çok iyi bir referans buldum evin arkasındaki hastaneye is basvurusu için gideceğim inşallah olur oglan tüm gün okulda zaten annem bakacak işe girersem birden karar verdim hayırlı olur insallah önümüzdeki günlerde görüşmek için gitmeyi düşünüyorum
aaa çok iyiyimiş başak ama renk farklılığı yapmazmı acaba,ya öyle olursa ..yinede herife söyleyeyim de baksın ,sağol canımyıllar sonra yeni bir eşya aldık burnumuzdan getirdiler..geçen börülcede geldiğinde kızıyla birlikte elleriyle şöööylee bir sıvazladılar dolabı niye böyle yapıyorlar anlamıyorum ..iyiki bütün evi değişmedik karı çatladı resmen illa gidip aynı bulaşık makinesini alacakmış..hatta korunmayı bıraktığımızı duyunca acaba bendemi bıraksam hamile kalırmıyımki diyor...üç çocuğu var ve kendisi benden 6 yaş büyükBeydoş senin için bunu buldum
artık üzülmene gerek yok.
Sizlere önerimiz büyük marketlerin otomobil bölümlerine uğrayıp arabalar için satılmakta olan çizik kapatıcılardan almanızdır. Bu ürünler kalem ya da küçük bir fırçayla birlikte tüp içerisinde satılmaktadır. Ürünü uyguladığınız zaman çiziğin kolayca yok olduğunu göreceksiniz. Derin çizikler içinse, ürünün üzerindeki kullanma talimatını uygulayarak bir kaç kez işlem yapmanız gerekebilir.
İsmine halen “beyaz eşya “ demekle birlikte günümüzde bu eşyaların renklileri de artık mevcut. En güzellerinden bir tanesi de siyah parlak eşyalar. Modern mutfaklarda gerçekten çok şık ve elegan duran bu ürünler de çiziklerden nasibini alabiliyor. Böylesi durumlarda imdada yine marketlerin otomobil reyonları yetişiyor. Bu reyonlardan alacağınız pasta cila ile üründeki çizikler tarihe karışacaktır. Bu sayede çizilmiş buzdolabı kapaklarınız pırıl pırıl ve ilk günkü gibi olacaktır.
beyaz değildi unuttunmuyani sadece beyazlardamı geçerli cifCiflesin bakim cizik kaliyomu beyaz ise cifleniyo
günaydın canımgünaydın kızlar
herif hayla hasta ve evdeBeydos herif nasil oldu
Deroş sen nasil oldun cnm atarli
Saros yarim litre su ictim ogleden sonra tikaniyom hic icemiyom
Gunaydin cnm
kadayif vardi olmazmi cnm paca icmedim 3-4 kasik pilav ve salata yedim bir tanede lahmaç
bir kucuk dilim kadayif ben sunu anladimki saros emzirdigim icin kilolar ustume yapisti hayatimin hic bir doneminde bu kiloyu gormedim buyuk oglan emmedigi icin en fazla 6 ayda eski kilomdan bile zayiftim saglik olsun
Gecmis olsun beyaz olanlar icin gecerli cifherif hayla hasta ve evde
suyu yanına al yudum,yudum iç
evet maalesefkimiside emzirince kilolar gidiyo diyor demekki herkeste aynı olmuyor
nerdesiniz kızlar eskisi gibi sohbet hiç yok böyle oluncada insan hiç gelmek istemiyor
bu yazıyı okuduktan sonra susadigimi farkettimama içmek lazım vücudun ihtiyacı olan suyu yerine koymazsak vücut hangi organdan suyu çekrse o organ hastalanırmış biliyomuydun canım
hasta değilsiniz susuzsunuz diye bir yazı okumuştum ordan öğrenmiştim bu bilgiyi
canim bende çok duymuştum emzirmek zayiflatiyo diye Külliyen yalan süt olsun diye habire insan yemek zorundaGunaydin cnm
kadayif vardi olmazmi cnm paca icmedim 3-4 kasik pilav ve salata yedim bir tanede lahmaç
bir kucuk dilim kadayif ben sunu anladimki saros emzirdigim icin kilolar ustume yapisti hayatimin hic bir doneminde bu kiloyu gormedim buyuk oglan emmedigi icin en fazla 6 ayda eski kilomdan bile zayiftim saglik olsun
atarluBeydos herif nasil oldu
Deroş sen nasil oldun cnm atarli
Saros yarim litre su ictim ogleden sonra tikaniyom hic icemiyom
kimiside emzirince kilolar gidiyo diyor demekki herkeste aynı olmuyor
ben olmayonca böyle oluyor topiknerdesiniz kızlar eskisi gibi sohbet hiç yok böyle oluncada insan hiç gelmek istemiyor
Seni çok iyi anlıyorumValla ben birini doyur oburunu yatir kostur yemek yap pofffffff
Uzun bi süre misafir istemiyommmmAbim grlecekmis aksama dunden kaynostan lahmac getirmistim birde manti yapacam salata tmmdir oyyy miracin dis sıkıntısı var yedi beni evladim
Napim biraz soluklanayim derken tlf den bakabiliuorunSeni çok iyi anlıyorum
Bu koşturMana rahmen yine en çok topike ugrayanlardansin
Uzun bi süre misafir istemiyommmm
Bana da iyi geliyor buraya gelmek mola gibi nefes almak gibi koşturma arasındaNapim biraz soluklanayim derken tlf den bakabiliuorun
bende istemiyorum ama soranmi var
Valla ben birini doyur oburunu yatir kostur yemek yap pofffffff