Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevincim mirscın resimleri çok hoş kafasındaki şu nar temizleme aparatımı

benmim yeğeniminde böyle resimleri var nar temizleme aparatı almışlar silkonlu aynı böyle kırmızı yeğenim tuttuğu gibi kafasına kafasına koymuş yerim men onu yaaaaa yine özlemim depreşti :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

geçmiş olsun canım ne olduki
Gecen demiştim ya canim benim eşim hasta mide bulantısı kusma halsizlik Sonra oğluma geçmişti çok şükür ikiside iyi sayılır şimdi ama bu seferde bana geçti. Geceden beri kötüyüm kussam rahatlıycam kusamiyorum çok Afedersiniz
Emziriyorumda inşallah bendende kıza geçmez:KK17:

Gecen demiştim ya canim benim eşim hasta mide bulantısı kusma halsizlik Sonra oğluma geçmişti çok şükür ikiside iyi sayılır şimdi ama bu seferde bana geçti. Geceden beri kötüyüm kussam rahatlıycam kusamiyorum çok Afedersiniz
Emziriyorumda inşallah bendende kıza geçmez:KK17:

hıııııı geçmiş olsun canım dikkat et kendine olmazsa doktora git

Midem çok kötü bulaniyoooo
Yorgunlukta o bence uykusuzluktan
sevincim mirscın resimleri çok hoş kafasındaki şu nar temizleme aparatımı

benmim yeğeniminde böyle resimleri var nar temizleme aparatı almışlar silkonlu aynı böyle kırmızı yeğenim tuttuğu gibi kafasına kafasına koymuş yerim men onu yaaaaa yine özlemim depreşti :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

yok cnm oyle bir mama tabagi abisi isci kaski gibi deyip mirronun kafasina takiyor onunda cok hosuna gidiyor.:KK68:

hıııım anladım canım inşallah kendiliğinden gelir bebeğin ama alttan alma artık herkes kendini düşünüyo inan bana o yüzden hayatının merkezine kendini oturtmalısın ki mutlu ve sağlıklı bir anne olabilesin çünkü bebek geldikten sonra ister istemez hayatın merkezine o oturacak
inşaallah canım inşaallah...
bugün itibarıyla diyete yeniden başladım kızlar
hergün 3 litre su içecem günde en az iki fincan yeşil çay içecem ve yediğime içtiğime dikkat edecem
yağı tuzu azaltacam şekeri zaten kullanmıyorum salataya ağırlık verecem ekmeğide günde üç dilimi geçmeyecek şekilde yiyecem bugün sabah ekmek yemedim öğlende bir dilim yedim akşamda yemiyecem spora zaten devam ediyorum bunlar işe yarar inşallah kilo veririm

birde yoğurt kürü deneyecem

gece uyumadan önce üç kaşık yoğurt bir çay kaşığı pul biber ve yarım limonun suyunu karıştırıp yiyip yatacam buda kilo verdiriyomuş inşallah faydasını görürüm
kararını destekliyorum saracım,bunları uygulayınca gerçekten azar azarda olsa gidiyor..bende günde 2,5 litreyi bitirmeye çalışıyorum biraz fazla çişe gidiyosun ama olsun:KK45:
cuma donucem hızlı trenle. Bide hızlı tren deniyek bakak

bu ara seninle sevişiyoruk nolduysa:110:

kocana çok geçmş olan kuşum
hee nolmuşsa:110:
sağol bebişim:110:
Beydoş buzdolabın niye çizildi ki
eltünmü çizdi yooosam
yok kuzenimin kızı çizdi:KK61:
Bende aranıza yeni katılanlardanım ...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu sıkıntılı günler geride kalır atlatırızz :KK43:
amin canım hoşgeldin,inşaallah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine..
Midem çok kötü bulaniyoooo
geçmiş olsun deroşum:KK19:

Atarli lohusa nerde :110:
atarli lohusa hasta canim

Yorgunlukta o bence uykusuzluktan

yok cnm oyle bir mama tabagi abisi isci kaski gibi deyip mirronun kafasina takiyor onunda cok hosuna gidiyor.:KK68:
belkide ama esimde gecen hastaydi oğluma bulaştı sonrada bana.. ama dediğin doğru ben eskiden uykusuz kaldığımda böyle olurdum hep. Midem bulanirdi hep

inşaallah canım inşaallah...

kararını destekliyorum saracım,bunları uygulayınca gerçekten azar azarda olsa gidiyor..bende günde 2,5 litreyi bitirmeye çalışıyorum biraz fazla çişe gidiyosun ama olsun:KK45:

hee nolmuşsa:110:
sağol bebişim:110:

yok kuzenimin kızı çizdi:KK61:

amin canım hoşgeldin,inşaallah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine..

geçmiş olsun deroşum:KK19:
Sağol canim benim.
Sana da geçmiş olsun buzdolabın için.
Insan yeni aldığı bişeyin başına bişey gelince çok üzülüyor.
Insan evine gelen misafirin çocuğuna bişeyde demiyor. Anneler çok alıngan oluyo.

Beydooş dolabına çok üzüldüm ya bide yeniydi üstelik tüh
belki boyanıyodur
çok kotu duruyosa Bi çaresi olmalı

Kızlar nerdesiniz bugün çok iyi bir referans buldum evin arkasındaki hastaneye is basvurusu için gideceğim inşallah olur oglan tüm gün okulda zaten annem bakacak işe girersem birden karar verdim hayırlı olur insallah önümüzdeki günlerde görüşmek için gitmeyi düşünüyorum

malesef canım 1,5 litre anca içtim ama azimliyim üç litreye çıkıaracam

sen ne yaptın su işini ne kadar içiyosun
aslında 4adet 500ml lik su içeceksin
düşündüğünde çok gibi gelmiyor göze.
lakin gel bide bana sor, 500ml liği zor içiyorum
adeta Bi ilaç gibi geliyo bana
boğazımdan geçmiyo pofff

Beydos o cizilen yeri ufak ufak cifle duzelir canim:110::110:
cifff le duzelirmi
ilginççç

Beydoş senin için bunu buldum
artık üzülmene gerek yok.

Sizlere önerimiz büyük marketlerin otomobil bölümlerine uğrayıp arabalar için satılmakta olan çizik kapatıcılardan almanızdır. Bu ürünler kalem ya da küçük bir fırçayla birlikte tüp içerisinde satılmaktadır. Ürünü uyguladığınız zaman çiziğin kolayca yok olduğunu göreceksiniz. Derin çizikler içinse, ürünün üzerindeki kullanma talimatını uygulayarak bir kaç kez işlem yapmanız gerekebilir.

İsmine halen “beyaz eşya “ demekle birlikte günümüzde bu eşyaların renklileri de artık mevcut. En güzellerinden bir tanesi de siyah parlak eşyalar. Modern mutfaklarda gerçekten çok şık ve elegan duran bu ürünler de çiziklerden nasibini alabiliyor. Böylesi durumlarda imdada yine marketlerin otomobil reyonları yetişiyor. Bu reyonlardan alacağınız pasta cila ile üründeki çizikler tarihe karışacaktır. Bu sayede çizilmiş buzdolabı kapaklarınız pırıl pırıl ve ilk günkü gibi olacaktır.

Ewe geldik borulcenin kaynosu kayinbabosuda adanadan gelmis onlarda vardi borulce herifi biz kaynosgil 3 cocuk :eek::eek:
pacanin yanina
hindili pilav
lahmac
zalata
:KK45:

menü çok güzelmiş ama akşam için ağır olmamışmı biraz hem pilav hem lahmacun hem paça ki paça yağlı olur:110::110::110::110::110: kadayıf yokmuydu canım bunların üstüne bide kadayıf oooooh gelsin kilolar :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

aslında 4adet 500ml lik su içeceksin
düşündüğünde çok gibi gelmiyor göze.
lakin gel bide bana sor, 500ml liği zor içiyorum
adeta Bi ilaç gibi geliyo bana
boğazımdan geçmiyo pofff

cifff le duzelirmi
ilginççç

ama içmek lazım vücudun ihtiyacı olan suyu yerine koymazsak vücut hangi organdan suyu çekrse o organ hastalanırmış biliyomuydun canım

hasta değilsiniz susuzsunuz diye bir yazı okumuştum ordan öğrenmiştim bu bilgiyi

Back