Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

düşüncesi bile çok güzel hoşuma gitti...

çok.güzel. 3 defa mI hak tanıyor devlet

buna kızacak Tosun değilim diyo kadın... hey gidinin heyyyy herkes deros mu sesini çıkarmasın
yok o bana kızmazonunla didişmesem bir eksiklik hissediyorum ,aslında ben başakla daha çok didişirdim ne oldu anlamadım
cok gecmis olsun cnm

sağol minnoşum
Gunaydin hayirli mutlu haftalarrrr
sara insallah hayirli hbrlerle gelirsin cnm
beydos dr aradinmi hbr ver
Bu kadin ist dondumu acaba
Deros kiz kaynos demiyormu anan gitti ben kalir bakarim pehhhhhhhh
sanada günaydın...
hee aradım tokturu
kadın dönmediğini ima etmiş ya mesacı görmedinmi yine
aminnnn canım benim aminnnnn

abowwwwww herif hasta yine ve bir naz bir niyazz
az konuşan adam hasta olunca çenesi düşüyor

evet kuzum aradım,maalesef önümüzdeki aya kaldı randevum çünkü en geç adetin 4 üncü günü gitmem gerekiyormuş,
o zaman anlıcaz ne olduğunu hayırlısı artık bakalım...

ama canım sen bebek tedavisine başlamıyosunki muayene olmak için gidiyosun illede adetli olman gerekmiyoki her tahlil için önce bir muayene etsin şimdi yapılacak testleri yapsın gerkiyosa ilaçla adetini düzene soksun bi dahaki ayada adetliyken yapılması gereken testleri yapsın ya yine hafta sonuna gelirse yada bir aksilik çıkarsa saçmalık bunlar yaaaaa doktorların acelesi yokki bizim gibi bu ay olmadı bi dahaki ay ama beydoşum darılma ama sende biraz alttan alıyosun doktora gitme konusunu kızım kaldırsana poponu hep çevreni aileni düşünüyosun bu çok güzelde enerjini birazda kendin ve bebeğin için harca

abowwwwww herif hasta yine ve bir naz bir niyazz
az konuşan adam hasta olunca çenesi düşüyor
Benimkide oyle oluyor maaleseffff

heeee aynen aynennnnn

çok haklısın walla hep aileme, şuna, buna yeteyim derken kendime kalmadım..ağırdan aldığım da doğru..
saracım ben rahim ameliyatını ilk olduğumda tekrar yapışıklık olup daralmıştı ve ben bir daha olmak zorunda kalmıştım,ameliyattan 2 ay sonrada tekrar rahim filmi çekildim ve sonucu almak için gittiğimizde sonuç normal çıkınca doktor bana yumurtlama vs gerkli tahlilleri yapmıştı zaten ve bize 6 ay süre verdi eğer hamile kalamazsan gel dedi..

şimdi 7 ay oldu yani ben direk hamile kalabilmek için gidecem bakalım,yani en son böyle konuşmuştık o yüzden beni adetliyken çağırıyor..

hıııım anladım canım inşallah kendiliğinden gelir bebeğin ama alttan alma artık herkes kendini düşünüyo inan bana o yüzden hayatının merkezine kendini oturtmalısın ki mutlu ve sağlıklı bir anne olabilesin çünkü bebek geldikten sonra ister istemez hayatın merkezine o oturacak

Cnm bende cocuk hava alsin diye indirdim oglen gunesi usumez diye fakat otoparkta arabamizi gordu ikide bir yanina kacip durdu
ooohhhh sefanız olsun burada da hava güneşli ve çok güzel dışarıya çıkmak gezmek dolaşmak istiyorum ama işteyim maalesef

Bugun aksam kaynosgil yemege cagirdi oraya gidecez paca yapacaklarmis ama hic yapamiyolar en sevdigim yemeklerden tiksindim yaaaa

Bugun aksam kaynosgil yemege cagirdi oraya gidecez paca yapacaklarmis ama hic yapamiyolar en sevdigim yemeklerden tiksindim yaaaa

eeeee yiyemiyosan gitme ne yiyeceksin bide özellikle paça yemek için çağırmışlar

en iyisi hamileyen tiksindim yiyemiyom de

benim bugünkü menüm

kıymalı kabak yemeği
bol soğan ve sarımsaklı ve de tereyağlı bulgur pilavı
salata
veeeee şalgam suyu

kabak yemeğini öğleye yaptım pilavıda akşama yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…