Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela bilmediğimiz nerelerde kullanıyorsun cifi. Ben yalnızca tencere çaydanlıkta kullanıyorum????.cif benimde en büyük yardımcım![]()
renklileride varmış ya kuzum öyle diyor.aaa çok iyiyimiş başak ama renk farklılığı yapmazmı acaba,ya öyle olursa ..yinede herife söyleyeyim de baksın ,sağol canımyıllar sonra yeni bir eşya aldık burnumuzdan getirdiler..geçen börülcede geldiğinde kızıyla birlikte elleriyle şöööylee bir sıvazladılar dolabı niye böyle yapıyorlar anlamıyorum ..iyiki bütün evi değişmedik karı çatladı resmen illa gidip aynı bulaşık makinesini alacakmış..hatta korunmayı bıraktığımızı duyunca acaba bendemi bıraksam hamile kalırmıyımki diyor...üç çocuğu var ve kendisi benden 6 yaş büyük
günaydın canım![]()
Bi deneyin yaa yazık yeni aldınız .başak herife yazını okudum canım çok sağol,kafasına yattı bakalım..
dunki lahmacun yenir beee iyyykAbim grlecekmis aksama dunden kaynostan lahmac getirmistim birde manti yapacam salata tmmdir oyyy miracin dis sıkıntısı var yedi beni evladim![]()
çünkü en boş vakti olan kendisiSeni çok iyi anlıyorum
Bu koşturMana rahmen yine en çok topike ugrayanlardansin
abinde ayak yolunda zaaarAbim bizde yemek yedik cay fasli simdi miroyu uyutuyom![]()
mesela bilmediğimiz nerelerde kullanıyorsun cifi. Ben yalnızca tencere çaydanlıkta kullanıyorum????.
ayrıca bilqi için tşkler cnm etkileyici gerçekten...
Günaydın kızlar
Biz bir gun onceden kalan yemegi atmiyoruzdunki lahmacun yenir beee iyyyk
kokuşmuştur
çünkü en boş vakti olan kendisi
koşturuyom diye ağlıyi.
kocası köle olmuş buna şımarıyi![]()
abinde ayak yolunda zaaar
midası bozulmuştur
Günaydın kızlar
Iyiyim canim Allah'a şükürgünaydın canım nasıl oldun
AtarsizBiz bir gun onceden kalan yemegi atmiyoruzlakin israf cok gunahtir
Iki cocukla kosturuyorum bos vaktimde oluyor kocamda bana kole catla patla
gunaydin atarli![]()
Gecmis olsun sonucu yaz mutlakaKızlar biz doktora gidiyor birazdan
Kızım sarılık testini ttekrarliycaklar
Iyiyim canim Allah'a şükür
Sen nasılsın
Kızlar biz doktora gidiyor birazdan
Kızım sarılık testini ttekrarliycaklar
saracım cifin çok çeşidi var biliyosun hangisini kullanıyorsun?beydoşum benim çaycım ınox yani şu parlak çeliklerden aldığım zaman bana sakın cif gibi şeyler sürmeyin çizersiniz demişlerdi özel temizlik malzemesi varmış bunların ve küçücük şişe çok pahalı bende ilk zamanlar çizilecek diye korktuğumdan sadece suyla yıkıyorum bi baktım aboooow her yeri sanki çizilmiş gibi izler oluşmuş deterjanlada yıkasam geçmiyor aldığım gibi servise götürdüm garanti süresi bitmediğinden değiştiler yenisini aldım eve geldim bi kaç gün sonra baktım hoooop yine aynı çizikler sanki elime teli almışım üstünde harita çizmişim kazınmamış ama kazınmış gibi bir görünüm var nasılsa öylede böylede kullanamıyorum olmazsa kaldırıp atacaktım hergün sinir olacağıma bununlamı uğraşacam ben dedim aldım cifi elime bide bulaşık süngerinin sert yüzeyini çaydanlığın her yerini cifledim sert süngerle sonrada duruladım inan bana gözlerime inanamadım pırıl pırıl parlıyodu yeni alınmış gibi demekki neymiş cif harikalar yaratabiliyomuş artık haftada bir çaycımı parlatıyorum ışıl ışıl parlıyor
senin buzdolabında bildiğim kadarıyla şu gri yüzeyli olanlardan bence cifle denemelisin en azından küçük bir yeri dene olmazsa başağın dediği gibi pasta cilayıda denersin
saracım cifin çok çeşidi var biliyosun hangisini kullanıyorsun?
Bende beyazini kullanoyorum camasir suyu etkili olan ellerimi cok kotu yapmisti biraktim gerikremlisini beyaz renkli olanı varya bide çamaşır suyu katkılısınıda lavaboları parlatmak için kullanıyorum