eeeee yiyemiyosan gitme ne yiyeceksin bide özellikle paça yemek için çağırmışlar
en iyisi hamileyen tiksindim yiyemiyom de
Herif cok seviyibirde kayinbabos bana ozel kadayif yaptiracakmis giderim zaaar
ohhSelammm kinaydi dugundu derken bitti sukur bugunde avm carsi bag derken yeni eve geldik
yok cnm güzel Ankara dayım haylakocasının kollarında mutlu mesuttur hafta sonları çok az geliyo beydoşum
oo çok güzel iyi olmuşkızlar devlet tüp bebekte rapor alma hakkını 39 yaştan 43 yaşa çıkardı bu hepimiz için umut oldu bu önemli bilgiyi sizlerlede paylaşmak istedim
cuma donucem hızlı trenle. Bide hızlı tren deniyek bakakGunaydin hayirli mutlu haftalarrrr
sara insallah hayirli hbrlerle gelirsin cnm
beydos dr aradinmi hbr ver
Bu kadin ist dondumu acaba
Deros kiz kaynos demiyormu anan gitti ben kalir bakarim pehhhhhhhh
bu ara seninle sevişiyoruk nolduysayok o bana kızmazonunla didişmesem bir eksiklik hissediyorum ,aslında ben başakla daha çok didişirdim ne oldu anlamadım
sağol minnoşum
sanada günaydın...
hee aradım tokturu
kadın dönmediğini ima etmiş ya mesacı görmedinmi yine
aminnnn canım benim aminnnnn
sende amma huysuzsun heee ne güzel geziyonuz eğleniyonuzBugun aksam kaynosgil yemege cagirdi oraya gidecezpaca yapacaklarmis ama hic yapamiyolar en sevdigim yemeklerden tiksindim yaaaa
ohh
yok cnm güzel Ankara dayım hayla
oo çok güzel iyi olmuş
abovv 3litre su içebiliyomusnbugün itibarıyla diyete yeniden başladım kızlar
hergün 3 litre su içecem günde en az iki fincan yeşil çay içecem ve yediğime içtiğime dikkat edecem
yağı tuzu azaltacam şekeri zaten kullanmıyorum salataya ağırlık verecem ekmeğide günde üç dilimi geçmeyecek şekilde yiyecem bugün sabah ekmek yemedim öğlende bir dilim yedim akşamda yemiyecem spora zaten devam ediyorum bunlar işe yarar inşallah kilo veririm
birde yoğurt kürü deneyecem
gece uyumadan önce üç kaşık yoğurt bir çay kaşığı pul biber ve yarım limonun suyunu karıştırıp yiyip yatacam buda kilo verdiriyomuş inşallah faydasını görürüm
hııı bende benm için dedin sandım.canım benim ben beydoş için kocasının kollarında mutlu mesut diye yazmıştım senin angarada olduğunu biliyom
ayrıca yaşın 43 e çıkma haberide sanırım henüz kesinlik kazanmamış bu konuda çalışma varmış
abovv 3litre su içebiliyomusn
hııı bende benm için dedin sandım.
çalışma başladıysa yakında kesinleşir
Paca icmeyecegime gore datlimi yirimhıııııım o zaman el mecbur gideceksin kayınbaboşunada efferim sana özel kadayıf heeeee afiyet olsun canım
sevinç biliyomusun ben tatlıyla eti bir arada yersem midem bozulur et yediğim zaman tatlı yememeye özen gösteriyorum yada üzerinden bir kaç saat geçmesi lazım
sende amma huysuzsun heee ne güzel geziyonuz eğleniyonuz
hazır yemeğe oturuyonuz
daha ne istiyon bilmem
Aminnn cnmmmBende aranıza yeni katılanlardanım ...
Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu sıkıntılı günler geride kalır atlatırızz
Saroş diyetini destekliyorum cnm bu arada hastaligin en iyi yani 2.5 kilo goturdu bendensevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Saroş bu hayattaki seçiminide destekliyorum
Midem çok kötü bulaniyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?