yok o bana kızmazdüşüncesi bile çok güzel hoşuma gitti...
çok.güzel. 3 defa mI hak tanıyor devlet
buna kızacakTosun değilim diyo kadın... hey gidinin heyyyy herkes deros mu sesini çıkarmasın
sağol minnoşumcok gecmis olsun cnm
sanada günaydın...Gunaydin hayirli mutlu haftalarrrr
sara insallah hayirli hbrlerle gelirsin cnm
beydos dr aradinmi hbr ver
Bu kadin ist dondumu acaba
Deros kiz kaynos demiyormu anan gitti ben kalir bakarim pehhhhhhhh
aminnnn canım benim aminnnnngünaydın canım
bugün doktora ben gitmiyorum beydoş için iyi dileklerde bulunmuştum ama sanırım eksik kalmış şimdi okudumda ben doktora gidecekmişim gibi olmuş ben şimdi gitmiyecem canım eşimle konuştuk mart yada nisan ayında buz bebeklerimi alacam Allahın izniyle inşallah bu sefer sadece göbişime almakla kalmaz kucağıma alır eşimle beraber büyütmeyide görürüz
evet kuzum aradım,maalesef önümüzdeki aya kaldı randevum çünkü en geç adetin 4 üncü günü gitmem gerekiyormuş,bugün aradınmı doktoru merak ettim seni
evet kuzum aradım,maalesef önümüzdeki aya kaldı randevum çünkü en geç adetin 4 üncü günü gitmem gerekiyormuş,
o zaman anlıcaz ne olduğunu hayırlısı artık bakalım...
Benimkide oyle oluyor maaleseffffabowwwwww herif hasta yine ve bir naz bir niyazz
az konuşan adam hasta olunca çenesi düşüyor
ama canım sen bebek tedavisine başlamıyosunki muayene olmak için gidiyosun illede adetli olman gerekmiyoki her tahlil için önce bir muayene etsin şimdi yapılacak testleri yapsın gerkiyosa ilaçla adetini düzene soksun bi dahaki ayada adetliyken yapılması gereken testleri yapsın ya yine hafta sonuna gelirse yada bir aksilik çıkarsa saçmalık bunlar yaaaaa doktorların acelesi yokki bizim gibi bu ay olmadı bi dahaki ay ama beydoşum darılma ama sende biraz alttan alıyosun doktora gitme konusunu kızım kaldırsana poponu hep çevreni aileni düşünüyosun bu çok güzelde enerjini birazda kendin ve bebeğin için harca
çok haklısın walla hep aileme, şuna, buna yeteyim derken kendime kalmadım..ağırdan aldığım da doğru..ama canım sen bebek tedavisine başlamıyosunki muayene olmak için gidiyosun illede adetli olman gerekmiyoki her tahlil için önce bir muayene etsin şimdi yapılacak testleri yapsın gerkiyosa ilaçla adetini düzene soksun bi dahaki ayada adetliyken yapılması gereken testleri yapsın ya yine hafta sonuna gelirse yada bir aksilik çıkarsa saçmalık bunlar yaaaaa doktorların acelesi yokki bizim gibi bu ay olmadı bi dahaki ay ama beydoşum darılma ama sende biraz alttan alıyosun doktora gitme konusunu kızım kaldırsana poponu hep çevreni aileni düşünüyosun bu çok güzelde enerjini birazda kendin ve bebeğin için harca
Gunesi gorunce miraçi parka indirdim
çok haklısın walla hep aileme, şuna, buna yeteyim derken kendime kalmadım..ağırdan aldığım da doğru..
saracım ben rahim ameliyatını ilk olduğumda tekrar yapışıklık olup daralmıştı ve ben bir daha olmak zorunda kalmıştım,ameliyattan 2 ay sonrada tekrar rahim filmi çekildim ve sonucu almak için gittiğimizde sonuç normal çıkınca doktor bana yumurtlama vs gerkli tahlilleri yapmıştı zaten ve bize 6 ay süre verdi eğer hamile kalamazsan gel dedi..
şimdi 7 ay oldu yani ben direk hamile kalabilmek için gidecem bakalım,yani en son böyle konuşmuştık o yüzden beni adetliyken çağırıyor..
günaydın kızlarrrrr
Günaydın kızlar
ooohhhh sefanız olsun burada da hava güneşli ve çok güzel dışarıya çıkmak gezmek dolaşmak istiyorum ama işteyim maalesef
Cnm bende cocuk hava alsin diye indirdim oglen gunesi usumez diye fakat otoparkta arabamizi gordu ikide bir yanina kacip durdu
Bugun aksam kaynosgil yemege cagirdi oraya gidecezpaca yapacaklarmis ama hic yapamiyolar en sevdigim yemeklerden tiksindim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?