- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen demiştim ya canim benim eşim hasta mide bulantısı kusma halsizlik Sonra oğluma geçmişti çok şükür ikiside iyi sayılır şimdi ama bu seferde bana geçti. Geceden beri kötüyüm kussam rahatlıycam kusamiyorum çok Afedersinizgeçmiş olsun canım ne olduki
Gecen demiştim ya canim benim eşim hasta mide bulantısı kusma halsizlik Sonra oğluma geçmişti çok şükür ikiside iyi sayılır şimdi ama bu seferde bana geçti. Geceden beri kötüyüm kussam rahatlıycam kusamiyorum çok Afedersiniz
Emziriyorumda inşallah bendende kıza geçmez![]()
Çok sagol canim.hıııııı geçmiş olsun canım dikkat et kendine olmazsa doktora git
Yorgunlukta o bence uykusuzluktanMidem çok kötü bulaniyoooo
sevincim mirscın resimleri çok hoş kafasındaki şu nar temizleme aparatımı
benmim yeğeniminde böyle resimleri var nar temizleme aparatı almışlar silkonlu aynı böyle kırmızı yeğenim tuttuğu gibi kafasına kafasına koymuş yerim men onu yaaaaa yine özlemim depreşti![]()
inşaallah canım inşaallah...hıııım anladım canım inşallah kendiliğinden gelir bebeğin ama alttan alma artık herkes kendini düşünüyo inan bana o yüzden hayatının merkezine kendini oturtmalısın ki mutlu ve sağlıklı bir anne olabilesin çünkü bebek geldikten sonra ister istemez hayatın merkezine o oturacak
kararını destekliyorum saracım,bunları uygulayınca gerçekten azar azarda olsa gidiyor..bende günde 2,5 litreyi bitirmeye çalışıyorum biraz fazla çişe gidiyosun ama olsunbugün itibarıyla diyete yeniden başladım kızlar
hergün 3 litre su içecem günde en az iki fincan yeşil çay içecem ve yediğime içtiğime dikkat edecem
yağı tuzu azaltacam şekeri zaten kullanmıyorum salataya ağırlık verecem ekmeğide günde üç dilimi geçmeyecek şekilde yiyecem bugün sabah ekmek yemedim öğlende bir dilim yedim akşamda yemiyecem spora zaten devam ediyorum bunlar işe yarar inşallah kilo veririm
birde yoğurt kürü deneyecem
gece uyumadan önce üç kaşık yoğurt bir çay kaşığı pul biber ve yarım limonun suyunu karıştırıp yiyip yatacam buda kilo verdiriyomuş inşallah faydasını görürüm
hee nolmuşsacuma donucem hızlı trenle. Bide hızlı tren deniyek bakak
bu ara seninle sevişiyoruk nolduysa
kocana çok geçmş olan kuşum
yok kuzenimin kızı çizdiBeydoş buzdolabın niye çizildi ki
eltünmü çizdi yooosam
amin canım hoşgeldin,inşaallah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine..Bende aranıza yeni katılanlardanım ...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu sıkıntılı günler geride kalır atlatırızz![]()
geçmiş olsun deroşumMidem çok kötü bulaniyoooo
atarli lohusa hasta canimAtarli lohusa nerde![]()
belkide ama esimde gecen hastaydi oğluma bulaştı sonrada bana.. ama dediğin doğru ben eskiden uykusuz kaldığımda böyle olurdum hep. Midem bulanirdi hepYorgunlukta o bence uykusuzluktan
yok cnm oyle bir mama tabagi abisi isci kaski gibi deyip mirronun kafasina takiyor onunda cok hosuna gidiyor.![]()
Sağol canim benim.inşaallah canım inşaallah...
kararını destekliyorum saracım,bunları uygulayınca gerçekten azar azarda olsa gidiyor..bende günde 2,5 litreyi bitirmeye çalışıyorum biraz fazla çişe gidiyosun ama olsun
hee nolmuşsa
sağol bebişim
yok kuzenimin kızı çizdi
amin canım hoşgeldin,inşaallah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine..
geçmiş olsun deroşum![]()
hıııı bellllliiPaca icmeyecegime gore datlimi yirim
cok sukur huysuzluk ettigim yok![]()
Saroş naptın sularını bitirdinmi
aslında 4adet 500ml lik su içeceksinmalesef canım 1,5 litre anca içtim ama azimliyim üç litreye çıkıaracam
sen ne yaptın su işini ne kadar içiyosun
cifff le duzelirmiBeydos o cizilen yeri ufak ufak cifle duzelir canim![]()
Ewe geldik borulcenin kaynosu kayinbabosuda adanadan gelmis onlarda vardi borulce herifi biz kaynosgil 3 cocuk
pacanin yanina
hindili pilav
lahmac
zalata
![]()
aslında 4adet 500ml lik su içeceksin
düşündüğünde çok gibi gelmiyor göze.
lakin gel bide bana sor, 500ml liği zor içiyorum
adeta Bi ilaç gibi geliyo bana
boğazımdan geçmiyo pofff
cifff le duzelirmi
ilginççç