Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam canım

eline sağlık çok güzel bi menü. Bende dünden Musakka vardı onu yedim şimdide fırına peynirli börek attım herifle yiycezde oğlan çok huzursuz eşim geçen hastaydi bizim oğlana bulaştirdi. Ne halt yiyceksem. Çok mizmiz kucağımizdan inmiyor. Çok negatifim o yüzden enerjim çok düşük

alışkın olmayınca öyle oluyor bende alış'den önce oyleydim. Çocuklu yerden kafam kazan gibi olur çıkardım. Şimdide benim ev öyle:KK48: ama kendi çocuğun olunca o kadar kötü olmuyi:KK53:

rekora koşarken eyiydi:p

IYI GEzdin gezenti:cool:

canımn benim enerjinin düşük olması çok normal lohusalığını bile yaşamadınki ama bu günlerde geçecek nazlı büyüyecek ana kız keyifli günler geçireceksiniz birlikte pastalar börekler yapacaksınız iş yapacaksınız bunları düşün moralin yerine gelir

ayol yatak odasında soyunurkene kimden gizleneceğim herif kızar valla görmediğimiz şeymi diye:KK70::63::110::63:
he doğruuu:KK70:neyse sizde başka şeyler için kullanırsınız:KK70:
hayırlısı kuzım ya biz senin yanındayız yorulmak yılmak yok
sağol canım:KK19:
Iki gündür geziyom simdi eve geldim yemek yapacam menüm

Köfte
Patates kızartması
Mercimek çorbası
Salata
en sevdiğim mönülerden bir tanesi:kk77:ellerine sağlık:kk77::kk77:
Biraz başım ağrıyor bugünkü ev gezmesinde cocuklar cok ses çıkarttılar ondan belkide

Sessizlige alismisim ya fazla ses başımı ağrıtıyor
hiç sorma saracım bende öyle oluyorum,biz bayağı sessizliğe alışmışız..
Basos memlekete dondunmu kizzzzzzz
beydos nirelerde
cumartesi gündüz burdaydım sonra börülce geldi:63: akşamda kocacımla yemeğe gittik,böönde çarşıya sonrada kaynoşa gittik...herifi bir ateş,üşütme sardı eve geldik yani kocacım hastalandı yarında evde:KK14:
kocasının kollarında mutlu mesuttur hafta sonları çok az geliyo beydoşum
evet saroşum,aynen öyleydii:KK68:

kızlar devlet tüp bebekte rapor alma hakkını 39 yaştan 43 yaşa çıkardı bu hepimiz için umut oldu bu önemli bilgiyi sizlerlede paylaşmak istedim
aa çok sevindim senin ve bütün yaptıracaklar adına...saracım ne oldu fıtık tedavisinden sonra deneyecekmisiniz bir daha,tedavin uzun mu süreck..

cumartesi gündüz burdaydım sonra börülce geldi:63: akşamda kocacımla yemeğe gittik,böönde çarşıya sonrada kaynoşa gittik...herifi bir ateş,üşütme sardı eve geldik yani kocacım hastalandı yarında evde:KK14:

geçmiş olsun eşine canım

bazen diyorumki 10 tane büyük misafir gelsin de 5 tane çocuk gelmesin yada çocuk gelse bile anneleri ilgilensin ayyy bugün görseniz anneler sanki o çocuklar onların değilmiş gibi rahatlardı bağıran çağıran gülen ağlayan abooooooow başım şişti bi dur deyin çocuklarınıza dimi

aa çok sevindim senin ve bütün yaptıracaklar adına...saracım ne oldu fıtık tedavisinden sonra deneyecekmisiniz bir daha,tedavin uzun mu süreck..

canım haftaya TSH kontrolüm var bakalım kaça düşmüş ona göre bi yol çizecez tedavide istediğim kiloya gelemdim ama hayırlısı artık daha fazla beklemek istemiyorum

sende ihmal etme yarın gidecekmisin doktora canım siz tüp bebek düşünmüyomusunuz beydoşum sizdeki sorun tam olarak neydi bildiğim kadarıyla sen hamile kalabiliyosun değilmi

geçmiş olsun eşine canım

bazen diyorumki 10 tane büyük misafir gelsin de 5 tane çocuk gelmesin yada çocuk gelse bile anneleri ilgilensin ayyy bugün görseniz anneler sanki o çocuklar onların değilmiş gibi rahatlardı bağıran çağıran gülen ağlayan abooooooow başım şişti bi dur deyin çocuklarınıza dimi

canım haftaya TSH kontrolüm var bakalım kaça düşmüş ona göre bi yol çizecez tedavide istediğim kiloya gelemdim ama hayırlısı artık daha fazla beklemek istemiyorum

sende ihmal etme yarın gidecekmisin doktora canım siz tüp bebek düşünmüyomusunuz beydoşum sizdeki sorun tam olarak neydi bildiğim kadarıyla sen hamile kalabiliyosun değilmi
walla bende öyle diyorum çoğu zaman ,geçen kalabalık bir misafir gurubum gelmişti ya onlar gittikten sonra bir baktım yepyeni buzdolabım çizilmiş o kadar üzüldümki,daha ilk taksitini ödemiştik gerçekten bazı anneler hiç ilgilenmiyor...

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
yarın arıyacam bakalım olmazsa önümüzdeki aya kalacak yine...benim problemim kan pıhtılaşması ve anti kardiopilin IMG
diye bir kan tahlili bende pozitifti,ama en son ameliyat olurken rahim filmi çekilmiştim ve rahim T şeklinde çıkmıştı yani bir bebeğin asla gelişemeyeceğini ve çok dar olduğunu söylemişti doktor..2 kez onun ameliyatını oldum ya bir çok kez yazmıştım,birde 5 tane miyomum vardı ama bunların bebeğin ölmesiyle alakası yok miyom larımıda aldırmıştım..

ben hamile kalıyordum fakat devamı gelmiyordu,şimdi bu doktora göre asıl sorun rahim darlığı kan pıhtılaşması değil çünkü sorun yalnız o olsaydı kullandığın ilaçlarla hallolurdu diyor...yani tüp bebk yaptırsak bile o çocuk yine yaşamazdı sonuçta benim kanımla ve benim rahimde beslenecekti...
yani saracım 2 prof rahim filmine normal demişti ,şimdi bu gittiğim doçent gördü bunu zaten onun üzerine tekrar deneme kararı aldık..eğer 7 bebeğim bu yüzden öldüyse ne kadar acı değilmi hatta biz o doktorları dava etmeyi bile düşünüyoruz...

walla bende öyle diyorum çoğu zaman ,geçen kalabalık bir misafir gurubum gelmişti ya onlar gittikten sonra bir baktım yepyeni buzdolabım çizilmiş o kadar üzüldümki,daha ilk taksitini ödemiştik gerçekten bazı anneler hiç ilgilenmiyor...

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
yarın arıyacam bakalım olmazsa önümüzdeki aya kalacak yine...benim problemim kan pıhtılaşması ve anti kardiopilin IMG
diye bir kan tahlili bende pozitifti,ama en son ameliyat olurken rahim filmi çekilmiştim ve rahim T şeklinde çıkmıştı yani bir bebeğin asla gelişemeyeceğini ve çok dar olduğunu söylemişti doktor..2 kez onun ameliyatını oldum ya bir çok kez yazmıştım,birde 5 tane miyomum vardı ama bunların bebeğin ölmesiyle alakası yok miyom larımıda laldırmıştım..

ben hamile kalıyordum fakat devamı gelmiyordu,şimdi bu doktora göre asıl sorun rahim darlığı kan pıhtılaşması değil çünkü sorun yalnız o olsaydı kullandığın ilaçlarla hallolurdu diyor...yani tüp bebk yaptırsak bile o çocuk yine yaşamazdı sonuçta benim kanımla ve benim rahimde beslenecekti...
yani saracım 2 prof rahim filmine normal demişti ,şimdi bu gittiğim doçent gördü bunu zaten onun üzerine tekrar deneme kararı aldık..eğer 7 bebeğim bu yüzden öldüyse ne kadar acı değilmi hatta biz o doktorları dava etmeyi bile düşünüyoruz...

ameliyat olduğunu okumuştum canım ama rahmin T şeklinde olduğunu kaçırmışım ama onlarda ameliyatla düzelmiştir kan pıhtılaşmasıda bir çok insanda var ve bunun tedavisi mümkün bazen profların bile anlamadığını normal bir kadın doğumcu doktor anlayabiliyor hep diyorumya Allah iyi doktorlarla doğru tedaviye yönlendirsin hepimizi

inşallah yarın doktor olumlu konuşur ve doğru bir tedaviye başlar

bendede görünen bir sorun yok ama hamile kalınca devam etmiyo doktora söylediğimde direk yaşıma ve kiloma takılıyolar bende bunları duymaktan bıktım

inşallah bu sene anne olacaz beydoşum ben buna çok inanıyorum bu sene

bu arada yeni aldığın dolabımı çizmişler insaın canı acır ya ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum sorumsuz insanları hiç sevmiyorum

Son düzenleme:
canımn benim enerjinin düşük olması çok normal lohusalığını bile yaşamadınki ama bu günlerde geçecek nazlı büyüyecek ana kız keyifli günler geçireceksiniz birlikte pastalar börekler yapacaksınız iş yapacaksınız bunları düşün moralin yerine gelir
düşüncesi bile çok güzel hoşuma gitti...:KK68:

kızlar devlet tüp bebekte rapor alma hakkını 39 yaştan 43 yaşa çıkardı bu hepimiz için umut oldu bu önemli bilgiyi sizlerlede paylaşmak istedim
çok.güzel. 3 defa mI hak tanıyor devlet

tosunum benim :KK19:
gezginci tosunum:110:
buna kızacak :KK48: Tosun değilim diyo kadın... :KK53: hey gidinin heyyyy herkes deros mu sesini çıkarmasın:KK45:

ameliyat olduğunu okumuştum canım ama rahmin T şeklinde olduğunu kaçırmışım ama onlarda ameliyatla düzelmiştir kan pıhtılaşmasıda bir çok insanda var ve bunun tedavisi mümkün bazen profların bile anlamadığını normal bir kadın doğumcu doktor anlayabiliyor hep diyorumya Allah iyi doktorlarla doğru tedaviye yönlendirsin hepimizi

bendede görünen bir sorun yok ama hamile kalınca devam etmiyo doktora söylediğimde direk yaşıma ve kiloma takılıyolar bende bunları duymaktan bıktım

bu arada yeni aldığın dolabımı çizmişler insaın canı acır ya ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum sorumsuz insanları hiç sevmiyorum
inşallah hepinizin hamile kaldığını ve bebeklerinizi kucaginiza aldiginizi duymayi o kadar istiyorumki. Rabbim tez vakitte göndersin bebislerinizi inşallah.

Saracim ben bi ara 67 kilodayken bi doktora gitmistim bana 60'a in öyle gel demişti. Düşün artık. Oysa 67 kiloyla hamile kaldım ve dogurdum Allahima çok şükür. Benim bi arkadas 90 kusurle hamile kaldı 100 uzerinde normal doğum yaptı çatır çatır ustelik bebegide 4.5 kilo dogdu.. kadinda ne gebelik şekeri çıktı ne başka bi rahatsızlık hamileliği süresince.
Yani sana demem o ki olacağı varsa oluyor gerisi boş...

bencede ben 63 64 kiloyum zayıfla dediler 57 58 e düştüm tüp bebek denedik tutmadı ve o haplar beni yine 64 kilo yaptı şimdi yine zayıfla diyor arkadaş kimler tanıyorum kaç kiloda hamile kalıyor sanki şak diye verebiliyor insan kilolarını

cok gecmis olsun cnm
tosunum benim :KK19:
gezginci tosunum:110:
:63::63::63:

Gunaydin hayirli mutlu haftalarrrr
sara insallah hayirli hbrlerle gelirsin cnm
beydos dr aradinmi hbr ver:110:
Bu kadin ist dondumu acaba:110:
Deros kiz kaynos demiyormu anan gitti ben kalir bakarim pehhhhhhhh:110:

Gunaydin hayirli mutlu haftalarrrr
sara insallah hayirli hbrlerle gelirsin cnm
beydos dr aradinmi hbr ver:110:
Bu kadin ist dondumu acaba:110:
Deros kiz kaynos demiyormu anan gitti ben kalir bakarim pehhhhhhhh:110:

günaydın canım

bugün doktora ben gitmiyorum beydoş için iyi dileklerde bulunmuştum ama sanırım eksik kalmış şimdi okudumda ben doktora gidecekmişim gibi olmuş ben şimdi gitmiyecem canım eşimle konuştuk mart yada nisan ayında buz bebeklerimi alacam Allahın izniyle inşallah bu sefer sadece göbişime almakla kalmaz kucağıma alır eşimle beraber büyütmeyide görürüz

bencede ben 63 64 kiloyum zayıfla dediler 57 58 e düştüm tüp bebek denedik tutmadı ve o haplar beni yine 64 kilo yaptı şimdi yine zayıfla diyor arkadaş kimler tanıyorum kaç kiloda hamile kalıyor sanki şak diye verebiliyor insan kilolarını

sizin kilonuz çok değilki bence başka bir doktora gidip gerekli tahlillerinizi yeniden yaptırın

Aminnnnn cnm aminnnnnn insallahhhhh
günaydın canım

bugün doktora ben gitmiyorum beydoş için iyi dileklerde bulunmuştum ama sanırım eksik kalmış şimdi okudumda ben doktora gidecekmişim gibi olmuş ben şimdi gitmiyecem canım eşimle konuştuk mart yada nisan ayında buz bebeklerimi alacam Allahın izniyle inşallah bu sefer sadece göbişime almakla kalmaz kucağıma alır eşimle beraber büyütmeyide görürüz

saracım ben normal kadın doğumcuyada gittim ama maalesef hep dayadılar ilacı ne olduğunu bile doğru düzgün açıklayamadılar...yıllardır neler yaşadığımı bir ALLAH bir ben biliyorum ama bunada şükür RABBİM beterinden korusun...

bu arada evet canım yeni buzdolabım çizildi maalesef hem üzgün hem çok sinirliyim..

saracım ben normal kadın doğumcuyada gittim ama maalesef hep dayadılar ilacı ne olduğunu bile doğru düzgün açıklayamadılar...yıllardır neler yaşadığımı bir ALLAH bir ben biliyorum ama bunada şükür RABBİM beterinden korusun...

bu arada evet canım yeni buzdolabım çizildi maalesef hem üzgün hem çok sinirliyim..

bugün aradınmı doktoru merak ettim seni

Back