Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün itibarıyla diyete yeniden başladım kızlar
hergün 3 litre su içecem günde en az iki fincan yeşil çay içecem ve yediğime içtiğime dikkat edecem
yağı tuzu azaltacam şekeri zaten kullanmıyorum salataya ağırlık verecem ekmeğide günde üç dilimi geçmeyecek şekilde yiyecem bugün sabah ekmek yemedim öğlende bir dilim yedim akşamda yemiyecem spora zaten devam ediyorum bunlar işe yarar inşallah kilo veririm

birde yoğurt kürü deneyecem

gece uyumadan önce üç kaşık yoğurt bir çay kaşığı pul biber ve yarım limonun suyunu karıştırıp yiyip yatacam buda kilo verdiriyomuş inşallah faydasını görürüm

Herif cok seviyi :110: birde kayinbabos bana ozel kadayif yaptiracakmis :21: giderim zaaar:110:

hıııııım o zaman el mecbur gideceksin kayınbaboşunada efferim sana özel kadayıf heeeee afiyet olsun canım

sevinç biliyomusun ben tatlıyla eti bir arada yersem midem bozulur et yediğim zaman tatlı yememeye özen gösteriyorum yada üzerinden bir kaç saat geçmesi lazım

Selammm kinaydi dugundu derken bitti sukur bugunde avm carsi bag derken yeni eve geldik:21:
ohh :110:

kocasının kollarında mutlu mesuttur hafta sonları çok az geliyo beydoşum
yok cnm güzel Ankara dayım hayla
kızlar devlet tüp bebekte rapor alma hakkını 39 yaştan 43 yaşa çıkardı bu hepimiz için umut oldu bu önemli bilgiyi sizlerlede paylaşmak istedim
oo çok güzel iyi olmuş

Gunaydin hayirli mutlu haftalarrrr
sara insallah hayirli hbrlerle gelirsin cnm
beydos dr aradinmi hbr ver:110:
Bu kadin ist dondumu acaba:110:
Deros kiz kaynos demiyormu anan gitti ben kalir bakarim pehhhhhhhh:110:
cuma donucem hızlı trenle. Bide hızlı tren deniyek bakak

yok o bana kızmaz:110:onunla didişmesem bir eksiklik hissediyorum ,aslında ben başakla daha çok didişirdim ne oldu anlamadım:KK64:

sağol minnoşum:KK19::63:

sanada günaydın...
hee aradım tokturu:110:
kadın dönmediğini ima etmiş ya mesacı görmedinmi yine:110:

aminnnn canım benim aminnnnn:KK19:
bu ara seninle sevişiyoruk nolduysa:110:

kocana çok geçmş olan kuşum

ohh :110:

yok cnm güzel Ankara dayım hayla
oo çok güzel iyi olmuş

canım benim ben beydoş için kocasının kollarında mutlu mesut diye yazmıştım senin angarada olduğunu biliyom :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

ayrıca yaşın 43 e çıkma haberide sanırım henüz kesinlik kazanmamış bu konuda çalışma varmış :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

bugün itibarıyla diyete yeniden başladım kızlar
hergün 3 litre su içecem günde en az iki fincan yeşil çay içecem ve yediğime içtiğime dikkat edecem
yağı tuzu azaltacam şekeri zaten kullanmıyorum salataya ağırlık verecem ekmeğide günde üç dilimi geçmeyecek şekilde yiyecem bugün sabah ekmek yemedim öğlende bir dilim yedim akşamda yemiyecem spora zaten devam ediyorum bunlar işe yarar inşallah kilo veririm

birde yoğurt kürü deneyecem

gece uyumadan önce üç kaşık yoğurt bir çay kaşığı pul biber ve yarım limonun suyunu karıştırıp yiyip yatacam buda kilo verdiriyomuş inşallah faydasını görürüm
abovv 3litre su içebiliyomusn

canım benim ben beydoş için kocasının kollarında mutlu mesut diye yazmıştım senin angarada olduğunu biliyom :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

ayrıca yaşın 43 e çıkma haberide sanırım henüz kesinlik kazanmamış bu konuda çalışma varmış :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
hııı bende benm için dedin sandım.
çalışma başladıysa yakında kesinleşir

abovv 3litre su içebiliyomusn

inanmayacaksın ama bunu yazarken sen geldin aklıma ve bunu soracağını tahmin ettim

yok canım şu ana kadar içemedim ama bugünden itibaren içmeye çalışacam sularımı aldım yanımdalar ve içmeye başladım bakalım gün sonuna kadar ne kadar içecem

hıııııım o zaman el mecbur gideceksin kayınbaboşunada efferim sana özel kadayıf heeeee afiyet olsun canım

sevinç biliyomusun ben tatlıyla eti bir arada yersem midem bozulur et yediğim zaman tatlı yememeye özen gösteriyorum yada üzerinden bir kaç saat geçmesi lazım
Paca icmeyecegime gore datlimi yirim
sende amma huysuzsun heee ne güzel geziyonuz eğleniyonuz
hazır yemeğe oturuyonuz
daha ne istiyon bilmem:63:

cok sukur huysuzluk ettigim yok :63:

Saroş diyetini destekliyorum cnm bu arada hastaligin en iyi yani 2.5 kilo goturdu benden :21: sevinsemmi uzulsemmi bilemedim:110:

Saroş diyetini destekliyorum cnm bu arada hastaligin en iyi yani 2.5 kilo goturdu benden :21: sevinsemmi uzulsemmi bilemedim:110:

sağol canım

hasta olunca bişey yiyemediğinden gidiyo kilolar ama yerinede çabuk geliyor sen yinede dikkatli ol canım kilolar hastalıktan değilde sağlıkla dikkat ederek gitsin

Saroş bu hayattaki seçiminide destekliyorum :KK19::KK19:

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Back